"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 22 166
  • 311
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Промъквам се тихомълком Simple Smile

Днес успяхме с Алекс да се разходим на слънце. Поспа навън. Добре е.
Джони донесе резултатите от ПКК и гърления секрет. Няма изолирани бактерии. ПКК е в норма, даже тромбоцитите са в норма. Нали бях луднала по Коледа за тези тромбоцити. Сега са в норма Simple Smile Хемоглобинът му е паднал малко - 119 е. По една канадска таблица и хемоглобина е в норма.
Та малко странно за тази темп. в петък. Може да е от зъби, но зъби все още няма Simple Smile

За обиците. Ушните миди могат да се промиват със спирт. Може да се сложи гентамицин (на паста), стига да се намери по аптеките.

# 106
  • София,
Ан - Мари мисля че го има гентамицина аз наскоро виждах в аптеката. Wink
Явно е било от зъби, а ваксина скоро не си му слагала нали, та да е от нея, но не си споменавала.
ВЕроника днес е ужасна - искаше да спи сложих я в два часа, както обикновено, обаче тя заспа чак в 16,30  Sick. Пет пъти обърна леглото с главата надолу  Mr. Green, карах и се хиляда пъти, накрая я сложих в спалния чувал, че само се отвива, а парното нарочно не го бях пуснала и беше хладно, накрая тъкмо заспиваше, обаче комшийката беше пуснала децата отвън в коридора и нейната приятелка дойде да я търси да си играят явно и тропаше и цикаше отвън, та тя пак стана, накрая вече реших към петчаса да ходя да я вдигам - да е спала, обаче тя заспала и я оставих. Събудихме я с батко и чак в 18,30ч. - е няма такъв кисел просто Sick. Ще я издържа още малко #Cussing out Сега гледат детско с батко и на ДВД -то. ДОбре, че поне няма Т, а и пъпките се поскриха. Дано това да беше и да почне и да яде, че мен неяденето най ме притеснява от всичко  Embarassed.
ПАли пиши какво стана днес в ТОкуда? newsm78
Мидичке как сте, как е МИМИ.
ВИки радвам се че ВИктор е добре, и на теб хич не ти е лесно  Embarassed. Не ми се мисли и на мен от септември като тръгна на училище и на работа. Ти знаеш ли че пак има игра на памперс с мечетата, играчките са пак същите, обаче е имало и един уолкър, но е свършил  Sad. Аз обаче този път късно разбрах и неможах да се сдобия и с карта Wink, ама здраве да е. Иначе имам сумати мечета  Hug А как мина събранието  Whistling
ГЕри много ти е хубава профисията   chef , а ти какво направи днес с питката, направи ли я  newsm78
Алекси  Hug
Аз отивам да се оправям с мрънкалника и да се надяваме тая нощ да поспим. Тя снощи спа де ама аз  Tired едни епизоди ми се въртяха пак в главата, ужас.

# 107
  • Варна
Събранието мина културно. 24 часа съм "свободна". Утре привечер пак ще има проверка и ще видим дали ще трябва да давам дежурства.
Аз пратих мечета за уолкър, ама ядец - свършили били. Здраве да е - ще си пазя мечета за догодина (дано тогава има повече бройки).
Много хубава среща сте си заформили - искам и аз Simple Smile.
Много целувки на всички.

# 108
  • София
Не е ваксиниран скоро. Не знам от какво беше температурата. Но нали Дияна беше болна, и се притесних доста тогава.
Дани пиши ми на ЛС, дай адрес, ще ти пратя карта Simple Smile

# 109
AnMary,радвам се ,че тромбоцитите са в норма HugОх ,наистина се радвам много.
Аз пита на Жоро не съм направила, защото нямам време.Не ме оставя ,на мира. Tired
Даже сега е качен на гърба ми ,и ме рови като маймуна Simple SmileУшите ми дърпа, в носа ми рови Crazy

# 110
  • Варна
О, Гери, добре дошла в отбора  Hug.
На Вики това му е любимо занимание като се приспиваме. Аз пък използвам момента да му повтарям кое какво е - като думички.  Wink

# 111
Здравейте. Да се включим преди да легнем.
Днес времето беше хубаво и се разходихме доволно. За ушичките ни дадоха някакъв гел да я мажа. Ама не ми дава .Пищи като ...
Но ще трябва да се борим ,защото можело да се образува коричка и да я боли после. Малко взех да съжалявам вече.
Утре сме при педи да ни преслуша да видим какво ще каже. След капките на Улевинов не съм я водила. Ще използвам и да я премерим.Два поредни дни ни срещат далечни познати и ни питат дали Мимето има годинка вече #Cussing out. Ей побеснявам  #2gunfire. Може да е дребна,ама чак пък толкова.
Дани-добре че минават пъпките.Ние с квартирата за малко да се разминем. Вчера ми каза-няма проблем имате стаята. А днес ми се обажда и вика-за май месец ли беше резервацията? Откачих. Уж го поправи ,ама да видим в четвъртък как ще е .
Вики-радвам се ,че Виктор е добре. И вашата сага да приключва вече.
Гери-и не казваш ,че си готвач,а ?
Айде оставям ви. Ще си гледам сериала с пуканки пред телевизора,а МИмето се успива с тати.

# 112
Здравейте и от мене
Аз съм болна с 38.7 Т и ужасна болка в мускулите и главата, изолирахме малкия, ама умирам от страх да не го заразя.
Утре, то вече днес де ще го водим пак на лекр за оченцето, че след като слагах макситрол уж се оправи , ама след като го спряхме и на 3-тия ден пак започна да има зелени гурлички и оченцето залепва. Ще му всемат секрет от окото и ще правят изследване, страх ме е

# 113
  • София
Нефертити бързо оздравяване. Знам, че покрай децата много често не обръщаме внимание на собственото си здраве. Поне при мен това важи с пълна сила. Купи си маска от някоя санитарна аптека.
За малкото... самото взимане на проба няма да боли. Ти ще си до него, няма да го е страх Simple Smile Надявам се след като излезнат резултатите да приложат адекватно лечение и да нямате повече проблеми.

# 114
Nefertity, бързо да оздравяваш, а за изследването не се притеснявай - всичко ще е наред  Hug
Радвам се, че дечицата са здрави. Все така да е...

Днес ми е любимия ден, както знаете  Wink ....петък  Mr. Green, та да почерпя кафенце сега

А довечера питиенце  Rolling Eyes

# 115
Ivanah,любимият ти петък е днес Simple Smileмерси за кафенцето.
Nefertity,бързо се оправяй HugКъде ще водиш детето, при офталмолог ли?

# 116
  • панагюрище
Здравейте, момичетата!

Ние малко се позагубихме тези дни, но от толкова скитане нямам време за компа. Ходим пак по лекари, но този път заради мен.Имам малко проблеми та ми правеха вчера изследвания и днес ще ходим за резултатите.Така че пак се очертава скиторене, защото ходим до Пазарджик.Добре че времето е хубаво та да се поразходим с малката.
Иначе и ние си имаме обички и двете с Кристи. С нищо не мажа ушите, нито нейните, нито мойте.Тя се държа много геройски - само ревна за секунда и после почна да се смее.Да ви кажа то си боли малко като ти ги пробиват ушите.На мен цяла вечер ми бяха изтръпнали.

Мидичка, честити ви обички.Много е сладка Мимето.

Nefertity, бързо оздравяване на малкия и на теб и не се притеснявай всичко ще е наред с изследванията.

ivanah мерси за кафенцето.Имам нужда,че Кристи тази сутрин се събуди в 7.30 и сега още спи.

Семирамида- дано наистина това с Вероничка да е от ваксина и бързо да мине.Все повече се замислям за тази ваксина,  дали да я слагам или кога точно.Незнам доста ме е страх от такива реакции.Имам време още да го измисля.

АнМари и Алекс ли още е без зъби като Кристи? Ще вземат после да им никнат по 2 зъба наведнъж, та ще хващаме гората сигурно.
Гери и аз не съм записвала на кухня.Предпочитам да си и готвя сама.В началото на захранването давах готови пюрета и след това почнах да си ги правя аз.И така досега.

Добре дошла на Зинаида. Да ти е жива и здрава малката душичка!

Пак се олях, но ще ме извините.

Лек и слънчев ден на всички и много разходки!

Ето малко снимки и от нас на който му се гледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315492&pid=11279337

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 11:32 от silvanka1

# 117
  • София
Опа Simple Smile

Без зъби е Алекс. Не се шашкам много. Моят 1ви зъб е избил на 1,4г Simple Smile
Днес съм решила да ходим на дълга разходка Simple Smile

# 118
На Жоро първия зъб излезе ,кагото бе около 11 месеца.
Ние се разходихме Hugутре ако времето е такова, ще заведа дребо в морската градина ,до моренцето.

# 119
  • София
На Лора първото зъбче беше на 1,1 година. Сега е с 12 и наистина ги вади по 2 наведнъж. Но това е добре, по-малко мъки Wink

Nefertity, бързо да се оправяш. Можеш да слагаш маска когато си при малкия.  Hug

Чудя се къде ли е Семирамида  Thinking не е писала, а и на скайпа я няма. Дано да са добре.

Общи условия

Активация на акаунт