Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Къде мога да премахна бенка в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли по-евтини куриерски услуги от България до Австрия от тези на пощата?
-
Как работи аспираторът на Umluftbetrieb?
Аспираторът на Umluftbetrieb (вентилация) функционира чрез изтегляне на въздух от кухнята, преминаване през филтри и връщането му обратно в помещението. Този тип аспиратори не изхвърлят въздуха навън, а го пречистват и връщат в стаята. Филтрите могат да бъдат с вата или метални, като те служат за улавяне на мазнини и миризми, преди въздухът да бъде върнат в помещението.
-
Къде мога да премахна бенка в България?
-
Какво е Umluftbetrieb?
-
Как мога да премахна бенка в България?
Дай ми, ако имаш координати ,най - непретенциозния. Все пак става въпрос за къртене. Дори не ми трябва да е майстор
благодарна

Според мен ако отиде да учи това наистина си заслужава и има логика, останалото си е чист авантюризъм, а аз както споменах съм малко консервативна към губене на време в експерименти 
Въпрос на късмет
За кадърни хора сигурно има реализация, но според мен шансът при такива е по голям в Бг. Тук обаче идва въпросът дали голямата заплата е по важна или сигурността и чистотата в държавата например. Плюсове и минуси навсякъде. Всеки сам си избира 
абе сложно. Мъжо постоянно в командировки и вси4ко на мене остава........
носега 7год. по късно, мога да кажа 4е вси4ко си е заслужавало.(не6тата се подредиха преди 4год.) За6тото вси4ко сме постигнали сами и един цент не сме взели от родителлите ни(освен 400Е Аблиозе за един ап. които им вьрнахме на 2 вноски след 2 месеца). Така ние е супер, никой коп4е не може да ни каже
В бг нямаме ни6то, на6то у дома е тук.
.