"Мънички момченца и момиченца, тичайте навън за първите кокиченца!"

• 21 849
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
mili.m, да ти е жива и здрава рожденничката!   bouquet

Гери, стига се шашка. Не е страшно, още повече, че е от скоро (и по всяка вероятност ще си изчезне след цикъла). Ако беше, аз досега да съм се гътнала няколко пъти  Hug. Aleksi_Koko обаче не е права - не се ходи при гинеколог за това. За Варна мога да те насоча къде да отидеш, но за Бургас не зная. Между другото колко е голямо топчето - като грахово зърно, като орех или...?

# 226
Ама то не е топче, ами нещо твърдо .На другата гърда, нямам newsm78

# 227
Viki_76 знам, че има специални лекари за това, но на първо време, ако има познат гинеколог също може да свърши работа и да каже дали има проблем или не и ако не дай боже има някакви съмнения да й препоръча специалист.

Последна редакция: чт, 02 апр 2009, 19:49 от Aleksi_Koko

# 228
  • София
Рових се за една моя стара тема.
Имаше линк за мамолози, за Бургас съм посочила тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=243108

Цитат
Ако търсиш мамолог,категори4но Хрусанов,онкохирургия

# 229
*GERI, обади се в Св.София, знам че там вече втори месец правят прегледи по някаква програма за превенция на рака на гърдата.Телефона е 845083
И дано да е нещо безобидно  Hug

# 230
Здравейте!Днес ходих при гинеколог(В другия вход на блока има).Според докторката няма проблем, това не било нищо.Другата ми гърда, била същата.Но ,за да съм спокойна ми каза, след седмица да отида на мамограф.Така ще направя.Незнам защо, ми се върти нещо в  мозъка?
Nefertity, Hug

# 231
Здравейте!Днес ходих при гинеколог(В другия вход на блока има).Според докторката няма проблем, това не било нищо.Другата ми гърда, била същата.Но ,за да съм спокойна ми каза, след седмица да отида на мамограф.Така ще направя.Незнам защо, ми се върти нещо в  мозъка?
Nefertity, Hug
smile3501 отиди и на мамограф, да си по-спокойна, че то на човек като му влезе мухата в главата става .... а при кой гинеколог ходи
Гери ти къде живееш
Иначе и днес времето обещава да е хубаво, доволна съм че последно време моя Шошко през деня спи само когато сме навън, хаймана ще ми е той като майка си
Да ви се похваля, снощи го теглихме 4220 гр сме вече и 55 см
Хубав и слънчев ден на всички

# 232
Ехоо, явно всички са по разходки в това хубаво време sun

Момичетата от Сандански да докладват как са... Сигурно вече сте комплект тройка  smile3503

Гери, радвам се, че нищо ни няма. Не съм се и съмнявала в противното, де...

# 233
Ехо здравейте мами! Hug Добрах се най-после до компютъра! Беборана е добре, малко беше наплашена и се стряскаше на сън, но се успокои, вече спи по-добре! Разглези се и почна да свиква с вниманието, естествено и е по-добре да спи при мен, но само през деня, че ме е страх таткото да не я сплеска! Joy Иначе е сополива..мъча я тука с аспиратор и физиологичен разтвор, дано се оправи, че хърка, грухти, трудно и е да диша и се буди! Освен това се е позапекла и се опитвам да се свържа с лекарката та да ми каже какво да и дам, че голямо напъване пада! Слагам и разни капки (еспумизан-за колики и вигантол-за рахит) и за сега мисля, че се справям и без това безсънието ми е хронично вече....Сега мъжо излиза в отпуска и ще почнем да излизаме, ако разберем как се сгъва количката newsm78, че ни е подарък, па ако не, ще я сваляме разгъната, защото не мога да я сваля по стълбите (поради липса на асансьор хахах)! Айде стига толкова, че много ще стане! Целувки  Two Hearts P.S. Дано съм успяла да кача снимка в албума Thinking

# 234
  • Варна
Гери, мамография не се прави на жени под 35г. (това доскоро и аз не знаех, но като ходих преди 2 месеца на ехограф питах и за мамография и тогава ми обясниха). Обикновено в центровете, където се прави мамография обаче има и ехограф. Най-доброто решение е според мен там, където те насочи Нефертити.
Аз дори и когато седмица след раждането имах проблем с гърдите (бяха станали камък и пареха) първо отидох при гръден хирург.  Човека ми каза какво да правя и ми изписа лекарство. Идеята ми е, че при хирург не се ходи само за "рязане".
Нефертити, радвам се, че Шошко наддава.
v.i.v.i, дано бързо се оправи нослето!
Хей, агитката в Сандански, как сте?

# 235
Да, записах телефона и там ще отида Peaceблагодаря на Нефертити Hug
Това за мамографията, не го знаех newsm78
Алооо, Сандански Partyкак сте, там?
AnMary,още ли няма бебе Simple Smile

# 236
Гери радвам се, че всичко е наред. Hug
А момичетата в Сандански се надявам да си прекарват супер. love001
v.i.v.i  Hug за теб и малката сладурка. newsm32
Браво и на Шошко да расте бързо за радост на мама. newsm10

# 237
Nefertity, Hug
smile3501 отиди и на мамограф, да си по-спокойна, че то на човек като му влезе мухата в главата става .... а при кой гинеколог ходи
Гери ти къде живееш
Иначе и днес времето обещава да е хубаво, доволна съм че последно време моя Шошко през деня спи само когато сме навън, хаймана ще ми е той като майка си
Да ви се похваля, снощи го теглихме 4220 гр сме вече и 55 см
Хубав и слънчев ден на всички

Живея в" меден рудник" Hug
момичета, как сте в Сандански бе? Hugмалките сладури, как са?

# 238
  • София
Опа, мърдам. Цял ден сме навън.
Не са ми звъняли. Бебе май все още няма. Ама и аз съм една... как ще ми звъннат кат смених телефоните. Ще звъня сега.

Гери по-добре ходи на мамолог, който да те прегледа на ехограф. Аз също все още не съм ходила на мамограф, а и не ми се е налагало. Един добър мамолог ще усети с ръка, ще види с ехото.

Лятото бях в "Меден рудник" Simple Smile Имам приятелка там, която е преподавателка по химия в математическата.

Така. Да кажа за консултацията. Алекс е наддал само 500гр и пораснал с 4 см за два месеца. Педиатърката е доволна. Аз не много.
Алекс е 8470гр и 74см.

Днес направихме голяма разходка. Ето и снимков материал

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 22:58 от AnMary

# 239
  • тук и там където дойде
Здравейте на всички
Скоро не съм писала тук но от време на време ви чета.
Вече наближаваме 11 месеца и още нито пълзи нито ходи самичък. Малко се притеснявам, но пък с паяка си ходи навсякъде и затова не съм потърсила съвет още от специалист. Наддаваме добре, ядем храна от кухнята и затова не му се притеснявам много поне засега.

Hug на всички

Общи условия

Активация на акаунт