Пролетта не е далече, Варненското слънце се усмихва вече:)

• 14 173
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
Поспаланка,вървите по нашите стъпки Mr. Green ще слиза да си играе и още как,но да ти кажа това Теди го държа около седмица ,и то само на обедния сън,вечер нямаше проблеми,сега си заспива и на обяд Peace

забравих да кажа добро утро Blush

ходих да бягам в морската и  ми дойде,щях да се гръмна Sick времето е страхотно не пропускайте разходката,аз може и цял ден на вън да съм, не съм решила още Grinning

# 226
  • Варна
Добро утро  Hug  То вече на на комедия заприлича мойто ама само да се обадя че още съм си бременна  Mr. Green  без признаци и вече с минал термин  ooooh! 
Лек ден на всички и приятна разходка в Морската  Hug

# 227
dessiss, преносванията са нормални за първа бременност. Щом бебчо е добре, няма проблеми Hug

# 228
Деси,една разходка добре ще ти се отрази в морската Hug

# 229
Дами, Hug

Вале,бравос са сутрешния крос Peace
Тони,дано скоро ви се махне цицинката и Коко да е все така послушен ,както си знам ,че е   bouquet
Поспаланка ,сигурно няма да вали и временцето ще си е супер.Към колко часа мислите да сте към Морската???
 flower ,благодарско за кафенцето.Честита месечинка на куклата ти.

didi,не се тревожи  bowuuТова е период.Колкото повече растат -толкова по поспаливи стават.Е има и някои изклъчения ,но те май са все в семейства на ранобудници-та им е ген.Ако вие обичате да си поспивате-и бебка ще е така...имай търпение.
Gali80,направила си една "раменно-кръстна "гимнастика Joy Joy
jara_r ,така е .В хубавото време не ти се стои вече в офиЦа на работа.Ама като е кофти времето зимъска...не е точно така.
Virginity ,стискам ти палци всичко с Лорка да се оправи  скорострелно.Да си се радвате на новото попълнение  hahahaздрави,бодри,силни ,готови за предизвикателствата на алейките в Морската градина.  bouquet
nikiki,дано тези даскалици в градината са достатъчно умни и да се грижат за малката ти принцеска както трябва. Hug
 Thinkingизтървах ли някой???О дааааааааа.-ДЕСЧО.Дано скоро ти се оправи компа и се явиш на"ринга" Hug

dessiss ,може да не ти е определен напълно точно термина.Сещам се едни теми на една мама от форума,която преносваше доста.Пускаше тема след тема"Защо не раждам",Как да позная контракциите"...и такива разни.Беше станала "емблематична личност"
При теб е важно сега да те наблюдават изкъсо.На колко време ходиш на преглед.Трябва да те следят на видеозон.Пък другото -няма как да не родиш  bouquet

# 230
Моля ви да обърнете внимание на тази тема и  се включете
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383931.90

Тази година набор 2006 се реди една седмица по рано за да се опитаме да запишем децата си в Детските градини. Догодина са наред набор 2007г не ми се мисли колко време ще се редите ooooh! После идва ред на набор 2008 и 2009.Всички ще бъдете засегнати от недостига на места.Отделете един час и се включете в протеста.

# 231
  • Варна
Данинка, след 16 - с точност не мога да кажа - зависи колко ще спи Калоян. Ако искаш,пращам ти gsm на лични  Wink - Както и на всички които искат да се засечем в градината Simple Smile

# 232
Моля ви да обърнете внимание на тази тема и  се включете
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383931.90

Тази година набор 2006 се реди една седмица по рано за да се опитаме да запишем децата си в Детските градини. Догодина са наред набор 2007г не ми се мисли колко време ще се редите ooooh! После идва ред на набор 2008 и 2009.Всички ще бъдете засегнати от недостига на места.Отделете един час и се включете в протеста.
Аз се запознах с нещата.Не ,че не ги знам. Mr. GreenСлед малко заминавам на една спешна ,важна среща -като излезе точен час за утре -пиши ми моля те на ЛС..
Мисля обаче/не го писах в другата тема ,но тук ще го кажа/-че нищо няма да се промени в скоро време .Места няма така или иначе. ooooh!Да,безумно е ..обаче трябва да се строят градини.А като няма такива....и 1000 майки да протестираме  ,ще ни кажат така:Най вероятно ще излезе Базитов и ще каже."Ама в инвестиционната програма на общината има строителство на още 2 градини ,до няколко месеца ,после мислим това и това...дрън-дрън .........работим ,нали виждате............."-Нещо такова ще издрънкат ,ще кажат и колко нови места са открили ...и така.Ще вмъкнат и модерния лаф"на фона на финансовата криза ...строим и мислим за децата...." И така.
Ама ще протестираме де.Може и нещо да се промени...ама какво ли newsm78

# 233
Ми това ми е ясно Дани .Но нали се сещаш,че много хора мислят така и затова нищо не правят по въпроса.
Незнам надявам се живот и здраве като решим второ да правим за него да не вися кат прани гащи пред ясли и градини.

# 234
НТолкова с детска градина, вчера и....защо ли?Криста вдигна снощи Т  Ill, пазих я повече от месец, отиде за 1-н ден и пак стана зле.Има вероятност да ни приемат още тази седмица в болница и да я изследват, а дано да има места!

# 235
 Sad много съжалявам

# 236
Никики, дано да се оправите бързо!

Данинка, наистина всичко сме го чували, но пък защо да ги оставяме на спокойствие... нека да знаят, че сме там и ще продължаваме да ги "тровим" докато не свършат нещо наистина  Mr. Green

# 237
Ето какво излезе в "онази"темичка за организирания протест.Копирам я тук ,за да я видят повече от "нашите" мами  bouquet

Утре, 1.04 от 15:00 пред Община Варна ще се проведе мирен протест във връзка с липсата на места в детските градини, организиран от Инициативен комитет на родители и граждани. Родителите ще носят ненужни играчки и изсъхнали цветя, които ще оставят пред сградата на Община Варна, в символ на изхвърлените деца извън образователната система на страната. Ще бъдат внесени искания, подписка и заявления по ЗДОИ. Исканията ще бъдат отправени и на национално ниво.Важно е да има хора и играчки! Нека не позволяваме да ни правят на маймуни и другата година!

Дано се съберат повече хора....нали знаете лафа"Много сме -силни сме".Ако протеста има масовост ,това ще направи доста по силно впечетление. Peace

# 238
Да се оплача и аз : за последните 48 часа съм спала 3 часа- на малкия звяр му излизат зъби ве4е 3 седмици-това добре поспивахме по 3-4 часа нощем-резултата само 2 зъба от 4 наболи.От в4ера сме с температура 38-39 градуса+разстройство+липса на апетит./Водих го на докторицата -тя вика не било вирус ама нали му е паднал имунитета та за това така бил #Crazy newsm78
Изписа ми лекарства за 30 лв+лечебни храни и млека за още 20 и така с опразнен джоб и ревящо бебе полуспяща се прибрахме от болницата. Звяра здравата дриска и неще никакви ле4ебни млека и храни и се 4удя кво ще го правя-ще умре от глад.Идвами да се гръмна-аман ти зъби и чудо #Cussing out #Cussing out newsm45 newsm45 Weary

# 239
  • Варна
.От в4ера сме с температура 38-39 градуса+разстройство+липса на апетит./

искам да ти кажа че тея всичките неща са симптоми на пробиващи зъби  Wink кофти е но ще мине като му избият зъбите на детенце. явно при вас ще е от по-сериозните зъбоболи, затова се въоръжи с търпение и кафета Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт