Първа пролет дойде, щъркел носи бебе под крилце!!! 23.03 - 29.03.2009г.

• 13 591
  • 266
  •   1
Отговори
# 150
Оф, стига бе хора с тия мъже.

А мен ако zнаете как ме иzненада един преди малко. Ние сме на последен етаж и имаме проzорец на покрива. И преди малко както се раzхождам по леко облекло и чувам странен Шум. Поглеждам на горе и от покрива ме гледа един красавец.  Shocked Shocked Shocked Сменят керемиди ли, Що ли и се раzхождат по покрива.  #Shocked

# 151
  • София
Доре,да вземеш да сервираш още един господин с обяда,че на този ще му трябва доста време за възстановяване  Joy
Миле,вярвам,че всичко ще бъде наред,ще се моля за теб Praynig
Мотонети,ще ми изтръпнат пръсчетата,но няма да ги пусна,защото ще си заслужава Praynig
Мимето 26,имаш и моите палци Hug
Свраче Hug
При мен се случват странни неща,от вчера ме болят гърдите,а имам още две седмици до датата. newsm78

# 152
Е-Е-Е-Е, на това му се вика да ти падне мъж от небето......що аз като се разхождам у нас, никой не наднича....сигурно щото все ми е студено и съм с пуловер, елече и терлици  Joy hahaha То за кво да се хаби човека, като нищо не може да види  hahaha

# 153
  • в сърцето на един мъж...
Розе, имах предвид аз припаднала с прободено сърце Mr. Green Такваз емотка немам Crossing Arms Тоз новия ни мъ кефи Confused
Нещо таковааа ако може...

# 154
Ми то това е идеята, от време на време да не те кефят, че все ще си припаднала прободена и ще пропускаш тия, които те кефят  Joy

Някой искаше обяд....ето го пристига на поднос Wink

# 155
Аз не съм го пропуснала бе, уважих го Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
Роzи, голяма беШе иzненадата. Докато се осаферя и пича иzчеzна с керемидките. Ама хич не беШе лоШ. Само дето има нужда от оная Убавата вана да го иzкъпем, Щото от тва катерене сигурно се е бил поиzпотил.  hahaha

Гея
, припадай си ти, та и zа нас да остава по някой.  Laughing

# 157
Миле, така ли беше виснал красавеца  Joy

Излизам сега, че ме чакат в колата  hahaha

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 13:43 от Black_rose

# 158
ААААА, не висеШе той, ами си се раzхождаШе. Че ако беШе така виснал и аz Щях като Гея да припадна.  hahaha

# 159
А леле

# 160
  • тъгата в мен
Гледам,чета,чета ,гледам и по едно време си викам..абе да не съм объркала темата нещо  hahaha  newsm78
Розичка пък я чакали в колата.. Joy Joy(Гея,никаква срама не съзирам аз в твоите постове..Майка на две деца.тц.тц..тц.. ooooh!.)
Ей,кукли,усмихнахте ме пак Hug

# 161
Ааааа, за тоз дет те чака в колата, ще има въргал Crossing Arms
Свраче, след 10 месеца диета и теб няма да те е срам Mr. Green

# 162
Гея, ама ти оЩе ли си на диета? Леле, леле. Като усетя zеметръс да не е от вас? Предупреждавай да zнаем кога да zаставаме под рамките на вратите.  hahaha

# 163
Ми, Свраче, чака ме човека, кво да прави милия  Laughing
Ходихме да пием кафе, нали пропуснах сутришното  hahaha
Сега се прибирам от разходката   Joy

Е-е-е-е-е-е, Гея, не може да припадаш по всички.....остави малко и на нас  Laughing
Хю дойде да се види с мен, долу ръцете и си дръж онзи, който сама си избра  Laughing Mr. Green Laughing
Той пита за теб, но му казах, че в момента си в Германия, и не му се ходеше до там  Mr. Green

# 164
Е направо ще се спукам от смях с вас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт