подсъзнанието може всичко 9

• 36 294
  • 462
  •   1
Отговори
# 120
EASpirit , привет!   bouquet  Много се радвам да те видя Grinning  Нещо и ти не пишеш често напоследък...
За енергийно прочистване на пространството защо не пробваш със звук? На мен много ми допадат Тибетските пеещи купички. Потърси из нета, има най-различни компилации  Hug
Имаше и други методи за енергийно пречистване на дома, преди новолуние, не помня кой ги беше пускал...

# 121
Здравейте.Идеите за пречистване на пространството биха ми били полезни и на мен.В офиса има много завистливи хора и усещам как като вляза там и направо кипи от негативно енергии.Ще се радвам ако успея да науча нещо по въпроса.
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден! Hug

# 122
eee, не го решавайте на лични, едва ли ще оспамите темата.
А пък на мен също ще ми е полезно.  Grinning

то аз докато се сетя да отговоря....и ви повтарям

# 123
tenderseducer, иди една сутрин по-рано от другите в офиса, направи течение да се издуха хубаво въздухът. Визуализирай на 4-те ъгъла на стаята виолетов цвят, с който изчистваш енергиите там. Застоялата енергия се натрупва предимно в ъглите. Разпръсни виолетова светлина също така и из цялата стая. Ако имаш рейки, използвай символите. Можеш да запалиш и една декоративна свещичка - огънят изгаря всичко негативно. С аромолампа също става - аз така правя на работното място, защото етеричните масла усилват ефекта. Ако хората са си завистливи по принцип, може да се наложи често да го правиш. Но пък за да не се влияеш от тяхната негативност, обгради себе си със златна или бяла светлина, усили аурата си и чакрите по методите,  които знаеш или си избереш. Има още много методи, но... не мога да опиша всички.
Пит  Grinning

# 124
  • Tам през Атлантическия океан
Ей момичта  Hug привет

Радвам се да  ви 'видя'  Grinning и следя темичката  Wink

Относно енергийното пречистване лично аз ползвам методите на Фън Шуй  Peace които съвпадат с някои от начините описани  в поста на eldivine Grinning

EASpirit Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:22 от Desss

# 125
Момичета Hug  Аз не пиша,ама ви чета Hug  Просто не съм в най-добрата си форма напоследък,няма какво съществено да кажа или споделя,затова се въздържам.

Благодаря на всички за отзивчивостта!

Desss тайничко се надявах да пишеш за Фън Шуй,нали е по твоята част Wink

eldivine,mijjjka Hug
Благодаря и на Amitola Hug

Аз знам само това което съм чела в книгата на Карън Кингстън,мислех него да приложа,но не си го спомням точно,а и книгата я дадох на една приятелка и не е в мен сега,та затова реших да помоля за помощ тук Hug
Хубаво е наистина да го обсъдим "публично",спомням си,че в предишните теми бяхме говорили,но не сме задълбавали.

Става въпрос за работното ми място,нещата се затлачиха напоследък,а на всичкото отгоре сме точно срещу запостяло езеро,а от едната ни страна има недостроени гаражи пълни с всякакви болкуци.Мислех си,че бая се е затлачила енергията там,иска ми се да я поизчистя и да я поразмърдам малко. Crazy

# 126
  • Добрич
До колкото съм чела песента на вятъра от символите на Фън шуй също изчиства енергията. Четох, че трябва да си я избереш сам, защото ако ти е подарък може да действа с обратен ефект. Поставила съм у дома, но не на вратата, а в коридора, където минаваме непрекъснато.

Desss, ще каже повече подробности.

# 127
Wink чак пък по моята част  Blush
наистина ми доставя удоволствие и удволетвореност това което научавам и прилагам от Фън Шуй  Hug

Лично аз пречистването го правя вс. сутрин като отварям навсякъде и проветрявам /понякога правя и течение/ действа много освежаващо  Peace правила съм го даже и в зимните студени дни  Wink
Не ни коства нищо и лично аз съм го направила това сутрешна традиция  Peace
Също така ползвам ароматните индийски клечки /много по-ефективни и уханни  са от ароматните свещи/
ВЯТЪРНИ ЧАНОВЕ и ПАГОДИТЕ също допринасят за ци енергията в дома ни  Wink стига да е умерено т.е. не е нужно да се затрупаме с цялата символика на Фън Шуй

Скоро очаквам да ми дойде поръчката от руски книги за Фън Шуй /за съжаление в Бг. няма  по-сериозна/обстойна литература за хората които са решили по-сериозно да се занимават с Фън Шуй/Дори няма и курсове  Confused

Хубав ден  Hug

# 128
Desss, имам информация за курс, който ще се проведе скоро. Ако те интересува, ще ти пиша.

# 129
eldivine   Grinning сподели

данеби да са на Алексей Скобликов  Rolling Eyes

http://fengshui.bg/study/world инфо за курсовете по света  Sunglasses Има дистанционни  такива /на руски/ Peace

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 16:02 от Desss

# 130
Desss, нтц, не са на него. Няма ги обявени в нета поради ограничените места. Затова  предпочитам само ако наистина решиш да ходиш, тогава да ти кажа къде и какво  Hug

# 131
Desss какво е пагоди? Blush

# 132
EASpirit,eldivine   Hug писах ви на ЛС
да не разводнявам темата  Wink

# 133
ЕАSpirit, ето какво намерих за   енергийно прочистване: 

# 134
EASpirit, радвам се да те видя. Grinning
Dess, не разводняваш- нали темата е затова. Grinning

Да ви се похваля. Бях днес в София и си купих жаба- нефритена.Но не от халите- там е много скъпо- има едни магазин наблизо, /една приятелка ме заведе, не знам точно улицата/. Та доколкото разбрах жабата с п аричката се слага или в югоизточния сектор  на къщата или  срещу входната врата. Ха сега дайте акъл, къде да я слагам. И освен това нефрита за какво помага и на какво влияе.

Случка от миналата събота.
 Нали се сещате за моето кученце, което почина. Миналата събота отиваме с една банда дечурлига -/ 5 броя /и още една майка на излет в една местност извън града да поиграят децата. В тази местност по нагоре в планината е погребано кученцето. скоро след като пристигнахме дойде едно момиче с пинчерче, което толкова приличаше на моето. Повярвайте ми- не си приличат всички пинчери. Само дето му беше отрязана опашката, а на моето не беше. Същите ушички. И познайте с кого се заигра- с моето дете, разбира се по същият начин по който и нашият Марти играеше с него. Нямах сили да отида -поплаках си. Мина може би час. Ние сме седнали на едно одеало, и то не на кое да е, а на одеалото на Марти и .. както си седим извъднъж отляво върху рамото ми скача едно дакелче и ме облиза  набързо по бузката. Успях само да кажа - Ела тук миличък!, но той беше много игрив, стопаните му , му се скараха и той ги последва. Мислила съм си, че ако си взема пак куче- ще е дакелче.След това децата намериха едно кученце помиарче и едното искаше да го вземе и..... накрая отидохме на гробчето на Марти-всички деца го познават. На връщане в колата си говорихме за това,че умира само тялото и какво става с душата. Децата и сега като ме видят задават въпроси за това- интересно им е.
Него ден не бях на себе си. Ако трябва да сложа заглавие на моя малък разказ то ще е  "Среща с Марти."

Общи условия

Активация на акаунт