Юлските деца посрещат с радост пролетта!

• 11 269
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • USA
Иве, явно нещо и е накипяло на тази помощничка. Може би по-добре, че се е отказала. Децата ще свикнат и с друг човек, дано намериш някоя по-търпелива жена.
Кирова, Сашко даваше ли признаци, че не вижда добре или превантивно отидохте на лекар? Късогледство ли му откриха?

# 91
Иве,какво значи да ти помага?Да чисти,подрежда,готви,пазарува?Нали да ти помага с децата.И аз мисля като Уинкс,ще свикнат и с друг човек.Все пак се радвай,че не е някой роднина и да се скарате,че помощничката я избираш,роднината не.Така,че избирай смело.  Hug
Галена,много мило!Аз имам и лятна количка и старата Чико от каката,но само на тази мога да ги возя и двамата.
Мерси за разясненията относно зъбките и кърменето.Чудя се как доцент може да не го знае и с такъв плам да го твърди.
Надина е с бронхит и на Вентолин.Преди да тръгнем за лекаря мазала Никола с крем Нивея и си намазала лицето,веждите,косата.Мазна цялата,мих и два пъти косата,ама стои като мокра с гел.  ooooh!

# 92
  • На края на вселената!
Здравейте  Hug
Четох една тема и силно препоръчвам! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382625.0 На места съм плакала...

Яна, съжалявам, че Надина е болна, бързо да оздравява!  Дано успееш да я измиеш от този крем. И аз ги возя двете в количката. Често пазарувам с Кати с количката и я товаря доста, но издържа за сега.

# 93
Winx баща му беше забелязал че гледа ТV -то под неправилен ъгъл и имаше някъкви съмнения но по скоро беше превантивна мярка.
Иве разбирам те ,но по добре децата да свикват с нов човек отколкото ти да си притеснена всеки път когато ти се налага да ги оставиш за половин час сами с нея.
Яна  Hug
Преградки и за Дели.
ох май изпускам нещо но вече невиждам страшно съм изморена .Тази седмица и тримата ми колеги не са наработа и напрово ми идва нанагоре.
Исках само да ви розкажа за снощниа подвиг на Сашо аз мия чиниите а батко му уж го гледа по едно време чувам шум като изливане на течност , питам пешо какво става той ми вика нищо като отивам какво да гледам Сашо вчел чашата с вино на баща си излял я на паркета и легнал по корем и плува във виното мокър целият Crazy

# 94
Исках само да ви розкажа за снощниа подвиг на Сашо аз мия чиниите а батко му уж го гледа по едно време чувам шум като изливане на течност , питам пешо какво става той ми вика нищо като отивам какво да гледам Сашо вчел чашата с вино на баща си излял я на паркета и легнал по корем и плува във виното мокър целият Crazy
  Joy
Кирова, забравих да ти кажа, че Сашко е голям сладур с очилцата Heart Eyes
На Дели сега най- новите му бели са да излива всичко на земята. Следобяд изля кутията с прясно мляко на пода и ми вика " Беля". Другото е, че ми бяга. Днес на два пъти се опита да излезе на улицата. Обеснявам му, че е опасно, той си мисли, че се майтапя.

# 95
Добро утро!

искам вече да се оправя това време, при нас вали,ненормално време
бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 96
На Никола последната му изцепка е да се катери по масите.Където и да сме,просто не се сдържа да не се покатери,в Мола,в заведение.Все го следя и гледам да го спра на време,спокойно без емоция обеснявам че така не се прави,щото реагирам ли по-бурно той ще затвърди това си начинание.
Навън пак е зима и аз отново съм с две болни деца.Никола вдигна температура 38.3 свалих,сутринта пак вдигна и повърна.
Косата на Надина все още не се отмива.Сетих се,че съм си отмивала мазно с хума.Бях си правила една зехтинеста маска за коса.Ако въобще излезем днес ще купя.Много домашни маски за коса съм си правила,вече ги позабравих,но имаше една с яйце,коняк и още нещо.Не си спомям съставката,но много добре ми действаше.
Искам да ви питам колко дни най-малко трябва да се приема Вентолина?Надина от вчера още при първия прием спря да кашля и седмица ми се струва много да й давам.

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:41 от Ianamama

# 97
добро утро
Янче, давала съм на Ева Вентолин 5 дена и Флудитек 7 дена- Масларски така каза.Бързо оздравяване на двамата  Hug и на всички останали болнички
Иве м есе ядосвай, дано бързо намерите подходяща жена и да си допаднете  Peace
Ева напоследък прави по-малко бели(пу-пу), обича да се върти около нас и да подражава , а ние определено не правим бели  Laughing

# 98
Добро утро!
Много неприятно ме изненада и мен този сняг сутринта. Дано се постопи, че трябва да заведа Мимко на контролен преглед.
Янче, другата съставка на маската е рициново масло или  вит.А. И аз навремето много си правех такива домашни, а имаше период, в който всяка седмица си миех косата само с жълтък. Сега съм се изоставила... Embarassed
Браво на Евка,растат децата  Heart Eyes
Бубе, мен това бягане към улицата много ме вбесява, защото неведнъж съм му казвала, че е опасно и трябва да няма коли, за да пресечем...
Иве  Hug
Мариян е на вълна да купува всичко. Казвам му, че няма температура - той "купим, тура", нямаме парички "купим пички"  Joy

# 99
Добро утро!
Ками, Влади много се радва на скачащата ти овца и вика на Евичка 'кака'   Simple Smile Hug

За белите мога много да пиша, но после, че и сега се заформя една  Mr. Green

# 100
  • София
Добро утро!

Честито Благовещение!

Яна, Hug Да се оправят дечицата. Давала съм Вентолин по 5 дни.

Оздравяване и на всички болни, които пропускам.

Гого цяла нощ плака и почти не е спал. Нещо преживяваше.  Не искаше да го гушна, нищо не го боли, незнам....Сутринта не помнеше за какво е плакал. Вечерта му тече кръв от носа / все по-често се случва/, може и от това да се е изплашил.
Виктор е пак сополив. Миналата година така си откара от януари до май, правихме изследвания- нищо. Алергичен бил.
Лек ден.

# 101
  • София,
ДУ  и от нас !
ЧЕстито Благовещение !    bouquet
В къщи днес ще се яде риба newsm44, само че трябва да я купя и да я сготвя Sick
Ама тая БАба МАрта да си ходи, че ми втръсна, толкоз сняг не сме виждали цяла зима, Crossing Arms. Ето и днес - вчера такова слънце грееше, а днес сняг #Crazy, направо неми се вярваше, а и аз имам работа навън, как ще излезем  Thinking.
Яна, Вентолина е лекарство, което действа с натрупване, не бързай да го спираш, поне 5 дни го давай. Надявам се и Нико да не се разболее Hug Апък аз наскоро си купих един шампоян на фито, който си е точно като тая маска, съдържа яйце и ром и други съставки, косата ми някак живна от него.
ГОлеми баладжии тези юлчета Joy, а мимко явно има търговси нюх.
ЛЕле така както си пиша тук на компа, а Вероника се разхождаше по земята, а сега е отгоре на дивана, качи се сама и дойде при мен да гледа какво пиша  Joy, прави го за първи път и то сама Sick

# 102
Цвети  HugРазкажи ,когато имаш време как е бебчо, има ли много колики , суче ли редовно ,спи ли през ноща ???
Забелязах че Ева се заглежда по детски, които са на английски,ако имат превод не ги гледа много  Thinking
Чакам да дойде Тони и да закара Ева до Масларски, за да види дали има червено гърло и гърдичките да й чуе., а аз пак ще ходя на работа Tired

# 103
Здравейте момичета
Дано отмине болестния период вече  Tired и всички да са здрави и палави  Laughing
Ина също е на фаза разсипване на всичко  ooooh! имам най-чистия под в кухнята поне в нашия квартал  Joy Снощи го бързах сигурно към 15 пъти  Rolling Eyes
И с катеренето напредна и няма удържане  Shocked
Имам работа Sad
После пак
Хубав ден за всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 104
  • Асеновград
Здравейте ,
Честито Благовещение !
Нямаме ли именници  newsm78 ?
Тедо вече съсвем добре , вчера щуря и направи куп бели , явно си наваксваше.Иска да пие вода от чаша , вечер като подреждаме масата иска да помага и си вади чаша и за него , лошото е , че навсякъде я разнася и разлива вода по мебелите , по пода.
Лекарката от болницата ми препоръча Саностол , но не ми каза как да го пие.Някой от вас преди говореше за схема , може ли да ми припомните?
Като говорите за маски за коса се сетих нещо.Напоследък започна повече да ми пада косата , сигурно е от смяната на сезоните , пролет и есен ми става така.Та в резултат на това по пода се намира известно количество мои косми.Онзи ден хванах Тедо вдига един такъв косъм и си го слага на главата , с натискане се опитва да го задържи там , като не му се отдаде повтаря упражнението с повече натискане.Така де , мястото на косата е на главата.
Айде вече всички болни да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт