Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 180
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
и аз това прочетох  Crazy Викам ко е общото с формулата ама Mr. Green

KOTE то остана  ли чиляк дат не ме знае де живея.Ако има да заповяда на кафе  Whistling

# 196
Добро утро и от мен!
Морска, на времето бях голяма фенка на Монтоя Simple Smile ама като караше за БМВ

Днес май ще сме към Морската ....  ама чакаме нашия тати да стане да видим дали е здрав, че снощи хич го нямаше. Малката май му лепна бацила  Mr. Green

# 197
ауу Ни ви е срам ,който за какво ти си мисли hahaha

Теди спи още,голям сън му дръпна Crazy на мен вече ми е скучно Маса отпадна Tired

# 198
на мен вече ми е скучно Маса отпадна Tired

Стола поне още ли е там  Mr. Green Joy

# 199
# 200
  • Варна
И ние гледахме Формулата пък, ама ние сме за Бътън и той взе че спечели  Mr. Green
Аз лично се надявах да ходя да раждам, защото моя мъж ми каза - моля те не раждай в неделя че има Формула, и мислех че точно това чака госпожицата, ама както виждате не  Mr. Green  Седим си все така в коремна идилия  ooooh!

# 201
  • морето и сините вълни :)
Ние излизахме навън и умрях от студ,може да пече слънце обаче ветреца бръсне като бръснач #Cussing out #Crazy #Crazy
Обиколихме квартала и айде вкъщи ooooh!

# 202
Ей, мацки разсмяхте ме Laughing. Но на нас пък днес не ни е ден. Най ми е кофти, когато Дидо е зает в неделя. Всички семейно се разхождат, ний служим на родината Tired

Но пък вчера, вижте каква фотосесия си направихме Wink

# 203
никики- не се сърдя- споко,знам,4е сте на лекарства и е обяснимо защо сте с количка!
Днес нашата кака почна да кашля- изобщооо ooooh! ooooh!

Дидинка с 3 кавалера ли е ????

# 204
Дидинка с 3 кавалера ли е ????

Дааа Laughing, кой като нея Flutter

# 205
На нас ни се размина Морската градина и трамбовахме из квартала. Студено, ветровито ... ама в къщи не се седи! Като сложа найлона на количката и става работата Simple Smile

# 206
  • Варна
Мацки, уморихрте ме от смях  Laughing много сте свежи Simple Smile Успях да взема едни гуменки за дребния на черепчета ( hahaha)- много сладки  Но обувки не харесах за сега.
Vergi, много неприятно наистина, но не се ядосвай - случват се такива неща. Особено когато човек е напрегнат....Стискам палци всичко да мине като по вода!
Никики, да не ти пука какво си мислят хората. Ама-ха! Само ти си знаеш положението с детенце.Никой няма право да дава акъли, да не говорим да правят хапливи подмятаници.

Редактирам се, за да ви препоръчам един филм,който гледах снощи - Marley&Me - много ми хареса...

Последна редакция: нд, 29 мар 2009, 17:29 от Поспаланка

# 207
Утре ще пускам малката на детска градина...като й казах се зарадва, ам ще видим утре, че не е била на градина от 16-ти януари  #Crazy
Морска Формула не гледам, ама за мача, толкова им се ядосах на мързеланковците, че заспах и днес разбрах, че изравнили...а можехме да ги бием  #Cussing out , дано поне успеем да се класираме..ако отпаднем пак няма да им го простя! Crossing Arms Naughty
Мери Ред  Hug

# 208
Добър вечер  Hug
Симона тъкмо заспа и ползвам малко намаление, тати ме чака за компания, ама аз не съм от най- общителните в момента...
Иначе и ние ходихме днес из морската - зоопарка, хоризонт и района, много добре ми дойде разходката, че не съм видяла свят от много време #Crazy
За назидание по повод добре прекараното време имам гадни болки в корема и не можахме да се уредим с преден "Кандидат- градински" номер - уж редовно тати минаваше на проверка за списъци, а днес като се отплеснахме...сме изпуснали момента и сме номер 11, а приемат само 6 (ОДЗ). То е като да си номер 60 при 30 свободни места... Гледам че времето се стопля, няма ли да се запознаем скоро ? newsm78 Ако има някоя организирана разходка - смятаме се за поканени  Flutter ...Разбира се след градинската треска Peace
А мача снощи не само че го гледах, но и познах резултата И АВТОГОЛА! bowuu
Приятна ви вечер и хармония в семействата   bouquet  bouquet  bouquet

# 209
  • Варна
Здравейте, отдавна не съм надниквала в темичката, но сега ви изчетох и реших да ви поздравя- честита пролет, дано става все по-хубаво времето! Ние вчера и оняден кръстосахме морската. То било много хубаво да излизаш с бебе и приятелки- те й се радват, а аз си пия кафето като пич...голям кеф  Mr. Green По често ще правя така. А малката се изживява като звезда при толкова внимание. Днес си дадохме почивка защото ми се стори хладно а и ми излязоха пъпки
Приятна вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт