11 магребска дружинка чака с нетърпение да о&

• 22 250
  • 301
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте Магрибски принцеси   bouquet

Руади ето ме и мен  Simple Smile последните 3-4 дни ми бяха много напрегнати и трябваше да свърша някои важни задачи  Crazy и нямах време да пиша......
Как се казва бебчето на Белбейчето ???
Алба  Heart Eyes
Ооо Рали привет  wavey Браво за защитата   bouquet
 Hug за всички и хубава вечер   bouquet

# 226
Добър вечер на всички!

Белбей, честита рожба! Да е много весел, ококорен, гласовит и палав и с късмета си!

Делта, Алба, жълтурче, цецифло, близнаци, марси
!

Рали!!  newsm44 newsm44, дал'ша мога да те видя в четвъртък, петък, събота примерно, че после пак отиде та се не видя ... аз де.

Лека вечер на всички и спокоен уикенд!

# 227
Леле,какъв дъжд се изсипа тук! #Crazy
На сантиметри не се вижда пред теб.
Едвам стигнах до училището почти 40мин.се придвижвах,
а иначе за около 15мин.се стига,по бързо каране.
Колко катастрофи станаха....  Sad
Всеки бърза и не спазва никаква дистанция,
а за правила да не говорим. Crossing Arms
Шахтите се напълниха до горе и настана потоп.   Sick
Плитки са и не са подготвени за големи дъждове.
Ох утре и други ден  малко почивка!  Laughing
Къде сте момичета?  newsm78

# 228
  • по пътеката
поздрави от белбейка! малкият е голям сладур, душицата спеше! тя е като по списание, мама модел! свежа! таткото просто на върха, много мил момък! както каза- още не може да повярва,4е е татко! много щастливи! много мили!

# 229
  • София
Привет момичета,
петък е все хубав ден, много го уважавам  Mr. Green Laughing
Марси, как се казва бебока? Защо си мисля, че Блебейка роди в Алжир  Rolling Eyes може изобщо да не съм разбрала, каквато съм отвеяна. Със сигурност ще е голяма радост и щастие то това
Близнаци, радвам се, че се обади? Как са малките сладури?
Делта, гледам едни красиви места дето си пуснала в албумчето и направо вече съм стегнала куфарите да пътувам  Twisted Evil
Много се радвам да видя момичетата, които досега, с които досега не се бях запознавала виртуално и така
нагледах се на хубави момичета, рокли и изобщо  Crazy

# 230
Дидонче-извини ...изтривам веднага...Като изкъпя момчъка-ще влеза да видя роклите и снимките от обрязването-сърдечно ти благодаря .И моя момчък няма да е мнго голям за събитието-сега е на 14месеца...да мине най-много още един  месец по уточняване на дати-тук е малко бавна тая процедура....но ще се случи -няма как...а на мен ми е нещо много напрегнато.Да слагам ли паперс-да не слагам ли newsm78  Дали ще реве много като пишка после....Бързо ли минава?Откровенно д си призная-опитах се да си представя картинката-и нещо се уплаших.....

Радвам се че Белбейчето и фамилия са добре  bouquet А как се казва наистина най-малкия алжирец?

Близначета-привет...ох,и аз се уморих много днес.И утре не ми се  очертава лек ден...
Линче-отиваш да си доведеш Мони ли?

Лека вечер на всички

# 231
Руади-нямам опит в тези неща-но когато обрязваха племенни4ето му бяха сложили отворен памперс-но той беше малък мисля на около 2 -3 месеца

Момичета видях ви -и си направих и мой албум,много сте красиви Hug Дидона-много е пораснал Алекс Heart Eyes

# 232
Здравейте момиЧета -кокиЧета ,разгледах снимките в албума ,даже  каЧих и аз  Peace
дидонЧе, не те бях виждала тебе и петролния шейх,много хубава двойка сте ,а малкия Алекс и той като шейх ,го раздава гледам  Laughing
Лина я водих на ЧиЧо-Доктор днес ,сноЩи цяла веЧер не спахме ,суха кашлица ,направо Чак мене ме заболяха гърдите като я слушах как се дере  Confused.Изписаха ни един куп лекарства и мажем ,пием ,пак рино-фарингит сме хванали от някъде .ИнъЧе днес такова хубаво временце беше -25°С, изкарахме в  парка цял ден и в 8 Часа веЧерта , изморени и изтоЩени заспахме  Laughing

Руди не се притеснявай за операцията ,тя е много бърза ,тук даже на 2 месеца ги оперирват ,колкото е по-малко бебето по -бързо и леко минава ,Че после като поЧнат да разбират и да се инатят ,по -тежко ги изживяват такива интервенции .Нека ви направят изследвания ,а това за пясъка дет казала оная жена ,направо думи нямам Sick,Чак ме е страх да си го представя  ooooh!.Те докторите Ще ти кажат какво да правиш ,но мисля ,Че като се проветрява повеЧе една рана ,тя по бърза заздравява ,така ,Че с риск да ти опика и оака къЩата ,по хубо го дръж повеЧе време без памперс ,по голо дупе да Щъка .Ще ти дадът и мехлеми за мазане ,двете ми етърви казват ,Че за седмица минава ,но си е индивидуално все пак всяко дете е разлиЧно .

И аз не можах да разбера името на бебето на Блейбека ,измислеха ли му  ,толкова пъти питах и не полуЧих отговор ,та си помислих ,Че е тайна ,знам ло  newsm78

# 233
Ruadi,де да отивах за Мони,ами то отивам заради проблемите с маика ми и баба ми,А в пследния момент се оказва,че може и да не пътувам.Нещата са 50/50.Но аз вярвам в благополучния край. Praynig Peace

# 234
  • Varna
ФарашкитИиииии Hug ДобрЮтрУУУУУУУУУУУ
Снощи се забавих със поставянето на снимките е не съм ви видяла ама и това ще направя като вляза и изляза от банята. Сега съм се омацала със една маска за коса която сама си правя да се правя нИземнУ, безумнУ, неустУимУ прекрасна newsm47
Шакирчетооо Hug като разправяш така за детенце се сещам за мойто беше пипнало такова чудо дълго време го лекувахме, че докторята се изложиха. Не можехме да спим през нощите, тогава го мореше най много. Душата ме болеше . То се душеше и нямаше сили да реве а аз ревях на глас. И никой наоколо поне за морална подкрепа и за успокоение поне на мъничкото. Пожелавам ви възможно най бързо да се оправите  bouquet
Бебенце на Бейчето е Тамир Раян- и във другата тема се извиних ако бъркам първото именце- тежи 3.500 и е височко 51см.
Не можехме да поговорим по обясними причини.
Ха'ди лапай народеееееее Hug

# 235
дидонЧе, не те бях виждала тебе и петролния шейх,много хубава двойка сте ,а малкия Алекс и той като шейх ,го раздава гледам  Laughing
Шаки,мерси мила! Blush
Обаче мъжа ми е далеч от петролите шейхове,де да беше!!!! Naughty
Аз на Алекс му казвам така. Grinning Лятото когато беше обрязването на
момченцето на етърва ми, му купихме тези дрехи ,за да бъде облечен за
тържеството им ,както подобава.Той хич не искаше да се облича така
и голям рев му дръпна,но аз му казах ,че прилича на петролен шейх  Money
и той се съгласи. LaughingТа от тогава се майтапим така.  Grinning
Милата Лина! HugЗнам,че нали и ние цял месец изкарахме така.  Sad
Първо беше суха кашлицата и по цяла нощ не спираше,после се втечни.
Пазете се !То времето е едно такова!
Лина е многоооо сладка! Heart Eyes Дано бързо да се оправи! Praynig
Само че,качи някоя твоя снимка да те видя и аз . Wink
Марси,дай някакви телефони на Белбейка,че на
Скайпа не мога да я оцеля,кога е на линия.
Много хубаво име са избрали! Браво! Grinning
Най-важното е, че са живи и здрави! Praynig
Хубав ден!  bouquet

# 236
Момичета много благодаря за споделените впечатления за обрязването!Дано и при нас мине бързо и лесно...

Дидонче -супер е тая рокля,с която си на празненството.Хубав празник си е-тук едва ли ще  го направим така,макар че в Алжир като бяхме-аз ти писах...се бяме приготвили за събитието,но ни се размина.Сега дрешките на Раян са му малки,но тази сладката-червената шапчица е пазя!Много ми хареса.Снощи и аз качих от гостито там някое друго фото-да е Магребски все-пак албума,и да не стане че покрай сапуна съм набразила и банята...нЯМА  такова нещо! Embarassed
Обаче днес звъннах до болницзата и разпитах-няма да е с лазер...а с хирург-чакае да насрочи дата,казаа че няма да чакаме много-да видим!Дано не мине много време наистина и да почнат да повтарят изследванията,че Раян  като види игла вече и пищи....

А Шеки е качила снимки-виж към края -от Сватбата  bouquet
Прекрасно семейство са HugДано повече такива семейства има-то си личи уважението и обичта в очите!
Шеки-мерси че ни показа Линка.Дано се оправи по-бързо...мноо неприятно! Hug

лИНА-ДАНО И  при теб се получи добра развръзка! Ей,тия семейни интриги...къде ли ги няма!

Аз пък защо си мислех че май бебето беше ТИМУР РАЯН  newsm78 #Crazy
Откъде -ми е влезло това Тимур..пък-то руско име!
ТАМИР-е супер...А какво значи?
За Раян знам че са Вратите на Рая....

Марси-Свеар ми е писала снощи...ама Другаря беше на комп и не можах да и отговоря
Дано не ми е сърдита!

Утре -от сутринта сме на гости-ФАМИЛНО!При една от лелите тук...моя много учтиво и мило ме помоли  да НЕ Говорим и с нищо да не показваме за взетото между нас решение.Това доста ме изненада и сега се притеснявам....То,като искаш да скрие нещо,нали -по заксона на Малфи-то все изкача.....

Делтичка-радвам се че  те видях и теб.Аз си помня снимките  ти от Египет с бати Hug

Лека вечер на Всички  Hug

# 237
  • по пътеката
привет! студено ми е, искам си слънцето, вали, едно мра4но!
дидонка, аз по скайпето я хванах , ама й оставих офф едно рандеву с 4ас, хахаха! ето днес я няма,ако влезе ще й кажа да ти се обади!
руди, ще мине  операцията и ще забравите за седмица, ще се родиш! просто да е по-скоро преди жегите!
със свеар се рабрахме пак да се 4усем днес, ако е за същото, дето ме е питала мене, аз й казах какво направихме ние! ще й кажа,4е си заета!
как мина гостито? ти знеш ролите как са разпределени у арабско, големи актриси са, така,4е влизаш в тона на мъжо, пък той накрая да не вземе да се светне с какво съкровище е на път да раздели, макар и  на 15мин!  Crazyотиде ти бекярското спкойствие! това е шега, ей !  bouquet Hug
незабравке, айде обади се на скайпето и ти ,4е да си изпълня петилетния план! някого да съм забравила? а да, две млади ергенки,заблеени по нилско, да свирнат към то наше село за инструкции!  bouquet Peace
райан си го харесвам и аз като по- достъпно от двата континента!както сами, рами, ясин,скандер,илиес! за моми да даваме ли имена? май цеци и тя е с мъжко, дидона за цвят -едно моми4е, други в списъка на 4акащите?

# 238
Привет дами .
Първо да поздравя всички имали повод да празнуват по един или друг повод !
Живи , здрави и много успех в живота .
Аз го закъсах с кръста и вече почти седмица се мъча като грешен дявол . От два дни започнах да си бия сама инжекции и се надявам съвсем скоро да се оправя .
Изпита ми по кормуване мина чудесно и вече и аз имам книжка .
Малките са добре по цял ден щуреят .
Ясмин по цял ден разнася лимони и портокали из къщата та само се караме .
Вече отговаря и се тръшка като маймуна като и се скарам .
Целувки на децата .

# 239
  • Varna
НавелчетУУУ
Ама и ти закъса като мене. Аз оправих бъбреците ама след това продължи със тоя кръст мамка му. Днеска  станах уж без болки. Ама не се оплаквах да не ми се хилотят муцките тука, че съвсем съм се сбабичосала. Обаче днеска докато си купувах течен аналгин ме заговори едно момиче и то каза, че от десетина дена със такива болки във кръста. Аз инжекциите ги пия, че моите аверки докторици не са на разположение винаги Joy После самите те ми казаха, че този сезон тази година много хора и то млади се оплакват от такива силни болки във кръста. Така,, че се успокоих. Ползвам ел, възглавничка, мазотя със Волтарена и се оправям. Е да де, пия и инжекциите Joy Днеска съм по пИрФектнУ newsm47

Общи условия

Активация на акаунт