За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 2

• 11 338
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Ами докторката смята, че е така, защото става по-подвижен, т.е. изразходва повече. Дори реши, че няма смисъл изобщо да говорим за яденето при това тегло. Общо взето ме е оставила сама да си решавам как да го храня. Откак ме посъветва на втория месец да му дам сок и ми разбра мнението по въпроса. Благодаря,adi_v4, предполагам, че няма за какво да се тревожа. Освен това памперсите си ги пълни нормално, ака веднъж на ден, рядко прескача /днес например прескочи Laughing/.

# 76
Поли,определено ми се струва че излишно се тревожиш.  Peace

# 77
Бебка има малки пъпчици в областа на раменете, които продължават и отпред до гърдите. Само на кърма сме, не съм сменяла шампоан, прах за пране... всичко си е постарому..какво може да е?

# 78
Може да е от претопляне  Peace

# 79
И аз това щях да кажа.Може да е от претопляне.И все пак заведи детето да го види и педи. Peace

# 80
  • от Луната
Поли,определено ми се струва че излишно се тревожиш.  Peace
НОрмално е вече да качва по-малко, отколкото в началото Peace
Бебка има малки пъпчици в областа на раменете, които продължават и отпред до гърдите. Само на кърма сме, не съм сменяла шампоан, прах за пране... всичко си е постарому..какво може да е?
А може и от нещо, което ти си яла. Консултирай се с лекар

# 81

Ник имаше такъв лек обрив точно на гърдичките. Педиатърката изписа едно мехлемче. Не ми пречи да ти го кажа, ако искаш, но най-добре отидете на лекар. Все съм си мислила, че ако не се обърне внимание на такова нещо, то може да си мине от самосебе си, пък всъщност да е било някаква шарка, да речем. И после на 30 години да се чудиш що не е карал шарка тоя човек. Познавам дете, което изкара шарка с една пъпка на гърба. Можело и да не забележат даже.

# 82
  • Пловдив
Може да си претоплила бебето.Най-добре идете при педи,за твое успокоение. Peace

# 83
  • София
маже да е претоплено, може да е от нещо, което ти си яла....може и от друго...нека го види лекар.

# 84
Да ви осведомя,как вървят нещата.
Днес получихме изследванията,има повишен билирубин Cry
Утре ще видим на ехограф,каква ще я бъде.

Hug

# 85
Сис*че правилната и навреме поставена диагноза си е наполовина излекувана болест.Ще стискам палци да не е нещо сериозно fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverИначе билирубина беше свързан нещо с черния дроб нали newsm78ще чакаме за резултата утре.А ти се  опитай да се успокоиш Hug

# 86
Иначе билирубина беше свързан нещо с черния дроб нали newsm78ще чакаме за резултата утре.А ти се  опитай да се успокоиш Hug
Да правилно мислиш,с черния дроб е свързано..предозирване с Вит.А.
Мерси Галина Hug

# 87
Сисче,кураж всичко ще е наред Hug
И аз щях да питам кое се гледа при висок билирубин Embarassed
Денис беше с такьв от физиологичната жьлтеница в родилното,доста си постояхме там,подлагаха го на фототерапия.

# 88
Сисче,стискам палци да не е нещо тревожно. Hug

# 89
  • София
Ние открихме вълшебството на столчето за кола и се чудя дали не го държа твърде дълго вътре - по 3-4 часа... По-безопасно ли ще е в шезлонг? Ааа, и главата му все клюма настрани, това вредно ли е? Да му купя ли възглавница?

Общи условия

Активация на акаунт