Юлските деца посрещат с радост пролетта!

• 11 268
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • sf
аз по AXN го гледам, но довечера в тоя час съм заета, а повторението е от 1 през нощта.
Сега си го свалих ама се мъча със субтитирите. То разказано не е интересно, друго е да го гледаш- как изкачат тия призраци оттук-ооттам.

# 76
Марти,  Praynig  Praynig  Praynig  Peace

# 77
  • София
вики повтарят го и сутрин ако не се лъжа, ама стига спам с призраци  Laughing

# 78
  • sf
Аз вече го гледах. Ама се зарибих яко,та свалям и останалите.

Тва време яко ме дразни вече, писна ми. Искам вече хубава пролет, със слънчице, птички, ане ветрове и калиляци  Crossing Arms

# 79
donsita в Ловеч времето е точно такова - пролетСамо малко подухва,но си е пролетен ветрец,преди да и се доспи с малката се гонихме навън!В София винаги е най-студено ...

# 80
  • София
И нас ни обрули яко, на моменти едва удържах количката, така ни буташе вятъра, добре че са тези дъждобрани... И аз чакам с нетърпение пролетта, писна ми вече!
Много сладки музикантите на Дани, а Вероничка, е голяма чаровница с тази биба и китарата едновременно.  Heart Eyes
Иве, от приятелка знам, че задължително те питат искаш ли да ги дариш. Да се оправят бързо момчетата и ще проядат, не се притеснявай.
Ели, ЧРД на снаха ти.

# 81
  • София
Да се оплача,трябваше да направя два важни разговора по работа,децата ревнаха а помощничката си беше обедна почивка както тя си я направи от 12,3-2,3.Направих и забележка че сме се разбрали за 600 лв от 8-12,3   2-5 а тя ми се развика че не била тук за да гледа деца а за да ми помага Joy и от утре съм сама с болни деца.Ще измисля нещо но ми е неприятно че подаваш ръка а те ти я отхапват и то на кризата.

# 82
Много ми е чудно как може на хората толкова да не им се работи?Тая жена не само си прави каквото си иска ами и си позволява да ти се развика ShockedНе разбирам!?

# 83
  • София
Аз съм крива ама плащам и досега не съм и правила проблем за нищо.Тъпо ми е за децата че я харесваха

# 84
Иве да идваме утре с малчо да помагаме  Hug

# 85
  • София
елпет, ЧРД на снаха ти!

Яна, аз гледах един път едно предаване специално за детския кариес с една познаа стоматоложка. Тя обясни, че кърменето, вкл. нощното не създава опасност от кариеси, за разлика от храненето с биберон, т.к. според нея кърмата не се задържа в устата. Имам количка маг ингланд, която не ползвам, горе-долу е здрава, ако искаш, ще ти дам да я ползваш. Аз мислех да я обявя за подаряване даже, че само ми стои във входа.

Ама Вероничка е страшен сладур, наистина!!!

Ние излизахме днес, но на Кая й се появи извднъж доста обилна прозрачна хрема. Сегазаспа, притеснявам се да не съм я простудила вчера на вятъра, тъкмо реших, че изкарахме зимата без болести, дано не се влоши. Опитх се да й пробутам един осцилококциум, но не се получи.

# 86
  • София,
Тва време яко ме дразни вече, писна ми. Искам вече хубава пролет, със слънчице, птички, ане ветрове и калиляци  Crossing Arms
ВИки и аз искам така,  Crossing Arms и на мен ми писна и то ужасно, обаче аз най вече се притеснявам, че другата седмица като тръгнем за Сандански и ако е такова гадно времето какво ще правим там, как ще държа децата по цял ден вътре в квартирата Sick, ами аз нали ще ги водя заради въздуха, а то ако са такива виелици и дъждове, айде не чак снегове, ужас, направо незнам. Май трябваше да си отидем в началото на юни както си го бях планирала преди Sad А Вероника изпитва ужас от вятъра, дори и да не е толкова силен, духа ли и в лицето и край, почва да реве, добре че са тия дъждобрани за количките, че незнам, няма да можем хич да излезем тогава. Тя преди хич не го търпеше, ама сега като духа и сама си го иска Mr. Green
Благодаря Ви за хубавите думи за моята певичка момичета, но все още си имаме проблеми с нея, тя си мисли че микрофона е сладолед  Heart Eyes и го налапва целия и го ближе, а батко и само вика по нея, да не го лигави, че ще го развали, че се пее на него. Снощи даже настана голяма дандания, и рев, тя изобщо не го даваше дори да и покажем как се пее на него. ТОй и китарата са с усилвател и се включват към нето и наистина работят Wink
Днес и дадох за първи път едно киндер - шоколадче и познайте, леле омаза се цялата и не искаше да го даде, то кой ли се отказва от шоколада. Но и давам за първи път и се надявам да няма реакции, че няма да разбера от какво са, от ваксината или от шоколада Laughing
Иве много ми е чудно как някой хора не ценят работата си и плюят по ръката, която ги храни и то в периода на криза.  Sick Днес говорих с една моя братовчедка по скайпа, тя живее в провинцията, търси си работа от една година вече и не може да си намери, вече и е все едно какво ще работи, само и само да не стои в къщи  Sick, тук в СОфия, явно има повече варианти и на хората не им пука много  - обаче в провинцията изобщо не е така. ПЪк и ти каква е тая обедна почивка два часа  Sick това го няма никъде. Дано да размисли и да се върне, още повече щом дечица я харесват.  Naughty

Ели ЧРД на снахичката ти!  bouquet А КОки бързо да оздравява! Hug
ГАлена дано не е настинала наистина, давай Вит. С, а осцилококцинума опитай да го разредиш с малко водичка или като стане и го сипи без да те види в яденето.

# 87
  • София
Мая мерси но сме болни не ви каним Hug
Дани няма да се върня тя толкова крещя вси едно тя ми плаща.А и да вметна до сега да е сменила 10 наакани памперси все аз.За сетен път се убеждавам че с добро нестава,извинете но явно тоягата само помага.Леле чета и си мисля изтрешях с тея деца имам ли разум

# 88
  • София
Иве, странно наистина. Досега не бях чувала детегледачките да имат обедна почивка.  Rolling Eyes
Янче, забравих да напиша в предишния си пост. В кърмаческия съм чела, че е абсолютно невъзможно зъби да се развалят от кърма, защото бебето като сечу кърмата отива директно в кърлото, няма време да се задържи в устната кухина. Не се обвинявай за това. Просто си е до ген. На някои зъбите са по-здрави от надруги и обратното.
Дани, обещаха синоптиците, че от другата седмица ще се оправя времето.  Peace Май направо ще скочим на къси ръкави.

# 89
Аз да допълня за кърмата. Кърмата не може да бъде причинител на кариеси. Много съм се интересувала от темата и така съм чела.
Дели горе долу е добре, макар че през нощта имаше температура и повърна веднъж. Днес е жизнен, продължава да се храни.
Иве, не се ядосвай  Hug Не винаги хората оценяват това, което им се дава  Peace

Общи условия

Активация на акаунт