СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички!

• 13 363
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • Асеновград
Лилиии, Praynig Praynig Praynig Hug HugМного силно ви прегръщам!!!

# 226
  • София
Lilian, стискам палци да намерите правилното лечение и детето да се оправи напълно.

Краси, дано нямате повече такива премеждия.

Ески, кураж и търпение, ако са зъбки, дано пробият бързо.

# 227
Благодаря ви за пожеланията, момичета!  Hug Явно имат ефект, защото Деси от днес е с ново зъбче и ги 'закръглихме' на 13 Wink Днес си спа нормално, но ето сега пак проплаква оттатък Sad Явно още някой зъб напира да излиза, горкото мъниче и то се измъчи с тия зъби  ooooh! Tired

Лилиан, много кофти ти се е струпало всичко Sad Пожелавам ти обаче Еди да оздравее и скоро да забравите тази голяма неприятност!  Praynig Praynig Praynig Дано и тестът за глутена е отрицателен  Praynig Прегръщаме ви и ви желаем кураж, търпение и много много отлично здраве!  Hug

Краси, леле Анито голяма разбойничка е станала  #Crazy Аз ви мислех, че сте от отбора на послушните, а то май идвате при нас - отбора на малките непослушни бясчета Wink Но, да са ни живи и здрави и Господ да ги пази!  Praynig Цунки и за вас   love001

мейче, я дай по-подробно съчинение, че така не става с две думи!  Crossing Arms

# 228
Аз нямам много време да пиша че Адко ми прави проблеми, ама видях линииката на Пебс и искам да и честитя и аз  хубавите новини bouquet. Тез дни ще ви изчета всички. Приятна вечер момичета...

# 229
Лилиан,стискам палци да не е цьолиакия,че много страшно звучи ooooh! Praynig
Красии, и вие сте в нашата група явно Wink ooooh! - аз също си отглеждам бяс вкъщи #Crazy Дано нямате повече такива страшни премеждия и  Hug за Ани

# 230
Лилиан,дано всичко е наред Hug Hug Hug

# 231
Лилиан,дано всичко е наред Hug Hug Hug

И от нас  Praynig Praynig и  Hug Hug

Пебс, прекрасна бременност и още едно прекрасно бебче! EFP

Краси, голям екшън си имала днес, направо не е за вярване, важното е, че си се справила отлично в ситуациите

Хю, как върви бременността?

Маринка тръгва на ясла утре. Стискайте ни палци fingerscrossed

# 232
  • София
Благодаря ви момичета  Hug Когато получа резултатите от изследванията ще пиша пак

Пебс - ЧЕСТИТО МИЛИЧКА! Много се радвам за новината, пожелавам ти красива и лека бременност!   bouquet

Аз няма няма и се разписвам от време на време ...

Escarina - Деси е станала страхотна Simple Smile Добре, че сте далече, че иначе Едуард щеше да я сваля със сигурност  Heart Eyes

Днес се замислих как лети времето... кога бяхме бременни, кога родихме... кога децата вече ходят и се мъчат да ни държат тон  Laughing

ДаниМакс - Голяма сладурана е Маринка... малиии колко мадами имаме ... какво ще прави нашият не знам...  Пак ще му разбият сърцето...

С последната му изгора са в обтегнати отношения... тя не си дава играчките и  много вика и пищи ... ей на нашичкият в стрес е изпаднал Simple Smile Не съм се сетила да им кажа на докторите тази версия, като не могат да разберат какво му е... 

# 233
Ох, много сладки дечица виждам Hug Така ми е мило, повечето ги следя от съвсем мънички, някои от коремите на майките им Hug
ДаниМакс, благодаря, скоро малко прокървих, ама мина и то без лекарства. Иначе още ми се гади и настроението ми е гадно Sick Напоследък имам много работа, при мен е на периоди. Аз чакам с нетърпение да видя как Маринка ще тръгне на ясли. Стискам палци да е съвсем безпроблемно...

# 234
  • София

на
Катрин-7 и Валя-78 !
Пожелавам ви много радост, щастие и усмивки, момичета!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ЕскиHug ! Вчера от работа отговорих на Брейви, а там има само фонетика на компютрите, с която аз хич не мога да пиша  ooooh! ! Затова се ограничих с точно три думи  Laughing !
Въпреки че, направо ми се изправи косата като прочетох за Анито и още тогава исках да я нагушкам виртуално тази малка калпазанка  Hug Hug Hug !!! Краси, да ти е жива и здрава! Пожелавам ви по-малко подобни инциденти, а като се случат, да са по възможност най-леките.

Лили, стискам палци за Едуард да няма подобни тежки диагнози, а да си е съвсем здравичък юнакът  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ! Пиши задължително след като излезнат резултатите, много ви мисля!
Не се притеснявай, че не сме се видели по-рано - нямаше да можем, защото аз близо месец бях сама с Тони, а наскоро и колата ми се развали. Когато имаш време драсни на лични или направо по телефоните! Много прегръдки за вас  Hug    bouquet!

Дани, успех днес  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed !!!
Дано Маринка бързичко да се адаптира, а и не само тя  Wink !
Целувки!!!

Клара, ще чакам новини от теб! Дано с Адко да сте добре! Как върви при теб бременността?

Хайде, лек и усмихнат ден на всички днес  bouquet!!!
И внимавайте да не ви излъже някой  Wink !

# 235
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАТРИН И ВАЛЯ   bouquet  bouquet  bouquet

Hug Hug Hug Благодаря,момичета за всички прегръдки  Hug
Еск,Анито отдавна е в тоя отбор,но ме радва,че си я мислила за послушна  Flutter Досега никой не ми е казвал,че я мисли за послушна,а моите приятелки я наричат "огън"  Laughing Laughing Laughing Откакто се е родила,не сме имали спокоен период с нея,хайде в началото бяха други нещата-повръщане,колики,очичките.. (да кажем нормалните неща)..но сега....наистина е огън.Не,че и това не е нормално де Laughing,но определено не е никак кротка.Моята баба,прабабата на Ани каза,че от всички деца,внуци и правнуци като Анито такова е нямала  Laughing Laughing Laughing Тя Lilian_V я е виждала честичко,и с право я нарича разбойник и половина  Laughing
Но важното е да са ни живи и здрави,нека са палави,и нека Господ ги пази  Praynig  Hug Hug
Честито зъбче на Деси,дано и другото е пробило и се поуспокои,милата  Hug
Дани,стискам палци  Hug
Кали, Hug Hug Hug
Лили, да видим сега като се видят Ани и Едуард как ще се държат  newsm78 Дали Анито вече ще е в настроение за свалки  Flutter Crazy или пак ще се дърпа  Confused  Hug

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 09:51 от Красииии

# 236
  • Варна
Добро утро!
Честит рожден ден на Катрин и Валя!

Честит ден на шегата на всички, които го харесват! Другите - да започнат  Laughing Бъдете усмихнати и не се ядосвайте ако ви "метнат" днес  Grinning

# 237
  • Бургас
Привет,
Честит рожден ден, Катрин!
Вале, честит рожден ден!Желая ти всичкото щастие, здраве и любов на света!
Лили, стискам палци резултата за глутеновата алергия да е отрицателен и дано всичко при прекрасното ти момченце се окаже от стрес!
Честито зъбче на Деси!
Данимакс, стискам палци, утре всичко да е без сълзи за теб и Маринка! Много Hug и за двете!

# 238
Благодаря ти Кали добре съм поотмина ми гаденето и така.
А Адко преди месец му изби обрив и таман се махне минат 2-3 дена и наново. Лекарката вика алергия няква ама не се знаело от какво да съм се радвала че е локален обрива. Та от около месец сме все пъпчасали, даже от първите на ръчичката и белези му останаха. И за да е пълна картинката вадим и вторите кътници с температура 39 и всички други екстри. Не съм спала не знам и аз от кога, ама няма как.
Туи то при нас извинявайте за негативния пост.
Дано при вас всичко е наред. Хубав ден ви желая...

Сега видях, честито и от мен на Катрин и Валя. Много положителни емоции и усмивки момичета...

# 239
  • у дома с любимите си хора
Аз набързо на отчет.Ралка тежи 10 кг/наддала е 0.5кг за 45 дни Shocked/ и е висока 84 см.Сложихме последната ваксина ДТК.

Общи условия

Активация на акаунт