СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 372
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Здравейте! Най-после с чиста съвест мога да кажа честита пролет!!! Приказно време (поне във Варна...) даже пуснах Калоян да играе без яке, че много топло....
Пебси - честито  Hug Hug Hug Ти затова ли се покри бе маймунка такава Naughty
Ески - мокри се и още как....но иначе настава такъв рев  Sad Сега сме на такава фаза - задължително трябва да прави каквото и ние. Като папаглаче е. Ако не му дадеш - УЖАС, по -добре да не си наоколо Crazy После се преобличаме и така...
Краси, АдиСан - хубави снимки Simple Smile
Люси, браво на Мимо Simple Smile Ти не си мисли, че не му липсваш Simple Smile Нека да е доволен и весел Simple Smile

Лекси, тая война с дърветата я водих веднъж. С всички средства,които тогава ми хрумнаха (бях на 20, нямах много идеи). Тогава ситуацията беше супер трагикомична. Действието се развива в Ямбол -  родният ми град, през `96 или `97 год. Улицата на която живеем беше разкошна. Дървета, хубав широк тротоар (поне 5 метра от блока до улицата), градинки с люлки и т.н. След като заминах да уча, всеки път когато се приберях, градът ,съответно и нашата улица изглеждаха все по - мръсни и окаяни. Една сутрин (ваканция някаква и съм си при нашите), се събуждам от адски шум - резачки, викове...Поглеждам през терасата и какво да видя - една банкда дъртаци режат клоните на дърветата. НО как ги режат!!!??? Чупят, трошат, режат до някъде после чупят - за по-бързо. Абе лудница някаква. Дърветата изглеждата осакатени....Аз - изключително социална личност,природозащитник и правозащитник по душа, скачам до тавана и започвам да творя идеи как да ги спра! Звъня на кметицата  - отговор "Това не е наша работа, съжалявам". Отвярям тел. указател и почвам да търся накаква организация. Тогава интернет нямаше под път и над път като сега... Попадам на някаква организация "Растителна защита". Умирам от щастие - точно това ми трябва. Естествено ме пращат по дяволите - какво ги интересувало тях  Crazy Shocked....Хмммм, на мен обаче такива не ми минават и прилагам саморазправа. Слизам долу и питам "Вие защо режете дърветата, някой позволил ли ви е?" Отговор "Не се меси, кат искаш избери си едно дърво и си нарежи"  Shocked Shocked Shocked Дъртаците режеха клоните за огрев....Е, звъннах в Дарик радио, казаха че щели да проверят. Друго не ми хрумна. След малко имах среща и тръгнах да излизам. На центъра гледам някакъв чичо с камера. Отивам бойна бойна при него и му викам "Вие от кабелната ли сте ?" "ДА". "Да ви кажа, супер материал за репортаж има на Ул.Ст. планина" - с 3 думи му казвам за какво иде реч.Обяснявам му как идеята е "човек да остави нещо след себе си на тоя свят, а не да унищожава това което има..." Оня ме изгледа особено....Каза "Мерси" - любезен....  С това безславно завърши моята битка за спасение на кварталните дървета. Щях да ставам кмет на Ямбол...Мечти детски. Да им разкажа играта аз Crazy  Joy Joy Та...Лекси....мисля че перфектно разбирам гнева ти, чуствата ти....но и аз като всички идиоти, с които се сблъсках, ще ти кажа - спасение няма. Поне докато не станеш кмет  Joy
В последствие разбрах, че общината била нямала пари да плати на фирма за т.нар. "санитарна сеч" и позволила на някакъв да го направи (нямате представа как ги "осанитариха" горките дървета). И от там нататък следват гореизброените събития.....

Айде, изчезвам че изписах темата с един пост Simple Smile ама поне да се посмеете Simple Smile

П.С. Извинете ме за многото грешки, в бързината нещо не уцелвам  Confused

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 15:38 от Поспаланка

# 196
Здравейте момичета  bouquet  bouquet  bouquet

Пебси Честито , много хубава новина, леко и безпроблемно бременеене,  Hug Hug Hug, Лизинка е прекрасна на снимките, и тя модел го раздава,  Peace Heart Eyes

lexy, радвам се че резултатите са добри и че Алекс е вече добре, разбирам защо се ядосваш, гледката е доста неприятна  Hug
Кали , браво на Пепи че е вече здравичък Hug
Краси, много хубави снимчици , защо няма още ,много обичам да разглеждам  Hug, За ината Мити е същия ако не стане на неговото почва да реве ама да се дере направо , хапи , удря си главата, а така ни командва напоследък че нямам думи , изяжда по някое шамарче ,не искам да се учи така, ама ха
Escarina   , дано да е времено това с неспането Hug
Поспаланка   Grinning Hug

Мити е със  кашлица , от днес давам Флавамед 2 пъти по 2,5мл, някой ползвал ли го е , какви са ви отзивите, дано да мине бързо , откъде идват тея болести  Sad Sad Sad омръзна ми тая година
Лек ден на всички

# 197
  • Бургас
Поспаланче, нпълно те разбирам. Но искам да ти кажа, че тук съсед загради едно дърво с двете си коли и не стига че му вдигнаха и двете коли с паяк му тряснаха и глоба за нарушаване на обществения ред.
Ваня, много гадно с кашлицата на Мити. Не знам нищо за този сироп. Пожелавам му бързо оздравяване!
Краси, много сте готини с Ади сан. Ани също е разкошна!
Редактирам се да питам някой ползвал ли е обезопасител за легло мисля че се казва и какво - ниска преграда да не пада детето като спи, но да може да слиза. Защото махнахме решетката на Алекс,но подпираме със стол отпред.

# 198
  • у дома с любимите си хора
Пебс,честито.Безпроблемна ти я пожелавам.

# 199
  • морето и сините вълни :)
яяяя,какво ми виждат очите Shocked
Пебс,що така си дала кофти отчет Rolling Eyes Rolling Eyes

Аз викам да земеш да се разпишеш хубаво преди да те е разтресло  хормона от бременноста Mr. Green Mr. Green
Майтапа настрани-пожелавам да ти е лека и мека бременноста  bouquet  bouquet

И стига с тез сръдни,т.к. гледам ни Куши ни муши и Пебс ни мепс пишат,,,,,айде моля ви се де Hug Hug Hug
Големи хора,големи кавги станаха Joy Joy Joy Joy Joy

Да ви кажа бетер децата сме hahaha hahaha
Времето е супер файско ,дано ви се оправи и настроението bowuu bowuu  bouquet  bouquet

# 200
  • у дома с любимите си хора
На мен пък днес ми е едно криво.При това безпричинно.

# 201
Ааа,ето че си имало обяснение мойто! Joy
Майтапа на страна,ама няма да коментирам повече!Ще се старая да се въздържам и да подминавам дразненията,макар че сега ще ми е още по-трудно! Mr. Green
Илиянче,снощи разбрах! Wink
 Hug Hug Hug

# 202
  • гр.Хасково
Здравейте, момичета!
Честита радост на Пебс ! Лека и безпроблемна бременност ти желая!

И Дарка беше малко болна! Минахме само със сироп за кашлица и капки за нос.

Ваня,ние пихме Флавамед, доволна съм.

Добре дошла на новата мама!

Хайде, Дари стана, отиваме да се поразходим малко, че иначе няма заспиване довечера.

# 203
Косето още малко ще го полекуваме.Оказа се,че мерителната лъжичка на Зината е сбъркана,пише 2,5 мл и аз със спринцовката съм теглила толкова а е трябвало 5 да муд авам.Та малко бавно вървят нещата.Днес го водих на един стар сърдит УНГ,който взе да ме напада и го сръфах малко,та взе да ми вика-Майтап,майтап.Ушите на Косе били пълни с кал от много чистене и му ги проми,детето не гъкна.Като взеха да падат едни топчета...та от това едното се е възпалило и сега остана още малко да даваме Зинат и пак да го видят.Утре отивам да се разправям с личната за бележка пред яслата,а тя да ми дудне що съм го водила на други лекари.
Иначе детето е ок-взе да хапва,да играе,да спи.
Снимки ще пусна скоро.

Последна редакция: пн, 30 мар 2009, 21:26 от Kameliya

# 204
Здравейте и от нас, ние днес си направихме една супер разходка цял ден като сме излезли в 10:00 та до 19:00 все навън и на църква ходихме Поли мн се радва на свещите как горят ама така тихичко все едно някой я е учил че в църква не се говори високо и после даже се опита да се прекръсти след като и показах няколко пъти, изобщо примерно християнче.

Пебс честита ти радост, лека и спокойна бременност и да ви се роди прекрасно здраво човече, с най страхотната послушна кака.

Лекси какъв ужас е на вашата улица, заболя ме сърцето, а тротоара накъде още ще го стесняват вие под блоковете и из градинките ли ще ходите, пак умни хора ги мислят тея работи ей. Поспаланке и аз съм изживявала нещо подобно само дето и боя не си изядох.

# 205
Ехооо, Пебси, така ми напълни душата, тази новина Hug Hug Hug Лека и безпроблемна докрая! Направо ти завиждам, че от раз хващаш. Heart Eyes
На мен ми закъснява, по-точно ми прескача цял месец, но теста е отрицателен за съжаление Sad

Обаче пък времето ми пълни душата и ми е едно такова пролетно, красиво и ми е песен....
Ками, дано Косето вече си е здрав и да се радвате на пълноценни разходки и игри Hug

# 206

Честито на Пебс!!! Лека и безпроблемна бременност! И здраво и красиво бебче!
Браво на всички дечица които са оздръвяли! Hug
лекси, това за дърветата и тротоара е ужасно! Как е възможно!
Ние, бяхме на вън цял ден. Много се изморихме и сега си лягаме. Дано утре имам повече време да ви пиша!
Хайде, лека вечер от нас!

# 207
Пебсииииииииииииии,лека бременност Hug

# 208
Ох, не знам зъби ли пак са ни напънали, но сме ужасно кисели и вечер едвам заспиваме. А това никога не е било. Сега след лягане мрънка или по-точно проплаква през 2 минути за малко и така поне половин час. Като отидем да я видим, тя вече ревва окончателно, защото иска да я вземем. Ние я вземаме и така минава още поне половин час, а често и повече Sad Яде хляб, иска си постоянно по време на тоя половин час, готова е дори в тоалетната да отидем и пишка, само и само да не си ляга. После я слагам да спи с хиляда увещания и... тъкмо щях да напиша, че заспива и точно сега я чувам, че пак проплаква Sad Не знам какво става и съм с опънати нерви на макс  Sick

пебси, нямате грешка с твоя човек, браво на вас  Hug smile3503 А да не говорим колкото се зарадвах и аз на новината. И голяма   love001 , че се завърна  Hug

лекси
, ужасно е наистина Sad И ние водихме тук битка за градския парк, който искаха да го застрояват с един куп заведения и огромен паркинг, като за целта щяха да махнат цялата едната дъъъъълга тревна площ по дължината на целия парк, която е с огромни дървета и от двете страни... Е, тогава не успяха. Но сега разбрах, че май ще го правят. А ако някой е идвал в Русе преди няколко години и познава района около университета, сега няма да го познае. Има 4 нови кооперации + една в строеж, не остана грам дърво, изобщо пълна трагедия. Единственото, за което се сещам е:

"Only when the last tree has withered, the last fish has been caught, and the last river has been poisoned, will you realize you cannot eat money." Native American proverb.

Teo
, сериозно ли не ги усетихте кучешките?! Дано така ви избият и останалите зъбки, лесно и безпроблемно  Hug Между другото не знаех, че другите 4 кътника избиват след втората година, мерси за инфото  Hug, а аз се надявах одисеята "Зъби" да е свършила дотогава... ooooh!

Мика, добре, че Дарка вече се е оправила  Grinning
Чери, браво на твоето малко християнче  Hug

Сега чакаме Куши и Веси. Дано и те размислят и се върнат.

# 209
Пебси, честита и лека бременност Hug
Момичета, нашият тати вчера се затвори да къпе Габи, след малко го доведе подстриган и изкъпан Shocked Като за мъж не се е справил зле, ама само като за мъж Laughing
Аз похвалих ли ви се че това лято ще си ходим в бг? Може пак да си спретнем срещичка Peace

Общи условия

Активация на акаунт