Първа пролет дойде, щъркел носи бебе под крилце!!! 23.03 - 29.03.2009г.

• 13 550
  • 266
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте  Simple Smile За първи път се включвам в седмичната ви темичка , но мисля че тук е мястото
за въпроса ми  Rolling Eyes Снощи отивам до тоалетна , пишкам...и изненадаа - няколко капчици кръв  Shocked
Не ми идва защото ми беше 15 ден от МЦ а и повече нямаше ... Имам 2 предположения - зацапване от Ову
или от прегледа ми предния ден при доки ( взе ми цитонамзка и микробиология ) Никога преди не ми се е
случвало  newsm78 Вие какво мислите ? Извинявам се ако ви занимавам с глупости ,но кой да питам  Embarassed
bmanolova радвам се за добрите резултати  Hug

# 226
Най-вероятно О.

# 227
мире, имаш нужда от почивка,заслужила си си я!лек и слънчев ден на всички момичета желая!  Nature Sunny

# 228
Здравейте от мен ,  Hug
Пращам ви малко морско бризче , днес се разходихме доста добре и чак до морето стигнахме ... да го видим там ли е още , че цяла зима не го бяхме навестявали  Flutter

Soul добре дошла при нас и в най-скоро време да бягаш към отчетни , а по върпоса и аз мисля че е била овулацията  Peace

Мира , стиснати палци за утре  Praynig

# 229
момичета имам нужда утре от вълшебните ви палци! Hug
утре ще се разбере дали този месец ще правим трето инсе,дано нямам задържани фоликули!

# 230
тия дни не съм влизала в темичката, но като я отворих сега реших че съм се объркала нещо Shocked hahaha развеселихте ме, а определено тези дни имам нужда Hug
добре дошли на новите момичета, а на всички които имат нужда - стискам палци Hug гушкам ви всички

# 231
Здравейте!
mimeto26 стискам мила Praynig
Mindi следващия път като го видиш го поздрави и от мен Laughing
Soul скоро да се преместиш в отчетни ти желая, а иначе на въпроса може и от цитонамазката може и от овуто да е, но при всички случаи не е притеснително щом е еднократно!
Мира желая ти девет месечна почивка   Peace
kali 7 хич не си се объркала, нали искаме да бременнеем та тука подгряваме Laughing

# 232
благодаря ти много мотонети! Hug

# 233
  • Стара Загора
Мимето  Praynig Praynig Praynig
Soul,добре дошла ,но да не се задържаш много тук,а по-бързо да се преместиш в отчетни  Hug Praynig
МИнди,и аз искам моренце,ама тази година май ще го пропуснем  Rolling Eyes

# 234
Добър вечер сладурчета  Hug
Влизам на бързичко да ви гушна и отивам да си лягам,много ми е зле цял ден,като ударен хеликоптер бях на работа  #Crazy
mimeto26 стискам силно палци миличка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Soul добре дошла в нашата луда компания  Joy Joy Joy Joy , пожелавам ти да не се задържиш дълго време тук, и бързичко в отчетни   Peace , въпреки че виждаш за къв купон става на въпрос  Laughing
Доренцееее ей не ми пусна един сладур с бронзов загар,изчерпаха ли се вчера,ей всички ги грабнахте ,лакома работа  Laughing   Hug Hug Hug шегичка   love001
Майчева къде се загуби  newsm78
Стискам силно палци на всички които имат нужда  Praynig Praynig Praynig
Гушкам ви всички и ви целувам   Hug kiss
Да ви черпя по едно от моето питиенце  Wink  , има за всички не се блъскайте  Laughing

# 235
момичета Hug Hug Hug

# 236
  • по света и у нас
Цецито,абе аз ти пускам,ама защо ли си правя труда?Ти си дърта работа вече,с кокошките си легнала  Joy Joy Joy hahaha ,то тез момчета свършване нямат,по скоро нас ще довършат. Laughing
Хайде избирай си един,останалите за която изяви желание и има силици останали след тия изтощителни дни на мъжка офанзива  Joy hahaha .
И да не мислиш,че с едно мартини ще минеш само  Naughty ,кака ти е дърта,прогорела и си й трябва нещо по така  Wink ,по силничко. Laughing Joy

Мира,утре палчетата са за теб! Praynig
Soul,добре дошла и дано не се задържаш,че виждаш как изперкваме тук  Crazy Hug !
Мимето26,успех утре! Peace

# 237
  • Стара Загора
Добро утро красавици  Hug
Леле,пак мъже,божееее  Joy.Да ви сервирам кафенце,че ще имате нужда като гледам  hahaha

и закуска

# 238
Добро утро Hug Hug  Hug
Зъбче,благодарско за кафенцето,определено днес ще имам нужда от двойна доза Hug
Страхотно събуждане с мъжете на Дора.Оплакнах окото рано-рано Shocked
Мимето,стискам Praynig Praynig Praynig
Мира,за теб също Praynig Praynig Praynig
Soul,добре дошла,но не за дълго Hug
 Hug Hug Hug Hug Hugза всички!

# 239
Добро утро и от мен!
Мира стискам палци Praynig Praynig Praynig