"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 21 838
  • 311
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тя и моята мама ми казваше по телефона за мазане с мас и сол във водата. Някои закостенели традиции не могат да се изкоренят толкова лесно.
На мама й казах, че е добре, че е толкова далече Simple Smile Вече не се бърка в отглеждането  на децата Simple Smile
Ще звъня на вуйна и на нея ще кажа.

Алекс е голям киселяк. Гледат ТВ с Дияна. Той обаче постоянно мрънка за нещо.

# 271
Честита месечинка на Тошко на Прима. smile3525
И ние досега бяхме на вънка. На Коки толкова много му харесва да крачи навън, че се прибираме с рев. Сега спи и аз използвам да видя какво сте писали.

# 272
  • Варна
AnMary, да е живо и здраво бебенцето и да радва родителите си и вас!   bouquet
Честит рожден ден на V.i.v.i! Желая ти много обич, късмет и усмивки!   bouquet

Не смея да се похваля, но засега трети ден нямаме температура (а не дадох антибиотик). Вики е игрив, весел...
Целувки на всички! Hug

# 273
Viki_76, колко е пораснал Вики.... Вече физиономията му е на голямо момченце  newsm10 Браво, че се е преборил с температурата сам, без гадни лекарства...

# 274
Viki_76,Виктор има много сладка устичка Simple Smileмного е готин Hug
v.i.v.i,  bouquetбъди здрава, усмихната  bouquetчестит Празник  bouquet
честита месечинка и на Тошко Hug Hug Hug
AnMary,жив и здрав да е мартин Hug

# 275
  • София
Ама Вики наистина много е порастнал, вече прилича на голямо момче. Пу-пу  Hug
Радвам се че и антибиотика ви се е разминал  Peace

# 276
Ама Вики наистина много е порастнал, вече прилича на голямо момче. Пу-пу  Hug
Радвам се че и антибиотика ви се е разминал  Peace
Hug Hug Hug
Честит рожден ден на V.i.v.i! smile3525 Пожелавам ти много щастие, бъди най - обичаната съпруга и майка.

# 277
  • София
Честит празник на Виви   bouquet

Вики, много е пораснал малкият. Наистина на тази снимка има по-различна физиономия Simple Smile

# 278
Момичета, в това хубаво време вече няма да можем да си хванем дирите май  smile3506
Аз обаче съм си на пост - на работа и няма мърдане.

Да се похваля...незнам дали не е рано още, ама карай. Май Жорко вече преживява бибата. В неделя му я срязах с ножицата. Опяваше цял ден "Чупи биба, чупи...Кой чупи. Тати прави биба...." Но вечерта спа спокойно и без нея. Само по едно време го видях че я беше лапнал обратно - от страната, дето се хваща по принцип. Но вече през деня не я търси, което преди най-много ме дразнеше всъщност. Та така... стискайте палци скоро да я преживее окончателно   newsm53

# 279
# 280
Мидичке как сте? Видях те, че си тук. Hug

# 281
  • Варна
Ивана, стискам палци  Simple Smile.
Благодаря за милите думи за моето гардже! Наистина много е пораснал - всичко му е омаляло. От време на време както ми е изглеждал голям и става едно бебе... Simple Smile
Днес го водих на контролен преглед - гърлото е спокойно, здрави сме Simple Smile. Другата седмица ще пуснем стерилна урина - дано и там всичко е наред.

# 282
здр, много бих се радвала ако мога да си споделя и аз моята история . РОДИХ съвсем наскоро на 29.03.2009 в 35 г. с  моето малко ангелче ДАНИЕЛ -2350 кг, 48 см - в момента е още в ковиьоз и го хранят със сонда , беше на апаратно дишане ,но от понеделник вече си диша сам, така съм се притеснила, че сърцето ми се е свило дано по барзо се възтанови за да може да си го вземем вкъщи. Когато се роди ми казаха, че всичко е наред , но на следващия ден дойдоха и ми казаха че имал вродена пневмония от която е започнал да диша трудно и са го интубирали след което ведна са го откарали в института по педиатрия. Направо ще се побъркам ,казват че е добре и се подобрява ,но трябвало време може би др. седмица го изпишат.
Вие как издържахте толкова време без да виждате малките си ангелчета ???
аз нямам желание за нищо , дори се дразня от хората около мен не искам никои да виждам освен мажа ми, който незнам как ме търпи милия.?

# 283
vanq123 добре дошла сред нас. smile3525

# 284
Добър вечер от Сандански Hug.
Тази вечер май интернета е на ниво,та реших да се пробвам да пиша Crazy.
Опитвам се ,когато нета го позволява да ви чета Laughing.
Алекси-излови ме  bouquet.
Добре сме. Sunglasses Цялата банда е ок. Купона е пълен. Не искам да свършва почивката,но за съжаление  вдругиден се прибираме. Дано имаме пак възможност да се съберем така и дано се включат и още мами Hug.
По цял ден сме навън. Парка и града като цяло е страхотен. Правим много снимки и ще се хвалим скоро Blush. Даже може да се пробвам после да кача малко. Постепенно децата се отпускат и се опознават. Мимето си хареса  Дани и много му се радва Heart Eyes. А Лора и Вероничка са малки сладуранки. И бате Ицо много се грижи за малките. Още много неща,все в този дух мога да пиша,но да не ви отегчавам. Снимките са красноречиви Wink.
И отзад напред:1. Добре дошла на новата мама  bouquet. Скоро да се гушкат у дома с малкия Даниел.Насреща сме за съвети и подкрепа Hug.
2. Ивана-стискам палци да не се наложи тати да прави бибата Mr. Green Praynig.
3. Вики-много е пораснал малкия мъж-пу пу. Радвам се,че резултатите са добри Praynig.
4. Честит празник на Виви  bouquet.Да се включва по-често.
5.Ан Мари-честит ви племеник  bouquet.Да ви е жив издрав.
Дано не съм пропуснала някой.
Гери,Алекси-да нацелувате малките сладури от Мими и от мен Heart Eyes.
ЛЕка нощ от Сандански Hug.

Общи условия

Активация на акаунт