Много хубаво временце
и ние постоянно сме навън,само за спането си идваме наобяд.Ох,да ви кажа така се разтреперах преди малко. Миех едната тераса,Анито се въртеше около мен..Изведнъж влезе в спалнята и затвори вратата ( ние сме с двойни врати ) и вътрешната врата много леко се затваря езичето... лелее как се изплаших,сама съм,нямам телефон...Тя започна да реве,не мога да я видя,защото щорите бяха пуснати..Ужас. Добре,че мъжа ми си работи наблизо до нас..и добре,че видях случайно едни работници от съседния склад и започнах да им викам през терасата като луда
Изобщо от вчера само ми изкарва акъла...Следобяд бяхме долу на двора,играеше си толкова хубаво в пясъка,какво й стана изведнъж,превъзбуди се и като започна да бяга,ама само пада,не мога да я хвана.Има 1 паркинг до нас и няколко камиона спират там,започна да го обикаля 1 голям камион,да се крие от мен,аз не мога да я хвана,тя като фъртуна..Обаче се мушна под него и бягаа,а то по средата на камиона едни железа стърчат,и като се удари това дете
Има джонга само ,обаче.Тъкмо се поуспокои и реши,че тя ще си люлее бебето на люлката,обаче като я засили люлката и право в устата й,кръвв,кръв...
Та днешното затваряне ми беше като капак Оплаках се набързо