"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 22 163
  • 311
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Гери и аз, и аз!  Grinning
Моите диванета се събудиха в 7:10  ooooh! ама толкова ме мързеше да стана, че половин час ги оставих да си играят. Лошото е че много викат и не можах да поспя още малко  Simple Smile
Ивана, за съжаление така се получава, в детската градина и яслата децата са много послушни и вкъщи си изкарват непослушанието... А иначе как е Жорко след вчерашния инцидент?  Hug

# 91
И аз от ранобудните  Mr. Green и вече на работа.
Снощи тук е валял сняг, по пътищата и тротоарите се е стопил и сега има само по дърветата и храстите. Толкова е красиво...
hellche , добре е Жорко. Явно с уплаха само се е разминал, но това не му попречи снощи пак да си премести стола до мивката и да се качи отново. В мое отсъствие, разбира се   ooooh! Много обича да играе с вода. Един ден засякох, че игра на мивката точно 50 минути  Rolling Eyes 50 минути свободно време за мама  hahaha

# 92
  • София,
ДОбро утро и от нас!
ВЕроника от снощи е с температура,  Embarassed направо ме убива, има и някакви странни пъпчици и силно се надявам, че това е странична реакция от ваксината, а не се разболява отново. Аз си знаех, че сега не трябваше да я слагаме тая ваксина, ама защо ли послушах педката, иде ми да я  #2gunfire направо. Ако се разболее и ще ни отиде ваканцийката на САндански! #Cussing out ДОбре, че днес съм записала профилактичен преглед при Куфарджиева и аз, ама то пак ще стане наложителен, а не профилактичен, ужас. Ще искам обаче да и пуснат и една ПКК да видим какво става.  Sick
Днес ни е вдигнала от 6 часа на крак и пак имаше Т. ДАдох и панадол и я свали явно защото заспа, преди малко се събуди кисела, но няма Т. Sick
ХЕлче за съжаление пак ни пропада разходката, ама ще се засечем надявам се все пак пред кабинета да се видим поне за малко Sad, много ми е мъчно, ама то така става все, когато човек си прави планове и все ще се намери някой или нещо да му ги развали, само се надявам и за Сандански да не се провалят, че тогава вече незнам #Cussing out
Ивана целувки на малкия алпинист. Аз да ти кажа и ВЕроника е такава, като ме няма мен и я гледа баба и, или баща и е много кротка, обаче аз като съм там и се лигави, и се глези пред мен много. Ама вялно е, че и аз много я глезя де. Hug
Айде приятен ден на всички, а аз да се опитам пак да и пробутам остатъка от закуската и да се обличаме и да тръгваме на лекар.  :sick
:

# 93
Добро утро.
Дани-МПР-ваксината ли сте сложили? Че забравих. Ако е тази и други мами пишат за такива симптоми. Дано ви се размине само с това и да няма проблеми малката. Тук времето е скапано пак,ама сигурно ще я изведа на разходка и да си вземем кухнята.
Дани-каква е тази кухня за 3 лева? А аз си мислех ,че 1,50 е скъпо. Тук е 1 лев. А в някои градове е 60 стотинки.
Много са ви ранобудни дечицата. Мария днес се събуди в 9. Ама снощи много плака. Така и не разбрах заради зъбите ли беше или заради обеците. Не мисля ,че я болят ,защото после си спа спокойно цяла нощ и сутринта си направихме процедурата без проблем.
Да ви питам нещо. Снощи като я изкъпах и тръгнах да я обличам видях ,че на палчетата на краката отдолу има нещо като мазолчета. Трудно ми е да го обясня. И на двете крачета са -симетрични. Не са болезнени,защото тя си стъпва и не отказва да ходи.
Чудя се дали е от обувките,да не си деформира походката нещо. Май ще се наложи да й купя други обувки. Утре ще я водя при педи и ще питам и нея.

# 94
Дано това с Вероника не е нещо сериозно, че да може да си отидите до Сандански.Сигурна съм ,че ще ви е страшно добре там.
Семирамида, не знам защо аз мисля, че това е от имунизацията newsm78Тъй ,ще да е Thinking
Айде, ние отиваме на кафенце с Жоро Hug

# 95
Здравейте и от мен. Коки днес стана рано и сега към 10.30 часа заспа пак, та имам малко време да изчета какво сте писали.
Мидичка, честити обици. Hug Много е следка Мимето. А при вас кухнята действително е по - ефтина, в Дупница е 1.60 лв.
Семирамида дано Вероничка се оправи бързо и не е нещо сериозно. Hug  Praynig  Hug Пиши след прегледа как е минало. Коки МПР - ваксината я изкара много леко и мен ме беше страх от нея, че ме бяха наплашили, но мина леко.
Ан Мари страхотни пози. Много са сладки. Hug
Гери приятно кафенце. food010 Благородно ти завиждам, при нас е много студено и не става за излизане.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:03 от Aleksi_Koko

# 96
Zinaida, добре дошла и от нас с Коки. Hug

# 97
  • София
Сега се връщаме от прегледа. За сега всичко е наред и ако продължава така юни месец спираме Сингулера, а септември ще го почнем пак, но може би само Лора. Тя е добре за сега, но като започна да я преглежда и се разрева и Куфарджиева каза че леко свиркала от едната страна. Тя обясни, че това е нормално при нейната диагноза и за това сигурно ще се наложи септември пак да почнем Сингулер.
Видяхме се там с Пали и Дани. За Вероничка е казала, че било реакция от ваксината, но тя като се прибере ще ви пише Simple Smile
При нас държаванта кухня е 1 лв, ние обаче взимаме частна, защото нали късно захранихме с мляко, а после и Дани направи алергична реакция, та сега взимаме меню за алергични деца от частната кухня. За 1 ден и то излиза 3 лв, но ако запишеш за няколко седмици или месец излиза по-евтино. За сравнение нормалното меню от тази кухня е 2.60. На мен не ми е много ясно, защот трябва диетичното да е по-скъпо, като даже се ползват по-млако продукти (без мляко и яйца), ама карай Simple Smile

# 98
радвам се ,че децата са добре HugТака ще сте по-спокойни ,за пътуването.
Ние с Жоро излизахме и ходихме на кафе, на люлките.Изведнъж стана студено, и слънцето се скри.
Аз пък, не съм записала малкия на кухня ,понеже му готвя  chefА и професията ми ,е такава Simple Smile
Viki_76,как сте, кажи?Виктор слушка ли ,здравичък ли е?

# 99
  • Варна
Здравейте, наглеждам ви, но нямам време да пиша.
Вики е добре- свършихме антибиотика. Уши, гърло, гърдички - всичко е ОК. Малко хърка още и носа му чатка понякога, но се надявам и това да мине.
Тук истерията покрай приема за детски градини е в пълна сила. Има списъци, проверки, събрания... а приема на документите е от 1.04.
Още не зная как ще организирам нещата, но ще се справя някак си. Ще ви наглеждам Simple Smile
Дани, дано да е от ваксината - да отидете спокойни на почивката.
Вики и той се опита да направи салто. Полетя с главата надолу от кошарата. Успях да го хвана, но се уплаши доста. Ще я разглобявам в началото на Април.
hellche, гипса ще го махате ли преди почивката?
Целувки на всички.  Heart Eyes
Отивам да приспивам Вики, че в 17.00 тръгваме за събрание.

# 100
Аз пък, не съм записала малкия на кухня ,понеже му готвя  chefА и професията ми ,е такава Simple Smile

Ооо, Гери, браво на теб  Wink

Viki_76, чух по новините снощи или миналата вечер /не си спомням точно кога/ за варненската одисея със записването в детска градина. Ужасна е наистина тази история. Трябват ви сигурно много сили и  здрави нерви да се занимавате с това. Дано се класира Вики.
При нас не е чак толкова трагично положението.../все още  Rolling Eyes/
Дундурела, дано температурата е реакция от ваксината.

# 101
  • София
Гери, не знаехме за професията, блазе им на твоите мъже  Grinning
Вики, дано успеете да се запишете за детска градина, то и тук в софя е страшно, но като че ли с онлайн записването е по-добре, поне не трябва да висиш по опашки, да чакаш ред и т.н.
Гипса ще го свалим в Сандански, казаха на 3ти че трябва и не ми се иска да прибързваме. Ще отидем там в поликлиниката или евентуално ако се наложи до Благоевград.

# 102
  • София,
Привет и от нас,  Laughing и ние се прибрахме и досега се оправях с Вероника, направо е ужасна. РАзмрънка се още в кабинета на докторката, накрая вече ме побъркваше, че жената ми обяснява, а аз се чуда нея ли да слушам на Вероника ли да и обяснявам да мълчи.  #Cussing out Както и да е. Явно и се спеше вече, защото заспа в маршрутката - а сега пак си легна, но още се върти и не е заспала. И пак е кисела. Иначе докторката каза, че е добре, а ТЕмпературката и пъпките, които като я съблякох в кабинета и направо се шашнах бяха станали тройно повече - вчера имаше само три четири, а сега изведнъж по коремчето бяха повече - та те са реакция от ваксината. Тя каза, че при тази ваксина даже до 21 ден след нея може да има реякция. То трабвало три дни преди ваксината и после поне още пет след нея да пием противоалергично, ама аз откъде да знам - нашата лична това никога не ми го е казала. Иначе аз добре, че още онзи ден като видях първата пъпка и веднага и почнах Кларитина. И ние ще продължим да си пием Сингулера до юни, а после на преглед и евентуално ще го спрем за почивка през лятото и после септември ще го почнем пак и задължително Превенар ще слагаме, но чак септември сега още неможе, тъй като е минало много малко време от последната пневмония. САмо се надявамедо не се разболява повече до тогава.
Иначе си спретнахме супер срещичка де  Laughing, с Хелче и с ПАли, запознахме се с Ади, много е сладка да знаете. Обаче да Ви кажа честно хич нямаше да се познаем. Хелче а Вие как де разбрахте че те са те, тя ли ти се обади, сигурно е познала ДАни и Лора! Blush
А тримата малчугани бяха много интересни, Дани е сламежлив много, а ЛОра е много сладка, накрая даже малко се заиграха с Велоника де  Mr. Green Вероника я буташе да се пуска по пързалката. Съжалявам, че не взех фотоапарата да ги снимам.  Flutter
МИдичка, а ти снощи мокри ли на МИми ушите, може да я е боляло или щипало, то не трябва да се мокрят първата вечер. А и по добре е да не и пипаш ушите първия месец изобщо, нито да ги мажеш с нещо, нито да въртиш обеците, така има по голяма вероятност да се инфектират. Само ще ги следиш ако почнат да се зачервяват тогава ще ги мажеш с БАнеоцин.
НАшата кухня е МАМА ЛЮси частна е и наистина струва три лева, иначе държавните и тук са по 1 /1,50лв. Хелче а Джуниъра май е 2,8 и може би и той вече е станал три лева, или поне при нас го караха последно на три - преди да се откажем от него де. А има и по скъпи кухни, например Ози - струва 5 лв. с доставката до вкъщи #Crazy

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 15:04 от Семирамида

# 103
Семирамида радвам се, че Вероничка е по - добре и не е нищо сериозно. Hug

# 104
  • София
Ами аз нали знаех че Пали са от 10 часа и очаквах да ги видя. Ние като пристигнахме и имаше едно момиченце отвън с татко си и понеже го чух да й казва Ади и като излезе Пали от кабинета я попитах дали е тя и така се познахме Simple Smile А аз не съм разбрала, че с Вероника са се заиграли, нали бях вътре. Ама много хубаво, ние досега като сме ги събирали с приятелчета все са били момчета и Лора малко странеше от тях. Сега ще си има вече и приятелка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт