Батка видях те

После оба4е към 9 и нещо пак заспива и следобяд спинка още един път.

А за случката с баткото
Нямам думи просто-тея родители,за какво служат,та и учителите покрай тях
Ейййййййй,тая простотоя е повсеместна
На мама спортиста ще е той.и на фона на тези цветя........М/у другото как са оцелели?У нас оцеляха само 2 теменужки и 1 кала които са вдигнати на високо.Тук пък свеки изнесе всичко в градината,че иначе щеше да им види сметката.Аз обяснявам,че цветята само се галят и миришат-тя така ги гали,че само по стебло остават 
Чакаме перденцата.........

Имам спомени при мен като бях на в 2,3 клас как имахме циганчета в класа и как ме тормозеха,е търпях в началото,докато един ден не избухнах при поредните им набези и такива шамари и ритници им опатках,че после взеха да ме заобикалят отдалече и другите ми съученици се научиха,че не може просто така да ме тормозят.Ох голям роман изписах на тази тема,но и аз много се плаша отсега как ще се отбранява моете дете от такива грубияни.
.
.
. Дано да се възстанови и всичко да бъде наред
.
?! Стискам палци на малчо да свали бързо Т и да не е нещо сериозно
.
.
. За пролетната умора взимаш ли някакви витамини? Аз от 10 - ина дни пия "Центрум" и не знам дали наистина има ефект от тях или си внушавам
.
Аз изчаках една седмица, значи днес е време да заведа Мая пак в групата за игра. Ако не вали следобед, ще идем, пък ако още се страхува и не й мине за 15-20 мин., ще си тръгнем. Наистина трябва да се научи да се пази сама. Лошото е, че тя е най-малката в групата, повечето деца са на по 3-4 години и затова не я оставям сама там (почти всички родители си тръгват). Учителката явно не може да види и предотврати всичко.
Но ако нямаш познати със счетоводна къща, ще ти е трудно да намериш клиенти (предполагам). Моя братовчедка вместо курс завърши вечерно някаква гимназия със специалност счетоводство, но така и не успя да се впише после като счетоводител. Много кадри има на пазара, а и фирмите предпочитат завършили УНСС. Ако можете да отделите пари, не е лош вариант да се запише магистратура дистанционно обучение в УНСС или в Свищов. Аз обмислям и такъв вариант. Погледни и тeзи онлайн курсове, има някакво счетоводство от май месец.
Слава Богу, че Вики е здрава вече! Дано бързо забрави какво е било там и да не й се случва никога отново!