С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 703
  • 546
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте и от мен.
Пак изтървах много от страничните на новата тема и явно затова не пускам килограми... Cry.
Dorchester - има ли записване за тази вечер за селена...?
Бройте ме и мен...
Отслабващ ден ви пожелавам...
Бягам да подсигуря излизането си довечера...  chef  chef  chef
 Joy Joy Joy

# 406
Нямкой да ме Лопне с един тиган моля! Ей така превантивно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green......Яде ми се ужасно нещо сладко  ooooh! ooooh! ooooh! И ми се разхождат тука разни бонбони и други такива нережимности.... #Cussing out

# 407
Нещо май съм изпуснала,кви са тия треви БЕЕЕЕЕЕЕЕ....да дойдеМ и аз да се нарупам  Wink По едно време бяхме змии,са що изменихте на овцИ  newsm78

Щото еволюираме  hahaha  Друго си е да ходиш и да блееш, а не само да пълзиш и да съскаш  Joy   Joy   Joy  

Мастърче - Лопвам те, хапни една дъвка или две дъвки  Hug

# 408
TheNMaster - аз ползвам SOLANO без захар - обожавам тези с вкус на кафе. Пробвай ги... има и карамелени...
От приятелка разбрах и за  орбит дробс.
Хубав ден от мен  bouquet

# 409
TheNMaster - аз ползвам SOLANO без захар - обожавам тези с вкус на кафе.пробвай ги... има и карамелени...

Във всичките Солано и Орбит дропс има аспартам...Не ги щЪ....

ДъФча дъфка сега и си свиркам,ама  кат' се върна довечера в нас ще опаткам един крем карамел веднагически  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 410
  • Тракийка в Софийското равно поле....
TheNMaster - аз ползвам SOLANO без захар - обожавам тези с вкус на кафе.пробвай ги... има и карамелени...
Във всичките Солано и Орбит дропс има аспартам...Не ги щЪ....
ДъФча дъфка сега и си свиркам,ама  кат' се върна довечера в нас ще опаткам един крем карамел веднагически  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

По-лошо, във всички има сметана и масло! Ама кой ли да погледне!
То и в диабетичните работи няма захар, ама това не ги прави диетични!!!  ooooh!

Мастърчееe - профилактика де!  Mr. Green

# 411
Не помня кой попита за рецепта на бисквитките, може би  Taniaa, но по тази стават разкошни.

Канелени бисквитки

Продукти:

* 80-90 гр. овесени трици (аз имам от едрите и ги смлях на кафемелачката) Внимание, дозата е доста повече от позволеното за 1 ден!!!
* 2 яйца
* 1 1/2 супена л. течен подсладител (подходящ за термична обработка)
* 1 ч. л. равна канела
* настърганата кора на 1/2 лимон
* 1 ванилия (може и без)
* хартия за печене

Всички продукти се смесват и се разбиват с миксер за кратко. Тестото се оставя за 10-15 минути да почине. С чаена лъжичка се гребва от сместа и се оформят кръгове върху тава, застлана с хартия за печене. Пече се в предварително загрята фурна на 200 градуса за около 20 минути.

Да ви е вкусно !

Tatitt4е, сега погледнах на бонбонките и се ужасих....
А така с наслада си ги хапвах - по 3-4 на ден... Cry Cry Cry
Благодаря ти... ![
/b]

# 412
Лелеее, винаги ли пишете с такова темпо.Не мога да ви прочета.
Първия ден мина добре,само едни семки вкъщи ме изкушаваха.Очаквах,че много ще ми се яде,главно хлебец и сладки неща, но не се оказа така.Дано и занапред да е така.

филгуд, благодаря ти за всичко Hug

Танче,невероятна си! ShockedТакава промяна!

# 413
Привет, банда...   bouquet
Тук съм и чета всичко, ама нямам какво да пиша .. обаче днес си разглеждах тефтерЪ със записките по режима и забелязах следното : от началото на март съм на 4П/3ПЗ и оттогава съм ту 66, ту 67 ..  Shocked няма и грам надолу.. а като ви чета с вашите минуси от по кило и направо ви завиждам .. и това ме шашка.. аз защоо не мърдаамм #Cussing out
ОБАЧЕ като сантиметри от началото на март имам следните разлики : бедро горна част : - 4см. бедро средна част : - 4см , бедро долна част (над коляното ) : -2.5 , паласки : - 5.5см. , коляно : -3см. и -8см от пъпа - това за месец.. а на килограми съм същата .. егати майтапа  #Crazy

# 414
  • София
Честит празник Благовещение !!!

Според Библията на този ден Архангел Гавраил донася на Дева Мария благата вест, че тя ще роди Спасителя на човечеството, сина Божий Исус Христос.

Според народните вярвания на този „благ ден“ по-леко и бързо зарастват всички рани, затова най-често тогава се дупчат ушите на малките момиченца. През деня всяка отрова губи силата си. Стопаните премитат къщите и дворовете си и палят огньове, които прескачат, за да не пострадат от змийско ухапване през лятото. Поради същата причина жените не докосват игли, куки или конци

Танче  #Crazy - виждала съм те но пак се облещавих
На този хубав ден ти пожелавам да бъдеш много щастилва !

На колебаещите се - днес е чуден ден за започване на режима вижте какви резултати се постигат Peace

На всички  Hug и хубав ден !!!

# 415
Привет, банда...   bouquet
Тук съм и чета всичко, ама нямам какво да пиша .. обаче днес си разглеждах тефтерЪ със записките по режима и забелязах следното : от началото на март съм на 4П/3ПЗ и оттогава съм ту 66, ту 67 ..  Shocked няма и грам надолу.. а като ви чета с вашите минуси от по кило и направо ви завиждам .. и това ме шашка.. аз защоо не мърдаамм #Cussing out
ОБАЧЕ като сантиметри от началото на март имам следните разлики : бедро горна част : - 4см. бедро средна част : - 4см , бедро долна част (над коляното ) : -2.5 , паласки : - 5.5см. , коляно : -3см. и -8см от пъпа - това за месец.. а на килограми съм същата .. егати майтапа  #Crazy
Е,как да не мърдаш де.....На обиколки сваляш значи...Екстра!!!
А и може да си близо до килограмите,при които да си екстра и организма да си ги "пази"  Mr. Green
Няма да се отчайваш... Hug Hug Hug
Ти докога ще сваляш?

# 416
Мастърче, оттук, оттам имам още нужда Simple Smile поне до 20 април ще съм във втора, защото ще се прибирам във Варна сега и ще ми е по-лесно да си мисля втората Simple Smile ама.. чакам всичкото сланина да падне и тогава  Laughing
п.с. мина ли ти корема от но-шпато  newsm78

# 417
Мастърче, оттук, оттам имам още нужда Simple Smile поне до 20 април ще съм във втора, защото ще се прибирам във Варна сега и ще ми е по-лесно да си мисля втората Simple Smile ама.. чакам всичкото сланина да падне и тогава  Laughing
п.с. мина ли ти корема от но-шпато  newsm78
Мина,мина,като с магическа пръчка..... Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 12:41 от TheNMaster

# 418
incendio , има разтворими без захар - на Суправит са, нооо да не би да задържам от тях се чудя уфф newsm78
Цоци , след 3 дни правя 2-ра месечинка на режима и досега не ми е било чак толкова отпаднало... знам ли може да е някаква пролетна умора.

Аз сега да се похваля. Приготвям сладкиша с извара и ванилия на Лео и мирише.. просто фантастично.. сега го извадих от фурната, нямам търпение да го започна   chef  chef  chef newsm08

# 419
  • Варна
ВАРНЕНКИ,

Имаме резервация за 18:30 за пицария "Селена"
бул. "8-ми приморски полк" 107 /до пазар "Чаталджа"/ - точно на спирката.
Резервацияата е на името Дора.

ДНЕС  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт