Пролет вече е дошла-Австрийки скоро ще похапват ребърца :) -34

• 14 303
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
Някой има ли представа за евтино избиране на мобилни оператори в България от стационарен тел. тук? Варианта от мобилен тел. и от компютър в момента не мога да ползвам, иначе ми е най-изгодно. Мерси на отзовалите се!

Bitte sehr  Grinning http://www.telediscount.at/

# 196
Снощи си изкарах акъла. Даниел заспа, пуснах бейбифона и гледам ТВ в съседната стая. По едно време чувам някакво тропане , ама бейбифона не се вкючва. Казвам си, сигурно са майка ми и баща ми от долу и продължавам да гледам. След малко пак чувам нещо хлопа. Бейбифона пак не се включва. Станах да видя Даниел спи ли и какво да видя. В полузаспало състояние се е изнесал толкова напред върху възглавницата, застанал на 4 крака, че само още едно мръдване и щеше  да полети с главата надолу.  Просто като си представя колко е тясно мястото и как е можел да падне на главата си ми настръхва косата. Поглеждам бейбифона - включен на друг канал. Аз не съм го пипала, явно Даниел си е играл и аз не съм видяла.  Слава Богу се разминахме без инцидент.

Рени , има причина- не е разрешено.

Кажете обилното изпотяване симптом на какво е? Няколко дни се събуждам цялата вир вода, направо прогизнала, сменям нощници по 2 пъти на нощ. Не спя на топло. Изключила съм радиатора, спя с един одеал само. Дори като стана из под завивките намирам, че в стаята е хладно.

# 197
  • Виена
Renny,ето тук също можеш да погледнеш.Показва ти чрез кой номер за в момента най евтино можеш да телефонираш http://www.tarifecheck.at/.
LaDolce,благодаря за инфото   bouquet.Търсих,търсих,ама не мога да намеря такова училище.Иначе прочетох за какво става на въпрос.Дъщеря ми е 2 ри клас.Тя е много контактна и бързо свиква с новото.Дали има шанс да се адаптира,ако я запиша от догодина.Четох,че на всяко 15 то число от месеца,можеш да отидеш да разгледаш училището и да говориш с директора.Мислим да го направим,да видим какво ще ни посъветват на място.Една приятелка ми предложи да изчакам някой родител,като си вземат децата и да поразпитам и него...Не знам,дали е най удачният вариант,но в случая ми трябва повече информация.Ако не ти е проблем бих се радвала да поговоря и с теб  Blush.

# 198
Кажете обилното изпотяване симптом на какво е?
или си настинала
или хормоните и Щитовидната жлеза
или... Joy в Бургас е лято  Wink

рени - http://www.fuchstarife.at/index2.php

# 199
 Simple Smile) , или си мисля за мноооого и  страстни мъже  smile3532

Тук не е топло. Валя дъжд. Даниел се нацопа поне  в локви ( не очаквах баба му да му разреши, ама при толкова много локви по пътя сигурно и е паднало пердето  Mr. Green)

# 200
  • Виена
Благодаря ви, момичета! С тия тарифи на мобилните тук забравих какво е да ползваш стационарен. Засега всички, които намирам не действат за връзка с мобилните оператори, пък да видим...  ooooh!
Торбестото, искаш ли линк?  Flutter

# 201
Теди, аз съм останала с погрешното впечатление, че сега завършва Фолксшуле. Щом догодина ще е трети клас не е късно. В добрите училища на принципа на Монтесори, те канят на Хоспитация - отиваш, наблюдаваш децата как работят, как им преподават, на какво ниво са, как се държат едно с друго, какви са темите над които работят в момента и след това разговаряш с учителите. След това те канят детето на пробна седмица, през която виждат тя как е с материала, как се държи с другите деца, как изпълнява поставените и задачи и се взима решение заедно с вас и с нея дали да продължи да учи в новото училище.
Защо искаш да я пратиш в Монтесори училище и какво очакваш от тази форма на обучение? Или как си представяш обучението в Монтесори училището? Питам, защото при мен причините бяха, че в нормалното училище не се занимаваха индивидуално с децата и ги учеха само да преписват от дъската или от учебника. Никаква самостоятелност, никаква самоинициатива и пълно несъгласие с това, детето да се развива като личност. Освен това учителката и беше оскубала цял кичур коса, защото говорила в час с другарчето си по чин.

Аз мисля, че вече го писах някъде - ако съм имала навремето този акъл, който имам сега, никога не бих я изпратила в държавно училище, нито в държавна детска градина.

# 202
Благодаря ви, момичета! С тия тарифи на мобилните тук забравих какво е да ползваш стационарен. Засега всички, които намирам не действат за връзка с мобилните оператори, пък да видим...  ooooh!
Торбестото, искаш ли линк?  Flutter

Ако съм те разбрала правилно искаш от твоя нормален да се обадиш на мобилен български?

Теледискаунт например предлага чрез 0900 060 060 да говориш за 27 цента на минута с български мобилен телефон.

# 203
Цитат
Кажете обилното изпотяване симптом на какво е? Няколко дни се събуждам цялата вир вода, направо прогизнала, сменям нощници по 2 пъти на нощ. Не спя на топло. Изключила съм радиатора, спя с един одеал само. Дори като стана из под завивките намирам, че в стаята е хладно
Решила си тежьк конфликт.

# 204
  • Виена
LaDolce, точно  Peace Ще го пробвам и това, ако вече не съм го въртяла  Tired
Аз мисля, че вече го писах някъде - ако съм имала навремето този акъл, който имам сега, никога не бих я изпратила в държавно училище, нито в държавна детска градина.
#Crazy #Crazy #Crazy Ти ме разби с тая категоричност! Започвам да пускам лото, дано да спечеля и да не си давам детето на градина до предучилищната  Crossing Arms Айде сега ме изяжте по въпроса за социализацията  Mr. Green

# 205
Рени, погрешно ме разбра. Не става въпрос да не ходи на детска градина. Бих я пратила в Монтесори детска градина. Като гледах децата в детската градина, която беше под училището на дъщеря ми - те на 5 години четяха и смятаха до 10 без да осъзнават, че правят нещо, за което на други деца и 4 години начално училище не им стигат.

# 206
  • Виена
Разбрах те, ЛаДолче. Само че "Монтесори" са до 14часа, доколкото разбрах от Облака. И как да стане да работя в държава, където съм с трудно приложими квалификации от България, емигрантка и до максимум 13 часа? Не ми се връзва. Затова е по-добре да спечеля от лото-то. Пък и по-реално от това да съчетая всичко, за да си взимам детето в 14 ч. от детската  Crazy

# 207
  • Виена
... причините бяха, че в нормалното училище не се занимаваха индивидуално с децата и ги учеха само да преписват от дъската или от учебника. Никаква самостоятелност, никаква самоинициатива и пълно несъгласие с това, детето да се развива като личност. Освен това учителката и беше оскубала цял кичур коса, защото говорила в час с другарчето си по чин.
Това са същите причини(без оскубването ),поради които искам и аз да сменя училището.Тя все още смята на пръсти.Не знам изобщо на какво ги учат,но определено не е това,което очаквам да знае детето ми във втори клас.Не им дават никакви домашни,преписват думички от учебника,както и ти си написала.Имам чувството,че само рисуват  Rolling Eyes,което не е лошо,но не съм я записала в художествена паралелка в крайна сметка.
За градината ми се иска,но тъй,като нямам такава наблизо,няма как да стане.Важното е да е голяма,с голям двор,учителките да са добри...  Mr. Green.И аз бих си го гледала,ако имах възможност,но все пак му трябват контакти.Той изобщо и идея си няма къде живее.Говори му се само на български,обкръжението му от деца също е само от българчета.

# 208
  • Виена, Австрия
Здравейте!
Хайде  да взема и аз да пиша най накрая, че ще вземете да изпаднете в "кофеинова"  абстиненция  без мен  Mr. Green
Моля заповядайте по едно следобедно, току що приготвено и силно ароматно   Coffee Coffee Coffee

Долче, какъв кичур коса, сериозно ли?!  #Crazy
Ми ти не я ли оскуба въпросната учителка? Аз ако бях, нямаше да мине само с това, ами направо целия скалп щях да и сваля  #Cussing out
Такива "кози" са ми любими просто  Twisted Evil

Ренка, за столицата и аз си я обичам и не го крия, но не ми се дискутира нашироко въпроса за състоянието и в момента, за да няма обидени после!

Вяра, естествено, че ако човек има право на избор винаги би избрал лесния начин за успех, но за съжаление няма реална такава възможност, а и не всеки е роден с късмет.

Уомбатче, пожелавам ви да нямате повече такива екстремни приключения!
На мен не ми стана много ясно от къде е щял да падне Дани?
А за страстните мъже, не знаех, че си толкова ненаситна и един не ти стига, та чак мнооого трябва да са  Wink
Ама лошо няма, колкото повече, толкова по-добре  Mr. Green

Въпроса за бг регистрацията на кола и мен ме вълнува. В общи линии съм наясно с нещата, само не знам, ако настъпи ПТП как се процедира  newsm78
Моля, ако някой е по-вещ по въпроса  да сподели!

Джи, аз пък помислих, че "мамата" на рисунката е била градинарка  Joy
То нали и такава тема бе подхваната за разговор, та аз така ги навързах нещата  Laughing
Няма ли да видим снимки от "тематичното" парти в червено?

Ох, и нещо друго щях да пиша, ама... smile3537
Изкукала работа  smile3538

Изчезвам  afwitch

Лек ден от мен!   bouquet

# 209
  • Виена
Здравейте!
Хайде  да взема и аз да пиша най накрая, че ще вземете да изпаднете в "кофеинова"  абстиненция  без мен  Mr. Green
Моля заповядайте по едно следобедно, току що приготвено и силно ароматно   Coffee Coffee Coffee
Ей, доживях!  Mr. Green Ти да не отскочи до Колумбия да го береш това кафе?  Thinking
Рисунката от Джи кърти  Joy Още не съм я затворила и току я отварям. Днес надминах себе си по висене пред компа. Чета, пиша...  bowuu Филип е във фаза да си играе сам и аз се разбих от досаждане по темите  Mr. Green Ако днес не ме намразят съфорумците, няма кога да е  Mr. Green

Влизам да допълня...
Починал е Климент Денчев: http://www.bulpress.net/article/4970
Сигурно много от вас си го спомнят.

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 17:27 от Renny

Общи условия

Активация на акаунт