Най-прекрасното е то, АВГУСТинчето добро!

• 12 932
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • Germany
Морска, страхотни новини  Hug браво на момчето  Hug А тук какъв стууууд ееее  ooooh! ooooh!

# 76
  • В светлината на слънцето
Лони, много гадно нещо сте преживели. Добре, че вече е минало. Пожелавам ви да забравите за дълго що е това болест или неразположение. Hug
Сонитка, бързо да му минава на Сами устничката. Hug
Тони, няма ли начин да помолиш учителката да говори с родителите на това дете? Много е гадно така, защото може сериозно да стресира с агресията си останалите. Трябва нещо да се направи. Thinking
Анаморф, абсолютно те подкрепям и то с две ръце за самоотбраната. Аз сега отчитам това като голяма грешка от наша страна. Бяхме научили Теди да бъде добра, да отстъпва играчките си на другите деца, да не се бие и т.н. Тя доскоро не знаеше какво е това шамар или потупване по дупето. На детската площадка нямаше проблеми, защото всички така бяха научили децата си и се разбираха чудесно. Но когато сме отивали в парка, с очите си съм виждала как идва някакво дете, блъска я силно в гърдите, за да й вземе играчката, тя пада и никаква реакция от нейна страна - само гледа учудено. Или друга ситуация - идва дете, удря й шамар, тя се усмихва неразбиращо и стои, а то продължава да я налага. Та започнахме да я учим да бяга надалеч като я нападат или поне да се защитава. Така и не разбра какво се иска от нея. Но като тръгна на градина и се сблъска с агресията на няколко деца очи в очи, се научи. Сашко поне знае от малък какво значи да се опитват да те бият и как да се предпази в такава ситуация - нали си има бойна кака у дома. ooooh!

# 77
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug

Събрахме се с приятели вчера, хапнахме, пийнахме и добре стана  Grinning

Уфф, Морска, настрахнах като прочетох за приятелката на майка ти  Sad. Много сила и пожелавам да се пребори.

Елисе и аз съм на мнение д ая оставиш малко да потъргува, да дойде на себе си, прекалено е рано да се опитваш да я извадиш от тях, няма да има ефект. Каквото Ади ти е предложила, ми се струва най- удачно и на мен  Peace

Лони, вече сте добре, нали  Hug

Тони, ама къде са били учителите, като ония хулуган е нападнал детенцето ти. Те са си за убиване, трябва да следят за такива неща  #Cussing out

До скоро момичета   bouquet

# 78
Пак здравейте!!!

Тук е пролет - 18 градуса ShockedСупер.Ивон доста поигра,сега спи.

Морска,ха дано вече сте все по-здрави.Гледам и ти си с моята тактика-когато нещо не е за пипане-СПИ LaughingНие сме така с количките с дистанционно,играчките в магазините и още куп неща,дето "нанат" все като минем покрай тях Laughing

Ирка и аз съм ЗА тази работа.Ивон даже и в къщи е научена,като се удари някъде,да БИЕ,нещото дето я е ударило.Нали си нямаме налични кака или батко,та бием мебелите.
Хич не искам да е агресивна,ама в днешно време няма как Tired

Лони-ужасна работа.Дано да ви в било за първи и последен път.Вики бързо да забрави и да е много здравичка вече Hug

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 14:53 от ***Ади***

# 79
за агресията какво да ви кажа,до сега не сме се сблъсквали с нея,но като дойде някое дете при Теди и му задърпа играчката Теди я  пуска и до там,освен ако аз не се намеся да кажа на другото дете,че така не се дърпат играчки от ръцете Sunglasses
Соня,бързо да му зарасне усничката Praynig Hug

Лони,да но не ви сполетяват такива болести вече Praynig

Ади а при нас е 17 градуса smile3534 по цял ден нанят цветята Laughing

отивам  bath

# 80
Морска,това мила не е -18 градуса,а "-" (тире)+18 градуса.Ама съм неграмотна ooooh!Все пак ви водим с 1 градус Crazy Party

# 81
разбрах, че е 18 градуса и аз за - си помислих, че е тире Laughing исках да се изфукам ,че и тук е топло Mr. Green

# 82
  • София
Слънчо, мерси за линка   bouquet. Ще взема да се регистрирам за повече информация. Иначе моята идея е да навляза малко в материята и след това ако ми се отдава да запиша и магистратура в УНСС. Ти си много права, че пазара е наситен с икономисти и едва ли питат за мен, но човек никога не знае  Laughing.
Дезита, тя моята професия е хубава, но за жена е много трудно да се намери работа  Whistling. Мъжа ми също е електронен инженер и едва си намери работа миналата година. В София има само 4 фирми за електроника, има много безработни инженери, а сега по време на кризата (и 4 - те са чужди) в две от фирмите има големи съкращения, хората работят на 4 дневна работна седмица и най - лошото е намалили са им заплатите с по 20 % ooooh!. И аз затова гледам в друга посока Mr. Green.

Лони, ужасно нещо сте изживяли  Sad. Хубаво е, че вече лошото е зад гърба ви и дано Вики бързо преодолее стреса от болницата  Praynig.
Слънчо, ще стискам палци на Майчето да е забравила за преживяното и отново да си играе с децата  Peace.
Морска, радвам се, че Теди е здрав Grinning. И тук сутринта яко духаше.
Лулу, това което си го написала за агресията важи и за наш Дани. Преди да тръгне на градина всички го налагаха и му взимаха играчките, а той милия само плачеше  Sad. Е, сега като го извеждам на площадката децата се замислят дали да го бият и да му взимат играчките Mr. Green. Не е хубаво, че като го бият и той вече се бие, но пък няма и да е винаги до "полата" ми, за да го защитавам. А за Ани какво да кажа, потупва батко си отвреме навреме и понеже той знае, че по - малките дечица не трябва да се бият и тя като го шамароса, той само пищи и тича или при мен или при татко си да се оплаква.
Пожелавам ви приятен следобед    bouquet.
Аз ще посетя хладилника, че на обяд ядох едни спагети и сега вече съм ужасно гладна Laughing.

# 83
що толкоЗ пусто тук  newsm78

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 21:42 от Lion's cub

# 84
  • В светлината на слънцето
Ората май отидоха да спят рано-рано или вършат други неща, дето краят им ще се види след 9 месеца... Mr. Green Whistling

# 85
Брех,кой за какво си мисли........ Heart Eyes
Ние бяхме за малко на вън,ама как духашееееее ooooh!Та отидохме на гости у кръщелника,да си поиграят,наманджахме се и сега беснее.Спа девойката следобеден сън до 16:30 от 14 ч,и сутринта до никое време пак..............направо незнам кога ще спим сега Crazy

# 86
аз сега се прибрах,водих малкия при прабаба му да си поиграят Laughing

# 87
  • Видин
Добра вечер  Hug
И тук днес времето беше топло. В 11ч беше 15 градуса Mr. Green Духаше вятър, но поне топъл.
Мами на момчета имам проблем. На Марти от известно време като му забелвам пишката и плаче. Тази вечер го натиснах и забелих като хората, защото реших, че може да се е позатворила, но не е. Проблема е че забелязах точно под главичката отдвете страни като подкожно събрано нещо бяло. Мислите ли че е сериозно, ще го заведа педи да го види, но все пак много ми е притеснено. Вие забелязвали ли сте такова нещо Rolling Eyes

# 88
Ния,това бялото което описваш,Теди имаше когато му отлепвахме чурата,и го почиствах с клечка за уши Rolling Eyesпромий с тетра ако имаш или реванол newsm78
всяка вечер му заголваме чурата да я мием,не сме имали такъв проблем,дано не е нищо сериозно и да отшуми Praynig Hug

# 89
  • Видин
Морска, то е под кожата, не мога да го махна аз. Много ме е страх да не се налага оперативна намеса, та било то и само с игла и спринцовка Sad

Общи условия

Активация на акаунт