Юлските деца посрещат с радост пролетта!

• 11 267
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз си мисля, че ако например сестра ми има проблем с износването, а аз мога да й помогна и няма друг начин да има деца, бих й помогнала със сигурност. В такъв смисъл влизам в положението на хората, които не могат да имат деца, ужасно е. Така че съм за сурогатното майчинство.

По принцип има една теза, че чрез ин витро и други подобни процедури се намесваме в естествения подбор и еволюцията, т.е. може и да има причина някои хора да не могат да имат деца. Но това според мен е логично и валидно, докато не се случи на теб или твой близък.

# 61
  • USA
Гери, няма за какво да се извиняваш.  Hug Много по-интересно е като има различни мнения по темата. Комплексен е въпросът. Мен ме вълнува по-скоро проблемът на ограничаване на свободата на избор, иначе всеки си има своя истина. Спирам и аз по въпроса.  smile3505

Ако обичате приятни колежански филмчета препоръчвам The sisterhood of the traveling pants 2. Много ми хареса.

Кирова, как разбрахте, че му трябват очила на Сашко? Много е сладичък с тях.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 04:25 от Winx

# 62
  • sf
ДУ
Аз пък съм карък- гледам чат-пат "Шепот от отвъдното", има -няма 5-6 пъти. Седнах снощо да го гледам и попаднах на серия с продължение  ooooh!  а довечера не мога да го гледам. пфуууу и сега трянбва да го търся из нета. Не че е болка за умиране хихихих

Тия дни ще ходя до Метро и мисля да си взема от еднократните форми за мъфини. Но имам въпрос- те направо във фурната ли се слагат или се редят в тава?  newsm78

# 63
Вики, аз ги слагам в тава, причина- по-лесно ги вадя после от топлата фурна Peace
Утре ще водя Ева при Масларски,има хрема, вчера беше водниста ,днес е жълта и по гъстичка, надявам се да се сгъстява от вит.Ц-то и да отминава вирусчето, че трябва да я карам на Кюстендил за няколко дена ,а няма да посмея ако е настинала Rolling Eyes
Хайде приятен слънчев ден днес с дълги разходки   bouquet

# 64
  • София,
ДОбро утро Laughing
И аз мисля като ГАлена, също бих помогнала на близък да си има дете, така че също съм ЗА.
Аз обичам децата и немога да гледам как растат в домовете и колко са нещастни. Все пак те не са виновни и не могат да избират родителите си. ДАже наскоро понеже и в нашито семейство се получи една доста конфузна ситуация си мислех да станем приемно семейство, но едва ли щяха да ни одобрят. МОят вуйчо е доста възрастен и е много болен - инвалид, живееше в едно село в провинцията, но има малко детенце, във втори клас, което тази есен се наложи да го настаним в дом за деца Sick. ТЪй като баща му е неподвижен се наложи да го настанят в специален дом за инвалиди, майката на детето е една "Уруспия" #Cussing out, която изобщо не се грижеше за тях и беше забягнала нанякъде, нямаше я почти половин година. Майка ми когато можеше ходеше и се грижеше за тях, но все пак те живеят в друго населено място, а тя ходи на работа, грижи се и за детето на сестра ми и едва успява да се справи с всичко, а е вече и тя на възраст. СОциалните взеха детето и го записаха в Брацигово в дома за деца и юноши, там хем ще е близо до майка ми и тя ще го наглежда, хем ще е нахранено, облечено и ще е добре. МАйка ми даже и тя се чудеше дали да не го вземе и него в къщи, но нямаше да се справи, а и то си има и доста законови неуредици. МАйката не се е отказала от детето, но не се и грижи за него, беше се сетила за него около КОледа и го беше отвела, а после забравила да го върне Sick, беше ужасно, търсеха я с полиция, накрая върнала детето, защото не можела да се грижи за него, но не го завела направо в дома ами го изоставила в началото на града. Просто е ужасно, а детето е страшно умно, добро и възпитано, чак да не повярваш, че има такава майка. Свикнало е да се справя самичко. Много ми е мъчно за него, но какво да направим няма как. Майка ми го взима всяка събота и неделя поне да е сред близки!
ПОнякога животът е много жесток!
Стига съм ви досаждала,
Кирова искаш ли да попълним оркестъра, какво ще кажеш да направим квартет, ето вижте ги моите как се забавляват и те!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=11227961
ВЕроника още спи Rolling Eyes, ама снощи гледа с мен изпълненията на виповете и се смя много и тя с нас Mr. Green

# 65
Добро утро!
Мерси за отговорите за фимозата!Марти,аз съм чела темата и преди но понеже нищо не правя по въпроса,слава богу засега нямам проблеми.В банята той си я дърпа и мие сам,може би и аз трябва да почна.  newsm78 Та исках да знам да не пропускам нещо.Не ми се ще да стане проблем за да направя нещо,затова споделям и се съветвам.Може би трябва да питам Масларски или незнам кой,защот в момента нямам педиатър на който да се доверя.
За износването мисля,че е възможно много хора да го правят извън закона и затова да се иска регламентация по въпроса.Ако е така,добре е да се уредят тези неща.Инъче немисля,че да родиш е задължително.Имам приятелка,която не е раждала на 60  години е и е много пълноценен човек все още.Просто някой път се появява някаква мода в определена сфера.Нащто общество е странно,ако една жена не е майка едва ли не е извън всякакви класации,но като роди повече от три деца я гледат като едва ли не ромка,дето нестава за нищо друго освен да ражда деца и да си стои в къщи.
Вчера приключихме със зъбите и получих доста противоречива информация от зъболекърката.Каза,че флора в пастата за зъби им е достатъчен на децата,вода да се пие Девин розов етикет и Банкя.
Питах я защо така сме закъсали със зъбите,щото освен сока съм внимавала много,че съм я кърмила до 1г. и 4м.,а тя ме пита дали е заспивала на гърда и дали нощем е сукала.Тва било достатъчно да се развалят зъбите,щото в кърмата има лактоза.Почувствах се зле,значи вредя на децата.И като има зъби само основни кърмения вече,но не и през нощта и преди лягане,а аз предимно за преспиване използвам,не за наяждане.  Confused
Кирова,кажи как реши да заведеш Сашко на очен?Чудя се дали да взема да ги заведа днес и двамата.

# 66
  • София
Привет и от нас!

Сутринта ми беше лошо, изстисках един лимон. Виктор постоянно искаше да ближе, потръсваше се искаше пак. В резултат изпи половин чаша сок от лимон, въпреки физиономиите които правеше. Laughing
 Снощи грабна една чаша с вода от масата, но толкова бързо свърши всичко, заля се и хвърли с ужас чашата. Уплаши се, рев, рев и само за това повтаряше. През нощта, явно сънува кошмари свързани със случката, защото реве и повтаря - чаша лея ау. Laughing

Слънчев ден, разходки и здраве за болничките. Hug

Кирова, Дани - правете квартета. И певица ще си има групата. Laughing

# 67
Добър ден
Дунди много са сладки ама определено ще добълним състава особено са тази снимка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=11227967 така и павица ще си имат . Heart Eyes
Яна аз мисля че бях писала за това ами реших ме защото се притеснявах ме че може да има унаследен проблем както и излезе защото и двамата големи имат проблем и затова исках ме от рано да видим.Така вероятноста да махне очилата преди училище е много по голяма ако разбира се свикни да ги носи редовно.
Ох изчезвам да работя зощото ще я патя. Sick

# 68
 wavey
Бърз запис
Закъсахме ме го по Кюстендил тези дни - отидохме да посрещаме пролетта и ни затрупа снега  hahaha
отивам да чета и после пак ще пиша  Hug

# 69
  • София
привет
радвам се че сте обсъдили темата, съжалявам че не можах да се включа в дискусията, но и спред мен въпросът не може да бъде решен еднозначно, а още повече в рамките на настоящето наше българско общество.

х.кирова, много са сладки двамата, а вероничка е такъв бонбон, дунди Heart Eyes

коки беше днес на лекар, по-добре е според нея, но все още е червено гърлото и тр да пие АБ 7 дни, вместо както аз мислех и днес (т.е. 5). също има проблем ис апетита което допълнено с разстройството от АБ-а е супер гадно. мерила го е в петъка на консултацията 12, 500 кг, а днес на см- 88 см, попорастнал е коколино  Laughing
сега са навън с тати, дано си изкарат добре.

черпя витруално за РД на снаха ми bowuu

# 70
elpet , да е жива и здрава снаха ти  bouquet Моя син когато е бил на АБ винаги е бил без апетит,защо не му дадеш малко Апетон или друго подсилващо апетита и имунната система сиропче?
Голямо четене падна - не съм влизала отдавна и сте много напред...И ние бяхме в странство този уикенд ,но добре че в този регион не валя сняг Mr. Green
marisasav как е баща ти?Пращам ти много оптимизъм  Nature Sun With Face
А за "онзи" вид майчинство,аз мисля, че (почти) всичко трябва да бъде позволено,за да може всеки сам да си взима решенията...Но не смятам, че бих имала сили да помогна по този начин на някого Peace

# 71
  • София
Като се замисля на мен при иксито ми извадиха 20 яйцеклетки върнаха 3 само,другите дали не са ги дали на някоя жена незнам,дано са помогнали на някой.За мен самата е по добре да на знам.
Гери и с пробутване пробвахме ама сополките се стичат назад и вече са гъсти явно та ги давят.Почнах сокове да им давам пият поне тях.

# 72
Моята приятелка като й правиха ин витро и предложиха оферта в която да дари свои яйцеклетки от процедурата за пари,намаляваха тяхната такса.
Квартета е страхотен,много сладка Вероничка с микрофона!  Hug
Надина днес се влоши,ама лошото е че и мен ме зарази.
А сега цялата треперя,заспаха и двамата навън и ги натоварих в количката,едва ги добутах.Ужас,а как духа.Тая мойта количка се разпадна отвсякъде задето и двамата ги возя,мъжо сега цялата в гвоздеи я е захванал да ми избута зимата.

# 73
Здравейте и от мен. И ние в събота тръгнахме към Кюстендил за посрещане на пролетта, но не стигнахме дотам. Голям сняг, голямо чудо. За сметка на това и двата дни бяхме навън на снега и Дени страшно се изкефи /при нас - Княжево- беше като снежна приказка/

# 74
  • София
вики пропуснах да ти пиша за шепота- има го и по АХН и по една от ефирните (битиви май беше) та да не го сваляш специално.
освен това ако кажещ коя е серията, мога да ти разкажа другата Laughing Blush

Общи условия

Активация на акаунт