® E-bay - тема 25

• 33 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Някой взимал ли си е от
http://cgi.ebay.com/Red-Sole-Sexy-Legs-Tall-Hidden-Platform-Pump … 93%3A7%7C294%3A50

http://cgi.ebay.com/NIB-Red-Pleated-Satin-Ankle-Strap-DOrsay-Pum … 93%3A8%7C294%3A50

http://cgi.ebay.com/K-SWISS-CLASSIC-WOMENS-LUXURY-EDITION-NEW-SI … #ebayphotohosting

Моля, кажете ми дали си отговарят и за моят крак 22,5см  но по-широк дали ще станат размер 6,5

# 586
Писах му да развали търга, дано се съгласи. Може ли да се свържа с някакъв център на Ибей за помощ в такива случаи (от Help-а, контакти)?

# 587
Пате,не знам как точно става,но ще опитам!

viki_kw, Hug Той мъжа ми си ги избра!Той е с пистов мотор и иска точно такива! ooooh! Ще разгледам! Peace

# 588
pebs виждам 2ра лентичка.
Честотооо! newsm51 newsm51 newsm51 лека и успешна бременност! Май младеж сте завили ....

# 589
  • Бургас
Малко спам:

pebs, честито! Леко бременеене и здраво бебче на финала!   bouquet

# 590
 Blush Мерси!Не знам,каквото дойде! Wink

Кажете кой адрес да сменя,за да стане номера! Praynig

# 591
Затова на такива,които цигански номерца въртят им се дава линк за цените на Кралските пощи или ЮЕсПиЕс и ако продължават да се правят на ударени се процедира точно както ти си направила.

И това не помага при мен, на колко се хабих да го пращам линка към англ. пощи, е не вдяват, продължават да си твърдят тяхното.
И, ако е преди приключването на търга, съм се съглсявала, ако много искам нещото.

Ох, ти, милата, с тоя малоумник... давай без мекия тон направо, не стига, че е променил условие за плащането, та и не ти дава данни, откъде накъде ще се набутваш?

Тоя наистина никакъв мек тон не му трябва, направо му пиши, че искаш да развалите сделката, защото добавя условия след приключване на търга.

Много добре знаят за какво става въпрос,но се правят на ударени-ако разликата повече от 5-6 паунда директно му казвам,че ще го клепам на Ибей и това е....
Защото има търговци , които имат по над 100 продажби на ден-е ако от 100-те вземе по 3-4-5 паунда отгоре какво става.Защото ти си казваш "е платил е 5 паунда-взел ми е 10....ама пък...много ми харесва-здраве да е" .....ако нещо ти е харесало и го оставяш-а не трябва-той така 500 паунда на ден може да прави... #Cussing out

А за на друото момиче-аз ако бях директно отварям дипут и това е.И затова няколко пъти споменавам-всяка комуникация с търговец-всяка стъпка се прави принтскрийн и после няма къде да ходи.Пишело че има ПейПал-ми че къде ти е вината на тебе,че се и тормозиш?

Така един глупак му пишеше,че до БГ му е доставката 10$ а после ми праща инвойс за 16.5....ааайде бе-директно му писах,че имам принскрийн с обявена цена 10 долара ида ми прати нов , че.... виж как веднага имаше "Без да искам-стана грешка"... аааа  #2gunfire
Към наглеците така се процедира-директо му казваш и заплашваш с дипут и отрицателна оценка ... и това е.Но като си имаш доказателства.Затова всякаква комуникация,снимките-всичко пазя и докато не ми дойде-нищо не трия и оценка не пиша...

Ааа  bowuu

# 592
Ами аз вече карам само на англииския адрес!Сменила съм регистрационния без да слагам тел! и вече 2сед. нямам проблем с нито 1 търг! Peace

# 593
Момичета и момче, как го превеждате - yes i can it will cost £4.10 to post.?

Това ли са пощенските или да ги добавя към тези за шипинг  за Англия?

# 594

Мацките го преведоха точно!

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 14:23 от ar4ito

# 595
  • Бургас

Аз го разбирам,че може да поеме £4.10  от стойността на пощенските.

Мне.
Ще струва 4.10  Peace

# 596

4.10 са пощенските

# 597
Благодаря  много Hug! Изненада ме инвойс за £7 пощенски, затова реших, че съм се объркала.

# 598
Извинявайте, но съвсем се обърках и моля за помощ - спечелих търг, платих си, получих  и днес с продавача се разбрахме да му ч върна, а той да ми възстанови парите, при положение, че му поставя пол. фийдбек. Получих съобщение от ПП за рефунд, влизам си в акаунта за да го хваля, нищо че грам не заслужава и кво да видя стоката виси като неплатена. Сега накъде newsm78

# 599
  • виртуално
вдясно от падащото меню избираш mark as payment sent

Общи условия

Активация на акаунт