Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако моята биологична майка е оставила друго дете през 1975 г.?
Трябва ли да потърся другото изоставено дете?
Какво да правя, ако моята биологична майка не желае контакт с мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако моята биологична майка е оставила друго дете през 1975 г.?
-
Трябва ли да потърся другото изоставено дете?
Решението дали да потърсите другото изоставено дете е лично и изисква внимателно обмисляне. Важно е да се уверите, че лицето е наясно с истината за началото си, преди да се появи в живота му. Разговаряйте със своя брат или сестра и обсъдете възможните последици и какво би било най-добро за всички вас.
-
Какво да правя, ако моята биологична майка не желае контакт с мен?
-
Как мога да се справя с емоционалните предизвикателства, пред които съм изправен?
Както винаги казваш нещата 100% точно.Аз вече се обадих на лелчето и си докарах доста страдания.Май съм много чувствителна натура и взимам всичко много навътре.Тази леля ми се зарадва.Разказа ми къде съм родена в Пирдоп,а в акта ми за раждане пише София.Каза че е ходила да ме види преди да ме оставят и тя и нейната дъщеря много плакали след това,как БМ била добър човек и било хубаво да се чувам с нея от време на време и аз нали съм будала реших да се обадя на родителката и това ми беше грешката.Миналата година след като видях че е спокоина че съм добре и съм попаднала на хора тя реши да" изкяри" нещо от мен аз се ядосах и и казах да не ме търси защото не искам никакви контакти и че за мен е късно да се правим на семейство,защото аз си имам семейство.Знам че съм постъпила грубо,но това ми беше нещо като мечта да и кажа какво мисля точно за да я заболи.Сега сестра ни има рожден ден на 29.04 и ние решихме с брат ми да отидем на пикник при нея.След разговора с лелята аз реших да се обадя на БМ да и кажа че мислим да се съберем в техния град и да видя дали няма нищо против.Когато и казах че съм аз тя ми каза "е,и"аз се стъписах и и казах че исках само да я чуя,а тя "е,чу ме" и ми затвори тел.Та сега наистина си събирам душата и съм отхвърлена за втори път.Направо ми идва да се пръсна от яд че и се обадих.Знам че съм я обидила и може би не е трябвало да се държа така с нея,но по този въпрос не изпитвам никакви угризения или съжаления.На въпроса дали имам и друг брат лелята нищо не каза по точно каза че незнае
.От днес съм на мнение че колкото по-малко знам толкова по-добре.
та и аз да се включа, може би си е за ваше добро че ви е изоставиа, колкото и гадно да звучи това