съвет относно връзка

• 4 259
  • 82
  •   1
Отговори
# 15
Благородно завиждам на смелостта на хора, които пишат в тези сайтове, че и на срещи ходят.

Все си мисля, че ако постъпя така, съдбата ще ме срещне с психопат Crazy

# 16
Е, фактът че детето живее при него мен ме навежда на мисълта, че може да е наистина мил и приятен човек, чиято единствена цел не е да те вкара в леглото. От друга страна това, че ти си му признала чувствата си, оставя топката в неговото поле. И ако не бил привлечен от теб, просто иска сега да не те нарани. Като всяка любовна болка, ще мине трудно, дай си време. И говори откровено с него. Задай му въпросите, които зададе тук. Поне бързо да се развият нещата...или да приключат.

# 17
  • Видин
И според мен различните градове могат да са пречка за по-сериозна връзка. Колко далеч са, ако не е тайна. А той на каква възраст е? Защото ако е по-млад може би наистина иска само да убие времето, но ако е над 30, примерно, може да не иска да задълбочи връзката, защото го е страх да не остане пак сам. Предположения Peace

# 18
Цитат
И говори откровено с него. Задай му въпросите, които зададе тук. Поне бързо да се развият нещата...или да приключат.

Да бе, все едно са стари приятели.  ooooh! Защо да се унижава така, ако срещне отказ? Така или иначе може да научи нещата и по заобиколно без да се подлага на такова унижение за една жена, което ще има да го помни цял живот. Така и така ще и е неприятно, ако влечението и е несподелено , поне да не си вкарва такъв автогол да я режат в очите.

# 19
Не че е смешно трагикомично е и много благодаря за съветите не ги подценявам напротив благодарна съм ,Не пиша вече в тоя сайт нито в някой друг беше ми за пръв и последен път, точно защото  имах късмет и попаднах на такъв човек.А можеше да е много зле.Ще пробвам  със секси намеците само да не изглеждам смешна като загоряла , не че не е истина де , но пък чак толкова.Много е секси и мъжествен или поне на мен така ми се струва.Общо взето побърква ме.

# 20
и двамата не сме първа младост аз на 38 той на 43

# 21
градовте ни са на по 50 км, но не мисля , че разтоянието е проблем напротив

# 22
Ще пробвам  със секси намеците само да не изглеждам смешна като загоряла , не че не е истина де , но пък чак толкова.

Ами насочи разговора на там, не да му правиш намеци на него.   Laughing Винаги може да се намери повод да се говори или обсъжда нещо в този аспект и като видиш как ти отговаря, дали се впуска в подробности, какви въпроси ти задава, такива неща. Обикновено се усещат работите.   Simple Smile

# 23
Пишем си и общи неща  лични - повече аз- са проблемите с мъжа ми и т н.
Така го ентусиазираш безкрайно  newsm47.

Между другото, това че е писал в сайт някакъв, че е разведен, не означава непременно, че е разведен Twisted Evil. Знаеш ли, що народ се пише така или самотник, а в къщи - весела дружинка барабар с тъщата Twisted Evil.

# 24
явно не съм много в час в любовните работи ,като малките деца-нарича ме "мила"-но някои така си говорят-изпраша ми прегръдки и др.такива понякога го усещам близо , а друг път дистанциран все едно пише още на някого в момента

# 25
навежда ме на мисълта , че е сам факта че се срещнахме в кафене близо до дома му .показа ми къде живее - отдалеч естественно.Как да поведа разговора без да  правя намеци, какво да го питам?!

# 26
Ами муцка, то според мен се усеща, когато един човек те харесва. Има едни флуиди във въздуха, едно по-особено държание, интуицията работи на МАХ. Не го ли усетиш това, няма и харесване отсреща. Аз поне винаги съм усещала, кога някой ме харесва и кога - не.

# 27
абе и аз по прнцип усещам , но в случая сигналита са двупосочни .А и сме се виждали само веднъж .Не мога да преценя по писането , друго е живия контакт.А и той е "висока топка" струва ми се прекалено добър за мен но си казвам , защо и аз да не извадя късмет веднъж да ме хареса някой готин.

# 28
С твоя късмет, като нищо. Mr. Green

# 29
С твоя късмет, като нищо. Mr. Green

Не бъди пророчица, тъкмо мислих да се регна нейде Crazy Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт