подсъзнанието може всичко 9

• 36 301
  • 462
  •   1
Отговори
# 135
  • София
EASpirit , привет!   bouquet  Много се радвам да те видя Grinning  Нещо и ти не пишеш често напоследък...
За енергийно прочистване на пространството защо не пробваш със звук? На мен много ми допадат Тибетските пеещи купички. Потърси из нета, има най-различни компилации  Hug
Имаше и други методи за енергийно пречистване на дома, преди новолуние, не помня кой ги беше пускал...

Би ли помогнала- с "тибетски пеещи купички" не става, идея как е на английски?

# 136
Дарена,много интересно преживяване си имала Hug
Момичета,тези които сте чели "Поискай и ще ти бъде дадено" - пробвали ли сте някои от процесите описани в книгата и кои действаха при вас?Аз смятам да пробвам писане на сценарий,имам нужда просто да напиша сценария според моите представи и дано вселената да се окаже добър продуцент и режисьор.

# 137
Някой ще ходи ли на семинара на Джон кехоу на 30 и 31 май?

# 138

tibetan bowls е на английски
тук има видео http://www.youtube.com/watch?v=ymde2PNsmZM&feature=PlayList& … =0&playnext=1

Heart Eyes

# 139
  • Tам през Атлантическия океан
оп  Embarassed

помислих че питаш за 26.04

e4o_me4o ти ще ходиш ли на Кехоу  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:00 от Desss

# 140
Ми много ми се ходи, само че не знам дали ще има кой да гледа малката? Но ако не успея аз ще пратя мъжа ми да ми разказва после.
 Hug

# 141
На мен ми идва "малко" висока цената за семинара  Sunglasses

Затова ако някой от тук ходи ще ми е драго ако сподели впечатления  Hug

# 142

Tibetian singing bowls  Hug Погледни из нета за Danny Becher, той има много добри неща  Peace

# 143
Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко. Те просто създават най-доброто от това, което ни заобикаля. Четири са нещата, на които следва да обръщаме внимание в живота:

1. Живей просто.

2. Обичай щедро.

3. Желай от сърце.

4. Говори мило и приятелски.

От тук  Wink

Чаша кафе  food010

Хубав ден  Hug

# 144
Привет в този прекрасен слънчев ден и честит празник на именниците!     bouquet
Случайно попаднах на този блог - http://indiraraimberdieva.blogspot.com/ и реших да го споделя с вас  Grinning Има доста интересни неща не само на руски, но и на английски.
Приятен и отморяващ ден на всички     bouquet

# 145
Момичета, моля ви да ми помогнете! Не мога да си измисля утвърждение за "спортна злоба".
Играя в свободното си време /т.е. рядко/ тенис на корт.Последните четири години въобще не съм играла, защото нямах физическа възможност. В почивните дни бях на импровизиран любителски турнир.Че падах жестоко, падах, ама това което ме ядоса на себе си беше, че не се боря за играта.Някак си се предавах вътрешно. Просто нямах хъс за победа и според мен най-вече заради това ме биха всички, с които играх. Мислих, мислих, но още не съм измислила каква би могла да е причината за това ми състояние, но все пак много ще ми помогнете ако предложите някое утвърждение в тази връзка.

Поздрави с малко закъснение на всички цветя с пожелания за много здраве и сбъднати мечти.

# 146
Момичета, моля ви да ми помогнете! Не мога да си измисля утвърждение за "спортна злоба".
Играя в свободното си време /т.е. рядко/ тенис на корт.Последните четири години въобще не съм играла, защото нямах физическа възможност. В почивните дни бях на импровизиран любителски турнир.Че падах жестоко, падах, ама това което ме ядоса на себе си беше, че не се боря за играта.Някак си се предавах вътрешно. Просто нямах хъс за победа и според мен най-вече заради това ме биха всички, с които играх. Мислих, мислих, но още не съм измислила каква би могла да е причината за това ми състояние, но все пак много ще ми помогнете ако предложите някое утвърждение в тази връзка.

Поздрави с малко закъснение на всички цветя с пожелания за много здраве и сбъднати мечти.

Не мисли за победата  Wink отдай се на играта , играй  със страст
Мисли си че с всеки удър на топката (с всеки сет) ставаш все по-добра и по-добра и възвръщаш предишната си форма  Hug

# 147
Честит Рожден Ден, Desss!

newsm59

Желая ти много мир,хармония и любов!  bouquet 

# 148

Хей, Дессс!  Hug
Честит рожден ден!!!   love001
Пожелавам ти смелост да мечтаеш и дързост да осъществиш мечитите си!
Бъди безкрайно щастлива!

# 149
Честит Рожден Ден мила Desss   bouquet
Желая ти да живееш в мир със себе си и в хармония с другите
поздравче,
http://vbox7.com/play:a9cb13e1

darena , първо благодаря за съдействието  Hug и да ти кажа нещо за нефрита. За слеващите 177 години се откроява нефритът. Историята му започва преди няколко хиляди години при маите, китайците, египтяните, които преписват на нефрита разнообразни качества. той символизира сърцето на човека при египтяните и маите, високо положение в обществото, символ е на дадено от боговете щастие и др. Нефритов заек носи безсмъртие, нефритова ябълка носи неотразимост на жената и се носи на врата. Свързан е с подмладяване и вътрешната трансформация, с победата над нисшето начало в човека. помага при сърдечносъдови проблеми и ги лекува. Трябва да си го кодираш за каквото искаш , камъните имат силна памет и нефритчето ти  ще помни това за което си го кодирала. Също важно нещо е да се пречиства с вода или по друг начин, защото има свойството да натрупва негативи и да се замърсява...Кодирането става на лептонно ниво

Общи условия

Активация на акаунт