"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 21 836
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
благодаря момичета  bouquet
Ще направя, ново албумче Simple Smile
Viki_76,бързо да се оправя Виктор Hug
Айде ние отиваме на разходка пак, Жоро не се търпи вече Shocked

# 256
Привет от нас  Hug
Гери, честита ви годишнина     bouquet. Още дълги години да празнувате в любов и разбирателство. А за другото не се притеснявай, всичко ще бъде наред  Hug.

Поздравявам и компанията в Сандански     bouquet  Heart Eyes. Снимките са страхотни. Момичета, ако знаете от кога се каня да заведа Слави там, понеже е с астма...., но живот и здраве все някога ще отидем, а и на Ели добре ще й се отрази. Пожелавам ви да си изкарате страхотна почивка.

В сряда бяхме на ДК и Ели е 7,850 кг. и 72 см. Пораснала е с 250 грама и 2 см. за един месец, в края на месеца пак ще се мерим. Ей, не можем да ги стигнем тия 8 кг. и това си е.... Семирамида, все се сещам за твоите думи за ходещия спагет  Joy , та така и ние - спагет, ама все още не ходещ, а само въргалящ се и опитващ се да сяда сам  Joy.   
В петък за първи път дадох храна от Детската кухня, без десерта естествено, защото е с прясно мляко. Хапна си по малко, поне опита нещо различно...., ще видим как ще е утре.

AnMary, ама Алекс много е пораснал, голямо сладурче е станал, да го нацелуваш.

А Вики бързо да оздравява и да не тревожи мама.

# 257
Tanita Hugрадвам се ,че писа.целувки на Ели Hug
Аз си качих снимки, в албумчето .Там е снимката, на питата.

# 258
Гери, честита годишнина! Още много години да празнувате в обич и разбирателство. newsm51
Бързо оздравяване на Вики и да не тревожи мама. Hug
Тани всичко ще бъде наред не се притеснявай и на Коки му трябваше доста време докато стане 8 кг.  Hug
Ан Мари Алекс е страхотен. Hug
И албумчето от Сандански е супер. Весело изкарване на остатъка от почивката.  bouquet

# 259
Гери, честита годишнина! Още много години да празнувате в обич и разбирателство. newsm51

И от мен  Hug

Viki_76, дано днес Вики е по-добре и се надявам да не се задълбочават нещата.

Поздрави на Сандански, пак  Wink

# 260
  • София
Добър ви ден Simple Smile

При нас всичко е нормално. Ученичката виси на компа. Алекс не е спал от сутринта. Мрънка. Бях го сложила при мен на леглото, нарита ме. Почна да ми бърка в устата Simple Smile Карам се, казва "не", плеснах го през ръчичката реакция няма. Освен, че ми се разсърди и си поплака.
Приготвила съм се да му давам пюре от риба за обяд. Да видя дали ще го хареса.

Вики, ще махна звездичките от паролата Simple Smile
За тези АБ вече не знам.
На Дияна АБто й го дадох преди да излязат резултатите от антибиограмата. Но тя беше цяла седмица с темп. над 38 градуса. И си мисля, че ако изолираните бактерии не се "поддаваха" на този АБ... щяха да го сменят.
След това нали и Алекс вдигна темп. Педиатърката изписа АБ, но ми каза да го давам ако темп. не бъде свалена в рамките на 48 часа.

# 261
Привет от Сандански.  Hug
Май се редуваме с Хелче да отчитаме бандата Wink. Много добре си изкарваме Sunglasses. Малките сладури са страхотни. И баткото е супер Hug.
 Благодаря на всички за пожеланията  bouquet.
Гери-честита годишнина  bouquet,малко със закъснение. Още много пъти по толкова щастлив семеен живот Heart Eyes.
Ако не се скапе  нета може и аз малко снимки да кача.
Гери-да качиш още снимки на малкия сладур. Hug
Успях.Качих малко снимки Crazy

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 15:03 от Midi4ka*

# 262
  • София
Имаме си бебе Мартин, с мерки 3200 гр, 50 см  newsm44

Диди е родила нормално. Успяла е да стане. Утре вечер братовчед ми ще дойде и ще разказва с подробности Simple Smile Притепера му гласчето на телефона по едно време Simple Smile

# 263
  • панагюрище
Честито бебе Мартин!

Да е жив и здрав!  bouquet

# 264
AnMary, честито ви бебче. Да расте здравичко и много послушничко  newsm10

Midi4ka* , много хубави снимки. Голяма сладурка е Мимето   newsm03

# 265
  • тук и там където дойде
AnMary честито ви бебче

Само да се похваля че ний вече стъпваме - и без проходилката, докато преди подгъвахме краката  Crazy
А пък колко сме плашливи няма да ви казвам само да викна по-силно на баткото и вече реве той  Laughing

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 13:58 от Prima

# 266
  • София
АнМари, честито бебе. Да е живо и здраво и много да радва цялото ви семейство!   bouquet

Днес е мой ред да отчета групата от Сандански. Вчера времето беше малко кофти, но днес е супер и направихме голяма разходка. Сега сме уморени и спим. Дани е много смешен, нали ми е срамежлив, а тук около него все момичета. Днес Мими го закачаше и го пипаше, той само се дърпа. Качих и малко снимки (всъшност са доста  Sunglasses) Много добре си изкарваме, не ми се иска да си тръгваме.

Чао за сега  Hug на всички.

# 267
Ан Мари честито ви бебче. Да е живо и здраво и много щастливо. smile3525
Prima браво много се радвам, че и твойт сладур напредва. Hug

# 268
  • София
Честита месечинка на Тошко на Прима   bouquet

Днес пак цял ден бяхме навън. Целият парк разбра, че съм излязла с Дияна. Само моя глас се чуваше  Joy Направихме и малко пазар, естествено за Алекс и Дияна Simple Smile Аз съм на заден план.

Вечерта братовчед ми дойде. Бях му приготвила доста багаж. Не успя само люлката да вземе. Но пак ще дойде Simple Smile
1вите съвети, които му дадох бяха "Бебето не се маже с мас" и "Не се осолява" Simple Smile
- Ама те точно ми казаха с мас да го мажем
- Кой? Някоя възрастна баба.
- Да, една бабушкера Simple Smile
Едва ли е запомнил всичко, което му казах. Рече "като имам въпроси, директно ти звъня на теб" Simple Smile
Ходихме на кръчма. Алекс хапна и започна да се прозява. И спа на чалга Simple Smile Мама се смя после "ще започне да щрака с пръсти". Но аз я уверих, че в нашата къща това не може да се случи Simple Smile
Говорих със снахата. Не разбрах дали са й слагали система, но са я шили. Не й казали колко шева има. Най-вероятно в четвъртък ще ги изписват. Не зная дали ще ходим, защото е поне на 2 часа с влак. А и на тях им трябва спокойствие.

# 269
  • тук и там където дойде
Благодаря AnMary

НИй вчера също бяхме навън прибрахме се да хапнем в къщи защото нашето момче не ще да дъвчи а има 7 зъба пасирам всичко иначе не го иска. Аз взимам храна от кухнята, но тя е по-едричка и като почне едно давене  ooooh! и накрая пак си оставаме гладни. И тъй прибрахме се хапна и докато се обърна заспал в столчето прехвърлих обаче познайте 1 час спа и после беше кисел и айде пак навън.

А пък за мазането с мас и осоляването ужас  ooooh! добре че нашите баби са млади, че приемат по-лесно новите неща.

Приятен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт