Рисуване за начинаещи 2

• 99 757
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • гр.София
migito страхотни рошавки хризантемки се получават  Hug
Малко вълшебство от мен

# 226
dilu,страшно много ми харесва поредната ти картина. Heart Eyes

# 227
  • гр.София
Тиха нощ, вълшебна нощ! Намислете си желание - на Коледа стават чудеса. За всички вас Hug

# 228
dilu Правиш страхотни неща. Много ми допада стилът ти на работа.

# 229
  • гр.София
Ninka, радвам  се да те засека в темичката,
Florina, благодаря - сега ще си разглеждам с огромно удоволствие галерията ти - от няколко дена ми се върти в главата картина с ретро грамофон и много се зарадвах на заглавната страница на блога ти.

# 230
  • София
Някой занимавал ли се е с Диорама?
По принцип имам свободно време, сръчен съм в ръцете и ми се прави/твори нещо вкъщи,... после може дори да го продам, но какво да е то? newsm78

[url]http://www.scalemodels-bg.com/copy/5/[url]

# 231
  • гр.София
hakama има тема "Идеи за бизнес" - може би там да попрегледаш също. Линка е интересен - може би да издириш контакти на такива магазини и клубове за моделизъм и да ги попиташ проявяват ли интерес за поръчка на подобни терени.

# 232
Здравейте пак.За рисуването на стени да отговоря първо-първо трябва да има хубава гладка мазилка, защото няколко пъти вече ми се е налагало рисуване върху пръскана и си е жив ад.Ползвайте латекс и оцветители за латекс, също и малко Ц200. Хубаво е предварително да има някакъв груб план  на рисунката. http://artprom.tumblr.com/post/244744732 - това например е един доста голям откъм пространство проект, който трябваше да направя преди 3 месеца някъде.Някои неща хич не ми допадат, но..минало е вече Simple SmileРисувано е само с латекс и оцветители.Хубаво е да са от една марка, за да не се получават разминавания- някои оцветители при изсъхване избеляват,други стават по-ярки..
 А за бизнес идеи-ами, зависи дали го приемаш като хоби или като истинска професия, дали можеш да отделяш по 8 часа дневно или по един..Но ако имаш идея сядаш и я правиш и се надяваш на чудо Simple Smile
dilu,имаш някои наистина добри попадения-http://dilu.snimka.bg/arts/kartinite-mi.337757.16454395 това ми е направо фаворит.В по-старите се наблюдава една несигурност-още не си постигнала един успокоен и завършен стил.Но и това ще стане с времето.
Надявам се да не се сърдите и мислите коментара ми за високомерен-всичко е най-искрено и от гледна точка на художник Simple Smile
Преди месец правих и едни илюстрации за оцветяване на коледна тематика, ако има желание може да дам линк и който иска да си ги принтира и децата да се радват на тях.Това са от тях- http://jamaisvustudio.tumblr.com/post/206509010
Засега това от мен, пък като оздравея ще се похваля и с някоя картина Simple Smile

# 233
Здравейте и от мен,
много хубава тема и много полезна. Имам един въпрос към по знаещите . Аз рисувам от съвсем скоро и професията ми няма нищо общо с това ми занимание, по тази причина съм си купувала готови платна с подрамка то специализиланите магазини и рисувам основно с темперни бои. Обаче синът ми реши да ми направи подарък и ми донесе от Германия руло с платно, което трябва да се опъне на подрамка и да се грундира. Иначе не бих могла да го използвам - та въпроса ми е има ли някъде ателиета, които биха извършили тази услуга, за да го направят професионално, защото аз ще го изхабя - признавам си.
И да питам трябва ли да фиксирам с нещо върху темперни бои - някакъв лак или нещо друго за трайност на боите.
Ако някой ми отговори на въпросите, ще съм много благодарна.

# 234
  • София
Може да не е точно диорама, а нещо което изисква сръчност, време и умения, но да си струва трудът (напраси си сам, изобр. изкуство не е задължително) - нещо за маниаци  Grinning

# 235
  • гр.София
shity  Hug -  за самата мен е много полезен такъв разбор - между другото на открито ли е бил артпроекта ти - на мен ми хареса - естествено прелива в природата навън - представям си го като навес за външна  лятна кухня - маса, барбекю и хубава компания  newsm08
Бързо оздравяване и ще чакаме обещаното.
zlat , ако си от София на втория етаж в магазин Слънчоглед и в "Алфа комерс" на партера в дъното на "Шипка" 6 има профили и клинчета за подрамки - виж и дали платното е грундирано, че от това на метър има и от двата вида.
П.С. Иначе като лак за темпера, можеш да ползваш този.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 21:51 от dilu

# 236
Благодаря за бързия отговор. Не съм от София, но ще поръчам да ми донесат или по интернет. Само че, аз точно от това се страхувам - дали ще се справя сама с опъването и затова ми се искаше да ми го изпънат някъде. Освен да питам в ателиетата, където поставят рамки на картини сигурно ще извършват и тази услуга.

# 237
  • София-в сърцата на моите деца
Дилу, прекрасни са ! Сякаш си видяла моите Ангелчета в мислите!! smile3508

# 238
  • гр.София
Дано сбъднат желанията Ви! Весел празник! Здраве, късмет и благоденствие през 2010-та!

Последна редакция: ср, 30 дек 2009, 09:18 от dilu

# 239
  • Неизживени спомени
Здравеите момичета,нека да се запиша при вас с една от любимите ми рисункиhttp://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=184211

Общи условия

Активация на акаунт