Сега си го свалих ама се мъча със субтитирите. То разказано не е интересно, друго е да го гледаш- как изкачат тия призраци оттук-ооттам.

и от утре съм сама с болни деца.Ще измисля нещо но ми е неприятно че подаваш ръка а те ти я отхапват и то на кризата. 
и на мен ми писна и то ужасно, обаче аз най вече се притеснявам, че другата седмица като тръгнем за Сандански и ако е такова гадно времето какво ще правим там, как ще държа децата по цял ден вътре в квартирата
, ами аз нали ще ги водя заради въздуха, а то ако са такива виелици и дъждове, айде не чак снегове, ужас, направо незнам. Май трябваше да си отидем в началото на юни както си го бях планирала преди
А Вероника изпитва ужас от вятъра, дори и да не е толкова силен, духа ли и в лицето и край, почва да реве, добре че са тия дъждобрани за количките, че незнам, няма да можем хич да излезем тогава. Тя преди хич не го търпеше, ама сега като духа и сама си го иска
и го налапва целия и го ближе, а батко и само вика по нея, да не го лигави, че ще го развали, че се пее на него. Снощи даже настана голяма дандания, и рев, тя изобщо не го даваше дори да и покажем как се пее на него. ТОй и китарата са с усилвател и се включват към нето и наистина работят 
Днес говорих с една моя братовчедка по скайпа, тя живее в провинцията, търси си работа от една година вече и не може да си намери, вече и е все едно какво ще работи, само и само да не стои в къщи
, тук в СОфия, явно има повече варианти и на хората не им пука много - обаче в провинцията изобщо не е така. ПЪк и ти каква е тая обедна почивка два часа
това го няма никъде. Дано да размисли и да се върне, още повече щом дечица я харесват.
А КОки бързо да оздравява! 

Май направо ще скочим на къси ръкави.
Не винаги хората оценяват това, което им се дава
Препоръчани теми