Първа пролет дойде, щъркел носи бебе под крилце!!! 23.03 - 29.03.2009г.

• 13 589
  • 266
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцето на един мъж...
А лелее, ще ме уморите бе, стар човек съм...

# 181
Докато бях на поредната четвъртъчна мотосбирка вие малко сте се поуляли да ви кажа hahaha
Май с толкова много мъжове щърко горкия едвам ще долети с толкова много вързопчета Joy
Но все пак и аз да си харесам някой, този с боксерките е супер грабвам го на момента Peace
Black_rose супер се го подбрала!!!
Миле тази следа от спукания фоликул колко време оставаше, мен нещо дота ме наболява вече се чудя как да застана, ама може и болките да са от кръста и аз не знам вече Crazy
Лека нощ всички палави мадами и да не уморите мъжете си сега hahaha

# 182
motoneti , zнам че 2 до 3 дни спукания фоликул се вижда на ехографа. Ама колко време са болките не мога да ти кажа. Ако болките са от овулацията би трябвало да намаляват скоро. 

# 183
Миле мерси, че ме успокояваш Hug
Аз като се попипвам тук там може нещо и да съм се изкривила, че и нагоре ме боли гръбчето, но при всички случаи в дясно долу си ми остава по чувствително!
Еми то ще си покаже, но нали знаеш как е сега сърчицето ми тръпне в очакване.По скоро да си тръгвам на работа, че там поне съм нон стоп ангаже и по малко ще го мисля Wink

# 184
Докато бях на поредната четвъртъчна мотосбирка вие малко сте се поуляли да ви кажа hahaha
Само така ти се струва да ти кажа  Joy Heart Eyes
Можем и още, но спазваме добрия тон  hahaha Laughing Mr. Green Crazy
Лека нощ    bouquet

Лека нощ и на Гея  Laughing Heart Eyes  bouquet

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 23:38 от Black_rose

# 185
  • в сърцето на един мъж...
Лека да е

# 186
добро утро и от мен  Simple Smile
стрхотно заглавие на новата темичка ,дано да има много положителни тестчета  Laughing
Успешна седмица момичета  Peace

# 187
  • Стара Загора
Добро утро мацки  Hug
Хайде пак да ви сервирам кафенце  Hug

# 188
Добро утро котетата ми  Hug Heart Eyes Днес след работа си заминавам за Ловеч и нямам търпение да си отида до село  Crazy Дано лаленцата и нарцисите , които ми изпрати Геа и ми донесе на Ники съпруга са започнали да се показват .Подготвила съм още разни неща за садене и нямам търпение да дойде хубавото време и да видим ставам ли за градинар  Laughing Ще си водим и кучо , че да се натича на воля  Laughing
Зъбче , вече се притеснявам за теб мила  Hug Heart Eyes  пак си пуснала кафето в 5 часа , явно режима на Тничка не те оставя да спинкаш  Hug

Добре , че снощи ми спря нета - пак е имало мъжка офанзива  Crazy  Joy Joy Joy

# 189
  • Стара Загора
Маринекс,Таня спинка от 11 до 5 ,така че мама успява да си поспинка.Сега пак спи,аз хапвам набързо и лягам до нея  Hug
Как ти завиждам за къщичката ако знаеш  Hug

# 190
Лелеее , Момичета , разсънихте ме с тези снимки... имайте милост  Rolling Eyes Mr. Green

Зъбче , мерси за кафенцето  Hug

Маринексче , радвам се за добрите новини от док , приятен релакс на къщичката ... уфф и намен така ми се ходи някъде спред природата  Tired

# 191

Ето и закуската към кафенцето на Зъбчето  Heart Eyes

Добре , че снощи ми спря нета - пак е имало мъжка офанзива  Crazy  Joy Joy Joy

Кой си мислиш, че ще заблудиш  Thinking Crossing Arms Whistling
Много изтъркан номер.."..спря ми нета " ooooh!
По-добре си признай, че си отмъкнала някой от мъжете на Дора и хич не ти е било до нет  Joy hahaha

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:02 от Black_rose

# 192
 newsm53 newsm53 newsm53 Абе кукли какви сет ги вършили вчера  Laughing всички хубави мъже сте отмъкнали.
А този по боксерките-Фреди Люмберг ако не се лъжа,с удоволствие бих поиграла малко футбол  Crazy Crazy Crazy
И да не прапусна-Добро утро.С тези красавци ще забравя и да ви поздравя даже Crazy
Благодарско за кафето и закуската.Аз пък пия някакъв гаден аптибиотик на гладно и май ми се  Sick Sick Sick
Усмихнат ден ви пожелавам и само хубави новини. Hug Hug Hug

# 193
Добро утро мацки Heart Eyes
Днешния ден изглежда по добър за мен щото нищо не ме боли(за сега)!
И аз изчезвам в градинката на двора да видя дали нямам ново поникнало цветенце, а и да не забравя да кажа добро утро на щърко Laughing
Black_rose хич не се съмнявам, че можете и още Mr. GreenМерси за закусчицата имам нужда!
marinex страхотно! Приятно изкарване ти желая и с кучо едно хубаво да се наиграете и аз сега ги пускам моите дзверчета, че надничат през прозореца!
Elsinor ехо за този с боксерките, казвай как ще си го делим Blush

Хубав ден на всички Hug

# 194
Elsinor ехо за този с боксерките, казвай как ще си го делим Blush

Ми как  Crazy Party Някой взима него, някой боксерките  Joy
Кой избира ези, кой тура...мятам монетата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт