Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 174
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Мами, преди няколко дни по новините на Нова засякох Кирил Йорданов да говори нещо за безплатни ваксини срещу менингококи, чревни вируси, и.. не разбрах още какво. Това било по някаква програма за опазване на детското здраве.... За съжаление чух само края на новината, а във форума, както и в сайта на община Варна, не открих нищо по въпроса. Предстои да слагам на малкия Превенар и затова се заинтересувах, само че нищо повече не се чу.
Моля, ако някой има инфо, да сподели.  Hug

Лека нощ!  Simple Smile

# 211
dolly, това доколкото знам е само проект.. За подобно масово ваксиниране на децата се изсикват специални разрешения от МЗ и трябва да се вмести по подходящ начин в имунизационния календар

# 212
Добро ви утро Grinning

# 213
Добро утро ,дами  bouquet

# 214
Добро утро, макар и не много слънчево.

Днес имах отмяна за сутрешното хранене на дребната, да ми е живо и здраво мъжлето, леле колко ми се спеше ама човечето си иска неговото, макар че беше 6.30  Simple Smile Наспах се качествено за пръв път от поне месец

Лека седмица на всички!!!

# 215
Добър ден!
Брей, голяма разходка му дръпнахме днес! Сега тъкмо приспах звярът и влизам да видя кой тук, кой го няма  Hug След малко и аз се хоризонтирам Simple Smile

Доли и аз знам, че е само проект. Дано да стане, а не да се окажат само предизборни приказки.
Аз сложих Пентаксим на малката.

Данинка, много ни глезиш Simple Smile

# 216
  • Варна
ние минахме прегледа...малко напразно сякаш се разходихме...жената каза че трябва задължително да направим резонанс като оздравеем и да им го пратим, защото на пръв поглед добре вървели нещата но не се знае навътре как е положението ooooh! иначе каза че операцията е доста сложна и е за предпочитане да се отложи колкото може повече (пък да се надяваме че ще се резорбира максимално до тогава) Sad но пак зависи от резонанса...
и така висим отново в неизвестното...поне докато оздравее Rolling Eyes

# 217
................
и така висим отново в неизвестното...поне докато оздравее Rolling Eyes
Познато ми  е до болка. Confused И ние сме така засега, поне до края на април.. Tired

За Крис днес ми казаха, че заспала по време на занятията, както седи на стола и се занимавала....после се събудила докато другите деца спали и започнала да плаче за мама! Rolling Eyes Надявам се да е временно и бързо да се адаптира към условията и режима!

# 218
Момичета стискам ви палци децата скоро да се оправят.  bouquet
Днес времето беше прекрасно и вероятно всички сте го използвали за разходки.Аз все още гледам слънцето през офиса и така ми се иска вече да не съм на работа!!!
Да кажа за Десчо, че малкия нещо направил картата на компа и няма нет.Надявам се скоро отново да се появи.

# 219
Днес беше невероятно в Морската Wink. Няма го целият народ от събота и неделя, а времето - песен Whistling. Само дето останах без кръст и рамене, щото мойта госпожица не ще да се пуска да върви сама Tired

# 220
   Леле чак ме е яд за пропуснатата разходка, но от почти нощното ставане към 4 часа и бях скапана целия ден, макар че поспах около час сутринта. Но 1 час не може да компенсира 2 седмици ставане в 4 часа и общото недоспиване. Дано това ранно будуване да е период, иначе не се виждам с адекватни реакции в близките 4-5 месеца.
   Но пък аз се разходих когато бяха повечето хора, както най - много обичам  -  вкъщи гледам стените и затова наличието на хора много ме радва  Laughing

# 221
Диди, ние бяхме така с нощното ставане до началото на 7-я месец. Дано при вас да мине по-бързо този период.
А за хората, аз ги обичам в "умерени дози" Mr. Green

# 222
Добро утро!
Хайде днес аз да почерпя кафе, че ни се изтъркули още една месечинка Simple Smile

# 223
Добро утро, аз съм пак на линия, свърши работната седмица Simple Smile
Честита месечинка на flower   bouquet  и мерси за кафенето
През изминала седмица, Коко беше с мн голяма цицина (скочил от вдигнатата решетка на кошарата) и е с сополки. Вече не с голяма коса.
Вчера бяхме навън за 4 часа и пак не мога да го прибера от улиците. Айде разписах се .

# 224
  • Варна
Добро утро и от мен Simple Smile
Леле,Тони - тъкмо сме на тази вълна от 2-3 дни.Нашия маймун си качва единия крак на решетката и направо се кани да скача Shocked Няколко пъти го засякахме. Решили сме в събота да му махаме решетката. Не знам как ще стане работата със заспиването - струва ми се, че ще става да си играе....но трябва да се пробва...Добре, че само с цицина се е разминал Коко. Направо ми настръхва косата.....
Следобед някох ще ходи ли към морската? Каня се ако не завали (че нали тей приказват newsm78)...
Честита месечинка, flower Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт