СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 370
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
Много хубаво временце  Flutter и ние постоянно сме навън,само за спането си идваме наобяд.
Ох,да ви кажа така се разтреперах преди малко. Миех едната тераса,Анито се въртеше около мен..Изведнъж влезе в спалнята и затвори вратата ( ние сме с двойни врати ) и вътрешната врата много леко се затваря езичето... лелее как се изплаших,сама съм,нямам телефон...Тя започна да реве,не мога да я видя,защото щорите бяха пуснати..Ужас. Добре,че мъжа ми си работи наблизо до нас..и добре,че видях случайно едни работници от съседния склад и започнах да им викам през терасата като луда   Rolling Eyes Те не ме чуват..аз викаммммммм,Анито реве вътреее,направо се побърках,още повече се побърках като млъкна и незнам какво става и прави Rolling Eyes Извикаха мъжа ми и дойде,ох въртеше се детето от скука..Обачее аз още треперя  Rolling Eyes
Изобщо от вчера само ми изкарва акъла...Следобяд бяхме долу на двора,играеше си толкова хубаво в пясъка,какво й стана изведнъж,превъзбуди се и като започна да бяга,ама само пада,не мога да я хвана.Има 1 паркинг до нас и няколко камиона спират там,започна да го обикаля 1 голям камион,да се крие от мен,аз не мога да я хвана,тя като фъртуна..Обаче се мушна под него и бягаа,а то по средата на камиона едни железа стърчат,и като се удари това дете  Rolling Eyes мислих,че си спука главата чак  Sad Има джонга само ,обаче.Тъкмо се поуспокои и реши,че тя ще си люлее бебето на люлката,обаче като я засили люлката и право в устата й,кръвв,кръв... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Та днешното затваряне ми беше като капак  Laughing Ужас,тия деца....
Оплаках се набързо  Embarassed Embarassed Embarassed Сега излизаме   bouquet

# 211
Леле Краси,твоите премеждия определено не са никак малки с Анито.Стискам палци да нямате повече произшествия,или поне до колкото ги има,да са все дребни и незначителни:) Peace Praynig

Калимей
,как се казва вашата докторка в Дианабад?Обещах на един  познат да му кажа,защото те живеят там и не могат да попаднат на свестен лекар

# 212
Олеее Краси изправи ми се косата самокато четях, представям си какво ти е било, много палаво малко сладкишче си имаш, дано нямате по-сериозни перипетии, то нали така се учели децата и така растяли а на родителите така им побелявали косите, нашата усмивка пък в последно време като не и направя на секундата каквото поиска и почва да си блъска главата където свари и реве после та се къса.
Ески много ми домъчня че моето адашче Деси така е страдало да го нагушкаш от мен, дано да е било от зъби и вече да са пробили.

# 213
Олеее Краси изправи ми се косата самокато четях, представям си какво ти е било, много палаво малко сладкишче си имаш, дано нямате по-сериозни перипетии, то нали така се учели децата и така растяли а на родителите така им побелявали косите, нашата усмивка пък в последно време като не и направя на секундата каквото поиска и почва да си блъска главата където свари и реве после та се къса.
Ески много ми домъчня че моето адашче Деси така е страдало да го нагушкаш от мен, дано да е било от зъби и вече да са пробили.

Краси, и на мен ми се изправи косата като прочетох! Пресъиденявам се към пожеланията на cherry да няма те вече такива премеждия!
cherry, Еми също  като не направя това което иска си блъска главата където свари. Много се бях притеснила,  защото не ми се струва нормално! Обаче сега като каза и че вие правите така...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 214
  • София
Калимей,как се казва вашата докторка в Дианабад?Обещах на един  познат да му кажа,защото те живеят там и не могат да попаднат на свестен лекар

д-р Рени Василева

# 215
Кали,мерси Hug Hug Hug Hug

# 216
  • Бургас
Привет,
Ески, що така Десито? Горкичката, сигурно я мъчат зъбките. Давай нещо хомеопатично, дано да се успокои, защото така е много лошо. Hug
Краси, ужасни дни си имала! Надявам се Ани да не те плаши повече така!
Ние днес ходихме до офиса. Нямаше никакъв срам Алекс, игра с компютъра на колежката, с телефона, после бръкна в чекмеджето на шефа и му взе портфейла. Абе пълен бяс беше. После се разходхиме хубаво в това прекрасно време, игра си наволя и сега спи изморен, та и аз с него ще лягам, щото съм гроги

# 217
  • София
Хайде и аз да се разпиша за малко...  Не стига, че имам много работа и грижи в работата, а и Едуард получи алопеция ареата. Падна му косичката на две места като на стотинка и се почна ходене по мъките.. не знаят от какво е... изследваха ни за какво ли не... сега чакаме изследванията за циокалия май се казваше...  накарая май ще кажат, че е от стрес...

Красиииии голяма разбойничка е Анито да знаеш!!!  Heart Eyes Hug
Кали надявам се да успея да се видим този уикенд Simple Smile Ще ти пиша на лични

Много целувки на всички други бебоци  Heart Eyes

# 218
  • Варна
Lilian, дано бързо да разберат какво му е.... Praynig Не мога да не изкажа възхищението си от албума на Едуард! Просто е невероятен!Направен с много фантазия, вкус и по всико си личи - любов!

# 219
Lilian, дано бързо се оправи момченцето ти! Praynig Една позната имаше такъв проблем с сина си, на него му казали че е алергия от животните. но и при тях не исключваха да е от стрес. Така де, не са разбрали с сигорност от какво се е получило. Мажеше го с някакви кремчета, и се оправи но видяха зор.

Момичета, извинявам се че разводнявам темата, но ми трябва линк, за подаване на молбите за ясли, а неможах да открия никаде, цял ден се ровя. Вобще ме няма с търсачките, и нищо не открих. дали някои ще може да ми пусне линк!?!?!?j Ще ви бъда много благодарна! Hug Hug  Hug

# 220
Сладкишче  Hug и ти ме поуспокои. Ама май трябва да намерим някакво решение, че как ще следваме инъче  Laughing

И на мен много ми хареса албума на Еди, с удоволствие го разгледах целия. Браво за търпението, фантазията и умението, с които е направен   bouquet

# 221
  • Варна
Сладкишче, за всеки град има различнни молби. Нашите за Варна са на сайта на община Варна. Ето тук, в раздел Документи за кандидатстване http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm  . Но мисля че трябва да потърсиш конкретно за Ст.Загора. Провери сайта на общината ви...

# 222
Сладкишче, за всеки град има различнни молби. Нашите за Варна са на сайта на община Варна. Ето тук, в раздел Документи за кандидатстване http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm  . Но мисля че трябва да потърсиш конкретно за Ст.Загора. Провери сайта на общината ви...
БЛАГОДАРЯ ТИ! ЩЕ ОПИТАМ. Hug Hug Hug

# 223
  • София
Много ви благодаря за милите думи за албума, но не съм имала време за него от миналата година лятото  Hug Надявам се да успея да подредя и тази годинка на Едуард вътре...

сладкишче и ние мислехме, че е от животни, но се оказа накрая, че няма как да е... минахме през какви ли не инфекции... сега тази непоносимост към глутена ме побърква, защото ако теста се окаже положителен ще трябва много години да е на диета...  Praynig да е отрицателен

# 224
Lilian стискаме ви палци, дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи Еди. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт