С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 705
  • 546
  •   1
Отговори
# 390
Хайде и аз цоп в темата

Някой беше казал че няма разтворими витамини без захар не Naughty има в момента съм си взела "Мултиминерални ефервесцентни таблетки без захар" на Huxol. Преди бях взела пак някакви без захар не си спомням марката, но си ги пия от началото на режима - еми мисля че не са повлияли на свалянето. Принципно в ХИТ има много видове и като ходим си чета кво имат и си решавам кои да взема - на щанда с диетичните храни е.

За колежките какво да ви кажа. Имам една дето вика че въобще не ми личало - на мен вече панталоните ми се веят и аха аха да паднат, обаче разбираш ли не ми личало. Обаче имам и още една дето направо обра  точките - оня ден казва - аз вика вече съм на диета и ме поглежда, и ква е диетата вече ядяла по още един десерт т.е. по две тортички - еми аз си замълчах кво да кажа на такъв човек  Thinking
Та така със злонамерените намеци - май си бях по-добре преди да им кажа че съм на диета.

За срещата вчера писах и на Люси - идвам може ли да не дойда Simple Smile

Айде лек и отслабващ ден от мен

ПП: Забравих да кажа *tan4eto* твойте снимки много ме нахъсват да съм стриктна. Предния път като показва точно бях почнала режима и так ме заредиха че ако нещо решах да мръдна в страни си казвах "сети се за снимките на онова хубаво момиче и знай че с постоянство и ти ще си такава" Така че поклон  newsm20

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:36 от Miles

# 391
  • Варна

П.П. Да напомня ДОВЕЧЕРА В 18:30 ЧАСА ВАРНЕНСКА СРЕЩА ДА СЕ ВИДИМ СЪС ЗОРИТА, още не сме избрали място за срещата, но и това ще стане  Hug
Да натъртя аз  Hug Айде, кажете и заведение  newsm78

Кали08, видЕ ли го това?

# 392
  • Пловдив
Хайде и от мен добро утро  Hug
и да се нареждам на опашката за ритници и побутвания  Crazy Нещо от края на ударната доникъде май не я докарах - все 60 кг и малко си стоя  Rolling Eyes То вярно, че съм в цикъл, вярно , че Дюкан казва 1 кг на 10 дни - ама айде де, кво чака  newsm17 Нямам търпение вече да мина при петичките  Flushed Innocent
Пускам и аз по едно ухо за витамините, май ще трябва да си взема нещо. Сега пия рибено масло, но въпреки това кожата ми, която винаги е била суха и чувствителна, сега съвсем изсъхна. И ноктите доста ми се цепят  ooooh!

# 393
  • София
Здравейте и от мен!

Танче
, нямам думи! Невероятна метаморфоза, просто си разкошна!  bouquet

При мен нищо ново. Освен един "доброжелателен" коментар от колежка сутринта - стопила съм се била, ама ми бил изчезнал блясъкът в очите. Те ти булка Спасов ден! #Crazy

# 394
  • В голямото море...Живот
Добро утро  Hug
Гардения,снощи в бързината съм объркала кафените с чаените лъжички  Simple Smile та бяха 4ч.л. трици
В Португалия съм.Тук има сирена и кашкавали с 0,1% мазнина - за тях писах вчера.Водят ги обезмаслени  newsm78
И сиренето тук е точно като нашата извара,а имат и извара дето на нищо не прилича и не се яде  Sick
Поради липсата на кантар/ще пристигне след 15 дни/ няма да мога да се тегля всеки ден.Освен това си мисля,че меренето всеки ден би ме демотивирало  newsm78
Отивам да си метна рибните филета във фурната и да си приготвя закуската от трици  Mr. Green

# 395
но въпреки това кожата ми, която винаги е била суха и чувствителна, сега съвсем изсъхна. И ноктите доста ми се цепят  ooooh!
Айдеее,скачай до аптеката за витаминки още днес!  Hug  Heart Eyes

От мен малко да тЪ РИТНА ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik

Клер, ми то е така....Като се свалят килца и изчезва блясъка от очите,ама на другите  hahaha hahaha hahaha hahaha Хич да не ти пука!!!  Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:45 от TheNMaster

# 396
  • Варна
Ето и предложение за заведение:

Пицария Селена на Осми приморски полк, на спирка "Чаталджа"

в частта за пушачи  Embarassed

Охо, освен това

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  rokipagane
 smile3525 newsm51  bigdance2

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 10:54 от Dorchester

# 397
  • Пловдив
но въпреки това кожата ми, която винаги е била суха и чувствителна, сега съвсем изсъхна. И ноктите доста ми се цепят  ooooh!
Да де, ама каквииии  newsm78 подозирам, че ако питам аптекарката, няма да ми препоръча най-качественото,  а това, за което дистрибуторите са обещали най-голям процент  #Cussing out  Sick
За ритниците - огрооомно благодаря  newsm20 а, дано подействат  Crazy
Клер, к'во ги слушаш тия кокошки  newsm57  261uu (това за тях, не за теб  Mr. Green )

# 398
Аз таковата

Тонито - много съжалявам, гушкам те  Hug  Hug   Hug
И ела на срещата, моля те  Hug

Да се допълня:
Аз се изхитрих и сега допълвам наготово списъка на Люси: Татит, Светлат, Нелсън, Люси, Мирка, Блюмхен, Венерас, Викито, Сноучева, Хеписмайл, Таняманя, Инсендио, Крикри, Роисин, Ванесса, Дари68, Тан4ето, Даниа, Мименсита, Тунинг, Скор, Мастърчето, Кали 08, Ив Микова, Майлс

Татит, аз само за Слабето разбрах че няма да дойде, кой още ще ходи по планините (Аби?)

Бебка, ужасно съжалявам за станалото, не е ли по-добре да си спокойна и да не правиш диета,а да мислиш само за бъдещото малко бебче  Hug   Hug   Hug

# 399
При мен нищо ново. Освен един "доброжелателен" коментар от колежка сутринта - стопила съм се била, ама ми бил изчезнал блясъкът в очите. Те ти булка Спасов ден! #Crazy
На мен пък ми казаха, че ми е останал само един нос, другото си било отишло... hahaha hahaha Сега и режим "Как да си смалим носа" ли да търся?   #Crazy Joy

# 400
Да де, ама каквииии  newsm78 подозирам, че ако питам аптекарката, няма да ми препоръча най-качественото,  а това, за което дистрибуторите са обещали най-голям процент  #Cussing out  Sick
Вземи си "Центрум" ,много са хубави.Дозата е за 1 месец  Hug

# 401
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Татит, аз само за Слабето разбрах че няма да дойде, кой още ще ходи по планините (Аби?)

Мхм  Cry

Честит Рожден ден на Рокипагане Hug! Много щастие и радости, здраве и красиви мигове!

Честито благовещение!

# 402
Добро утро, дюканци! Времето при нас е ужасно неприятно, но аз пожелавам на всички слънчев, лек и успешен ден! На всички с минусчета   bouquet, а на тези с плюсчета  fight Днес и аз съм с + 0.400 грама  Cry Cry. Предполагам, че е от зеленчуците, макар че бяха съвсем малко като количество.
Танче, с две думи- нямам думи, мила. Докосвам те онлайн за късмет- дано и аз да имам твоята воля, постоянство и страхотни постижения! newsm51 Хора като теб са вдъхновение и стимул за всички нас!

# 403

Аз съм,аз съм....ВИКИ  LaughingСамо дето този път съм сама,защото мъжлето отнесе само нервите ми покрай бременността ,не и килцата  Rolling Eyes

svetlat и ти си права,но много са ми тези килограми - 73 кг.  Shocked,а мисля че е по-добре да нямам излишни кила,защото после и без това дай боже да си кача....
НЕ знам ,ще преценя,но може би ще наблегна на плодовете ,заленчуците и пиленце и рибка. Желая ви късмееееет.Знам колко е велик Дюкан.Не се отказвайте  Peace

# 404
ТатитчеНце  Heart Eyes Ке дойдеМ бе,кА нЕАА да дойдеМ....ама по натам  Mr. Green

Нещо май съм изпуснала,кви са тия треви БЕЕЕЕЕЕЕЕ....да дойдеМ и аз да се нарупам  Wink По едно време бяхме змии,са що изменихте на овцИ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт