ЛЮЛИНчето чака пролетта,а Роси-бебе у дома

• 17 883
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
sunnymoney, пиши на кирилица Peace
Ето ти и сайта на Лагуна:
http://www.laguna-bg.com/catalog/index.html

# 151
  • София
Добър ден , едно кафе от мен, че нещо се спотайвате Crossing Arms

# 152
Стана хубаво времето и намаля писането по темите.Искам и вас да питам,в Люлинската тема-ползвали ли сте козметиката на Avent за вашите бебенца,защото е време вече да я купя,а искам някакъв отзив?А за памперсите-препоръчват ми новите Пуфис,някакви наблюдения,имате ли?

# 153
  • София
Искам да благодаря на който ме света за сайта за поръчка на снимки   bouquet - поръчах вчера късно вечерта и днес следобед ще са готови. А цената е супер  Mr. Green  да видим качеството  Whistling

# 154
Миси,козметиката е страхотна,стига да ти е по джоба.Виж с Пуфис,нещата стоят по-различно.Хубави са,с ластик са на кръстчето,обаче са толкова изрязани на крачетата,че всичко си изтича преспокойно.

# 155
Благодаря,Ади.Някай тогава да перпоръча други памперси.Трябва да купя за родилното,но не съм сигурна от кои.Вече влизаме в осмия месец и трябва да имаме багаж.Надявам се все пак да устиска мъничката до след 38 седмица,но аз трябва да се подготвя.

# 156
  • София
Благодаря,Ади.Някай тогава да перпоръча други памперси.Трябва да купя за родилното,но не съм сигурна от кои.Вече влизаме в осмия месец и трябва да имаме багаж.Надявам се все пак да устиска мъничката до след 38 седмица,но аз трябва да се подготвя.

Ние си ползвахме Памперс. Опитвала съм и 4-5 други вида, ей така за проба, но си останахме с Памперс. (Ако избереш тях, си събирай мечетата от опаковките, всяка година раздават подаръци.)

Авент за козметика също е добре, но за съвсем новородено ти препоръчвам Себамед и Мустела. И трите съм ползвала, най-доволна съм от Мустела.

# 157
зелено човече докладвай,че и аз имам един куп снимки  smile3509
Миси аз в родилния дом първия път занесох на памперс,но като разбрах,че те не им слагат тези,които си занесъл,втория път им занесох от най-обикновенните,българси 20бр. за 5лв.А иначе ползвам на кан бебе и съм много доволна,евтини и са много по-добри от памперс,пуфис и прочие.И двамата ги гледам с тях и няма грижи.А от Авент не съм доволна,ползвам само Бюбхен и кожата става невероятна.

# 158
  • София
Аз също съм за Бюбхен Peace,а за памперси,ползваме от мноооого дълго време Слип енд Плей,лично аз,съм много доволна.
А за снимките,качеството е много добро.Поръчвам си ги "мат",за "гланц",не знам Rolling Eyes

# 159
а как беше сайта за снимките,нещо не го намирам

# 160
  • София
а как беше сайта за снимките,нещо не го намирам

Ако не бъркам май беше snimkitevi.com
Памперси - Памперс най-доволна съм, козметика - Мустела или Себамед за новородено. Заслужават си парите според мен.

# 161
  • София
Ние за памперсите за родилното занесохме Hugies ама и там не слагаха това което носиш Naughty
Сега сме си на Памперс и сме много доволни, пробвахме какви ли не  Peace , но за мечетата сме пропуснали ooooh!
Козметиката ни е на Бюбхен от самото начало и до сега Peace Душ гела го ползвахме всеки ден и го ползвахме поне три месеца  Crazy сега сме с ново шише , а сме на 9 месеца значи доста е икономичен  Peace Кремчето на Бюбхен също е много добро, нямахме проблем с подсичането докато беше малък , но сего откакто папа всичко се появи и с този крем оправихме всичко Hug Flutter
Аз също поръчах снимки през сайта и бяха  Crazy Party Peace

# 162
така,извадих баницата от фурната...станах в 5ч....безсъние страшнооооооо.Ние през деня сме без памперс вече

# 163
  • гр.София, далече, далече на Запад
така,извадих баницата от фурната...станах в 5ч....безсъние страшнооооооо.Ние през деня сме без памперс вече

Peace Peace Peace Едно голямо браво премахването на дневните пеленки Деси!!!
Хубав, слънчев и спокоен ден на всички!

# 164
  • София
Някай тогава да перпоръча други памперси.Трябва да купя за родилното,но не съм сигурна от кои.

Зависи от болницата, в Т. Киркова имат изисквания и връщат, ако не си ги спазила. Ако не си донесла, питат всеки път - добре е да си подготвена предварително. Ако си за там, ще ти напиша - информацията е актуална към февруари тази година.
За козметиката ние сме на СебаМед.

sunnymoney, снимките са СУПЕР, много съм доволна - хем евтини, хем качествени! И аз поръчвам матирани.

Много поздрави имате от Росикв, чухме се вчера, но не знае кога ще насмогне за форума  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт