"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 21 837
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Prima,и моето дете късно пропълзя ,и проходи.Няма страшно.Жоро взе да пълзи ,на година почти .
Алекс ,е голям сладур  :)AnMary,да ви е жив и здрав Hug

# 241
Добро утро от слънчев Сандански.
Ние станахме преди малко. И мисля да се възползваме  от страхотното време. ПАрка е страхотен. Пълно е с хора и малки дечица.
И момичетата са супер. В началото ми бяха малко нереални,защото ги познавах само от нета. Вероничка е много сладка ,а близнаите са супер.
Мимето в началото малко се срамуваше. Самоги наблюдавашеподозрително от количката. Но послесе отпусна и взе да им краде играчките.
Още не съм правила снимки ,но е време да се поправя.
Незнам колко често ще успея да се включвам ,защото интернета ми е малко слаб(дано успея да публикувам поне това).
Ние с Мимето сме си сами иначе. Много се надявам татито ни да успее да дойде днес,но....
Това е за сега .По-късно пак.
П.С. Ан Мари-Алекс е бижу. Много е сладък.
Прима-щом ползвате проходилка може направо да проходите ,без да пълзите. По-късно той сам ще се научи да пълзи. Или го оставяй по-често на постелка на земята и му слагай играчки да му привличат погледа. Така ще свикне.

# 242
  • София
Алекс също не пълзи. От няколко дена схвана за какво служат краката. Проходилка обаче няма да купувам.

# 243
  • панагюрище
Добър ден и от нас с Кристи.

Днес е последната 11 месечинка на Кристи, затова да ви почерпим:

Времето е страхотно и ние по-цял ден сме навън.След малко пак потегляме и без това не иска да спи.Само дивее и обикаля къщата.

Гери радвам се че всичко при теб е нормално.

На момичета в Сандански приятни разходки.

АнМари, Алекс е голям пич.

# 244
  • София
Здравейте от Сандански!
Тук времето е страхотно и е само за разходки. Днес направих няколко снимки на моитес с мимето и като заспят ще пробжам да ги кача. Дано да стане скоро това че и аз да дигна малко крака. Тия дни направо не се спираме или сме  навън, или нещо по децата тичам и опавям.

Честита месечинка на Кристи! Да ти е жива и здрава порастналата кукла.   bigdance2

Прима не се притеснявай за лазенето, някои деца така и не се научават да лазят.  Hug

А за Алекс просто нямам думи... пу-пу. Голям сладур  Sunglasses

Ето снимките Wink http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360952

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 15:55 от hellche

# 245
Hellche, Hugкак се радвам ,че сте добре.Аз искам да видя и клипче, много ще се радвам.липсвате ни  Hug
Семирамида, как е?Поздрави Hug
честита месечинка на Кристи Hug
Видях снимките HugГолеми бонбончета Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 16:20 от *GERI

# 246
AnMary,исках да кача едни снимки ,ама не откривам албумчето на Жоро. newsm78защо така?
Viki_76,Ivanah,как сте?

# 247
  • София
Хм, аз отдавна не бях влизала. И аз не можах да го открия.
Джони ще  тества и евентуално след малко ще мога да ти кажа какво е станало. Ако успее да провери.

За съжаление не може да помогне. Явно е изтрит.
Аз махнах паролата във всички публикации във форума.
Не знам на кой мейл могат да ти дадат някакво инфо. И Джони не знае. Намерих това
Цитат
Контакти www.snimka.bg:

За да се свържете с нас, пишете ни на: snimka@investor.bg

Последна редакция: сб, 04 апр 2009, 23:03 от AnMary

# 248
Привет и от мен  Hug
Момичета, радвам се, че си изкарвате страхотно в Сандански. Така трябва... Щом и дечицата се чувстват добре, значи всичко е шест  Wink
Чудесни снимки, прекрасни дечица.

Вчеращния ден го изкарахме навън. Учихме Жорко да кара колело, ама нещо още не може да вдене как стават нещата. Или самото колелце му е голямо, незнам. То е всъщност част от триколка, която се разглобява до колело.
А снощи го ударихме на култура. Бяхме на театър, гледахме "Кожа и небе" и още ме държи емоцията  Rolling Eyes

Днес изгледите са пак за хубав ден...и ви го пожелавам естествено  Wink

# 249
Добро Утро Hug
AnMary,и аз предположих, че го е изтрил SickЕми ..нищо.

# 250
  • Варна
Гери, явно албума е преместен някъде, защото ако беше изтрит аватара ти нямаше да излиза. Ще се поровя и аз.
А Вики пак е с температура. Май ще ходим на лекар днес.  Sick
Вчера му разглобихме кошарата и стана голямо легло, ама още не е спал там (заради температурата). Сега малката кошара е на пода като място за игра - ще снимам по-късно.
ivanah, аз като учих племенницата ми на нова година си спомням, че не можеше да натисне педалите - ако аз й натисках коленцата към педалите, номера ставаше.

# 251
Днес, имаме годишнина с миро Hug
Viki_76,рових се доста ,но не открих нищо.Нищо, ще направя ново албумче.
Като ви прегледат после пиши ,дано не е нещо сериозно.
Хубав ден, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 252
  • София
Гери още много годишните да отпразнувате заедно   bouquet

Вики, аватарът на Гери е от друг албум, "аватари"
Ти като написа "преместен" и казвам на Джони "ела ми го намери". "Аве нямам достъп до базата ве жена. К'вто тоя достъп, такъв и моя" Simple Smile
Аз отдавна бях решила да махна паролата от 1вия пост, но все не ми оставаше време за това.

Алекс започна да проявява характер. Не иска да стои сам в стаята, пищи. При нас пък в хола пищи от кеф Simple Smile

# 253
  • София
Здравейте момичета!
Гери, честита годишнина! Още много години да празнувате   bouquet И довечера да си изкарате хубаво  Hug

Аз какво да кажа за нас... тук също времето е много хубаво, сутринта бяхме навън с Мидичка, че Дани отидоха с таткото в Петрич и Рупите. Децата заспаха в количките и успяхме да седнем на кафенце  Sunglasses Е не беше за дълго, но... Мимето е мнпого сладка Simple Smile обаче още като че ли ги е срам и само се закачат от разтояние.

# 254
  • Варна
Гери, честита годишнина! Желая ви винаги да се обичате и да не можете един без друг!   bouquet

За съжаление и аз видях, че албумчето ти го няма. Сетих се, че аватара ти беше отделен в отделна папка. По всяка вероятност някой без да иска го е изтрил (напълно изключвам умисъл) и затова може би е безсмислено да се маха името и паролата от заглавната страница - някои от новите мамчета също ще искат да си добавят слънцата в албумчето.
На Вики му изписаха антибиотик. Гърлото му е червено. Още се чудя дали да не изчакам с антибиотика, защото сега няма висока температура, а в момента имало такъв вирус. Thinking
Разгледах албумчето от Сандански - много са сладки дечицата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт