подсъзнанието може всичко 9

• 36 208
  • 462
  •   1
Отговори
# 450
Сиса, а може би това което ти виждаш като лицемерие за нея е било дилема:- "Обичам я, не искам да й казвам че ме наранява, за да не й причиня болка." Може да е предпочела да се остави да бъде наранявана, за да ти спести болката на теб. И идва момент в който ти всъщност я упрекваш, че не е избрала да те нарани.  И е изригнала в негодувание newsm78  Как ти се вижда подобно тълкуване?
Ако това е урок и за двете ви и поговорите като взаимно си простите с решение да съхраните приятелството си, отношенията ви би трябвало да преминат на едно ново ниво и да станат по-дълбоки.

Това е едно разумно обеснение, което не ми е хрумвало , замислих се над него.Не знам дали е така , не знам каква е причината , затова държах да говорим за това/ въпреки ,че тя го направи без желание/ , не ми намекна нищо подобно ,когато попитах защо е мълчала толкова дълго време.Опита се да ме убеди, че ми била казвала, де с усмивка, де на майтап.... честно казано, не го повярвах това , имам се за по дълновидна , но това не значи ,че съм права.Всъщност, самите вие се сещате и сами, че има много неща, които трябва да знаете, за да имате действителен поглед на ситуацията, но не мисля, че е нужно да разказвам всичко.Аз също не съм писала в тази тема , даже не я бях отваряла, но попаднах на тази дискусия, точно в момент, когато ме вълнуват същите неща.
   Да простя на себе си, винаги ми е било по-трудно , от колкото да простя на друг.Не знам защо.Знам ,че е човешко да се греши , но след като отново и отново се сещам за някакъв си проблем, значи не съм се освободила , нали така?
  В тази ситуация просто приемам, че така е решила, така е постъпила, защото така е искала.До колкото я познавам , не го е направила необмислено , т е направила е своя избор, и аз ,разбира се, ще го уважа.

# 451
# 452
На 16.06.2009 ми предстои ярм.Съмненията на лекарите са за тумор на хипофизата.Нямам никакви оплаквания-главоболие,увредено зрение-нищо.Пролактинът ми е 1700 което е плашещо.Питах лекарят дали е възможно да нямам аденом на хипофизата и той ми отговори ,че шансовете ми са много големи,тъй като преди това съм пила противозачатъчни и може от тях да ми е така висок.Въпросът ми е следният:Възможно ли е да нямам аденом на хипофизата при такова ниво на пролактина и ярм трябва ли да бъде задължително с цветно в-во ,което струва отделно 200лв?

# 453
  • България
vasia999, пусни си въпроса в новата темичка  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=396733.330

# 454
Здравейте! Попаднах на тема 3 и ви "проследих" дотук. Имам въпрос относно енергийното почистване на дома със светена вода:
водата минерална ли трябва да е, от една чешма или от три чешми? Или няма значение? После и се четат молитви, това ок, но ми е чудно каква вода да ползвам - някъде бях чела за вода от 3 източника (три кранчета в къщи примерно).
Пишеше още светената вода да е прясна, на 2-3 дни - нали водата има памет, аз имам светена вода от църква, дали да не я смеся с новата ,която ще подготвям или направо да си "направя" нова. Ако има хора, които са опитвали, моля посъветвайте ме. Има 3 дни до новолуние, смятам да се подготвя дотогава.  Praynig

# 455
Ползвайте светена вода. Няма значение от кога е, важно е желанието и насочената мисъл.   
Има и друго- липсата на защита е най-добрата защита Simple Smile

# 456
Би ли пояснила?  Praynig

# 457
Това за липсата на защита и мен ме постави в шах Simple Smile
Работата е там, че в предишната ми квартира изобщо не ни вървеше.. реших с новата да поправя някои грешки и дома ми да е положително зареден. Преместих се наскоро, изчаквам всичко да подредя и искам да си го пречистя. А и чакам бебе скоро Simple Smile

# 458
Ако мислим, че имаме нужда от защита, означава, че се чувстваме заплашени.  Енергията следва мисълта-   с мисълта си Сами създаваме неприятностите,  мислите стават неща. Затова и липсата на защита е най-добрата защита. Просто няма какво да ни нарани, всичко е  в ума.  Simple Smile Подсъзнанието може всичко- нали така?

# 459
  • България

Аз прилагам този принцип  Laughing

# 460
Отдавна не съм ви чела.Записвам се пак да ви следя. Heart Eyes

# 461
Моля, пишете в новите теми. В момента сме в тема № 13   Wink

# 462
Моля, пишете в новите теми. В момента сме в тема № 13   Wink
Ами тази не е заключена и за това..... Mr. Green

Общи условия