Пебси - честито
Ти затова ли се покри бе маймунка такава 
Ески - мокри се и още как....но иначе настава такъв рев
Сега сме на такава фаза - задължително трябва да прави каквото и ние. Като папаглаче е. Ако не му дадеш - УЖАС, по -добре да не си наоколо
После се преобличаме и така...Краси, АдиСан - хубави снимки

Люси, браво на Мимо
Ти не си мисли, че не му липсваш
Нека да е доволен и весел 
Лекси, тая война с дърветата я водих веднъж. С всички средства,които тогава ми хрумнаха (бях на 20, нямах много идеи). Тогава ситуацията беше супер трагикомична. Действието се развива в Ямбол - родният ми град, през `96 или `97 год. Улицата на която живеем беше разкошна. Дървета, хубав широк тротоар (поне 5 метра от блока до улицата), градинки с люлки и т.н. След като заминах да уча, всеки път когато се приберях, градът ,съответно и нашата улица изглеждаха все по - мръсни и окаяни. Една сутрин (ваканция някаква и съм си при нашите), се събуждам от адски шум - резачки, викове...Поглеждам през терасата и какво да видя - една банкда дъртаци режат клоните на дърветата. НО как ги режат!!!??? Чупят, трошат, режат до някъде после чупят - за по-бързо. Абе лудница някаква. Дърветата изглеждата осакатени....Аз - изключително социална личност,природозащитник и правозащитник по душа, скачам до тавана и започвам да творя идеи как да ги спра! Звъня на кметицата - отговор "Това не е наша работа, съжалявам". Отвярям тел. указател и почвам да търся накаква организация. Тогава интернет нямаше под път и над път като сега... Попадам на някаква организация "Растителна защита". Умирам от щастие - точно това ми трябва. Естествено ме пращат по дяволите - какво ги интересувало тях
Та...Лекси....мисля че перфектно разбирам гнева ти, чуствата ти....но и аз като всички идиоти, с които се сблъсках, ще ти кажа - спасение няма. Поне докато не станеш кмет
В последствие разбрах, че общината била нямала пари да плати на фирма за т.нар. "санитарна сеч" и позволила на някакъв да го направи (нямате представа как ги "осанитариха" горките дървета). И от там нататък следват гореизброените събития.....
Айде, изчезвам че изписах темата с един пост
ама поне да се посмеете 
П.С. Извинете ме за многото грешки, в бързината нещо не уцелвам

А да не говорим колкото се зарадвах и аз на новината. И голяма
, че се завърна