С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 676
  • 546
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за рецептите на Mimensita и Me4ta 22   bouquet Утре ще ги пробвам.

# 421
Здравейте, аз съм нова тук, регистрирах се преди 2-3 дни, а съм на Дюкан от 10. Харесва ми атмосферата във форума и реших да се присъединя с надеждата да си помагаме взаимно  Simple Smile Имам много килограми за сваляне, дори не мога да кажа точно от колко започнах, защото се оказа, че кантарът (с пружина) не ме е хващал. Пък аз се чудех защо не смъквам при последните няколко опита за диети. Затова ориентировъчно и според това как се чувствам, приемам за начално тегло 134 кг. Цел не съм поставяла, целта е максимумът, нека времето покаже. Не знам към кого трябва да се обърна, за да бъда включена в таблицата, но ако този пост е достатъчен, да съобщя, че началната ми дата е 16.03.2009 г. Дай Боже след известно време да има какво да сложа и в галерията със снимките.
Искам да ви кажа, че сте ми голямо вдъхновение. Нещо повече, съпругът ми вече малко трудно вярва, че мога да постигна успех, но откак видя вашите успехи, вече е твърдо "за".  Laughing
Та ... благодаря ви, че ми помагахте още преди да знаете, че съществувам. И се надявам занапред да ни е добре заедно  Grinning

# 422
  • София
Miss Marple, добре дошла!  bouquet

# 423
Miss Marple, успех в борбата със килограмите, с нашия режим можеш да си сигурна, че ще имаш успехи, всичко е в твои ръце!   bouquet

# 424
  • София
Mis Marple - от мен имаш голямо палцестискане да събереш всичката си воля, инат, упорство и желание да направиш нещо добро за себе си  Hug

Тук ще намериш истински съмишленици  Blush

# 425
Mis Marple - welcomeПопаднала си на точното място!Тук момичетата 50кг за нищо ги нямат!Само бъди режимна , не прегрешавай  и след 1 година ще си нов човек!Сложи си лентичка да те следим.
Редактирам се : много съм невъзпитана -вчера съм имала месечинка ,а забравих да ви почерпя . EmbarassedУтре ще дам отчет на мерки ,че сега съм на работа.

# 426
Много благодаря на всички ви! И аз съм с вас във вашите битки  Simple Smile

# 427
miss Marple - добре дошла! Много воля и режимност ти пожелавам,а резултатите сами ще дойдат  Hug За линийката са ти казали, а също може да си направиш и калкулатора на Дюкан от първа страница... изобщо,чети,препрочитай и ако има въпроси,питай... Успех  Heart Eyes
Варненки - завижд   Blush ... че на всичкото отгоре ще се срещате и близо до къщата на родителите ми  Crossing Arms то и аз съм варненка,ама на...  весело ви пожелавам довечера,пък ние да се готвим за 5-ти ...  Hug ... и ще чакаме снимки  Praynig

# 428
здравейте  Hug
Слабе, от кога чакам тоя тиган, пууу най-накрая  Crazy
СкО®, happysmile, Miles, Клер   след 5-6 коментар изобщо не ги отразявате злобарите  Hug
Mimensita аз вчера те пипнах за късмет и днес съм минус, тъй че започва да ми става ритуал 
mihi69 много се радвам, че продъжлаваш да вървиш надолу Simple Smile
DanyGood да оздравяваш  Hug
Искам да благодаря на *tan4eto*.. Тъкмо се бях отдала на грешни помисли снощи и видях снимките ти. Направо ме издърпа от калта..  omm
ДОРОМ хубаво е да се теглиш всеки ден, така може да следиш кои храни ти действат добре и кои забавят слабеeнето.
miss_Marple добре дошла   bouquet
Аз искам да се оплача, че и вчера и днес ставам от масата не добре нахранила се и това много ме дразни. Не мога да си намеря нещо, което да ми е вкусно и разнообразно

# 429
  • София
Здравейте дюканчовци! Hug
В моя списък вече са 28, довечера ще видя откъде е разликата ... ама вече е ясно, че резервация трябва да се прави... двете големи маси, дето ги мислехме, събират най-много 20-25 ... не вярвам 30 души да си намерим места ей така, при това искаме да сме заедно, а не разпилени по ресторанта, и да обменяме мнения за запека от 5 места hahaha

Тонка27  Hug след всяко зло идва добро! Ще си намериш по-добра работа!
Дором - за обезмаслените сирена : завижд, завижд Mr. Green
За бонбоните : в Солана има сметана и масло, но в едни Орбит (видях ги на няколко места) пише че има ксилитол, което май беше безвредно ...
За изкушенията : като нещо ви изкушава (семки, бонбонки и други), тичайте и го хвърляйте направо в боклука ... от собствен опит знам, че не мога да спра да мисля за него, и ако остане .... не знам ... newsm78 много ми е слаб ангела...
Сега малко въпроси и от мен :
1. Къде да си намеря рукола? Ама по-евтина, щото в Метро видях 10 листенца за 10 лева...
2. На Ескуиза видях една кръгла кутийка "Cottage cheese", много ниска масленост, май беше 2% - някой да е ползвал по мъничко, за разнообразие??? Става ли?
3. Как се прави сладолед в машина? Реших да направя режимен, като пуснах машината да се върти, тя започна да трещи ужасно ... изключих я ... и съставките на сладоледа станаха на буца лед, а мъжът ми каза, че ще ме удари с машината по главата, защото била поредната ми щуротия ...

# 430
Привет дами!!!  Hug

Добре дошли на всички нови, честито на всички за успехите!!!  smile3501
Не пиша често, но си чета клюките. Та вече бързам да се похваля:
аз почти постигнах своята цел!!!  smile3521 Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Скоро ще ви изпратя снимки преди и сега- за да се мотивират всички започващи.

УСПЕХ

# 431
anna1979 , влизам много специално да те поздравя - още помня как ни разтърси с първият си пост...Не се измъквай така по терлици - много ми е любопитно как те гледат сега колегите ти и какво коментират  Laughing!Кажи и ти как се чувстваш!Поздрави!

# 432
miss_Marple, попаднала си на точното място.Режимът работи безотказно-само много силна мотивация,воля и търпение му е майката и резултатите няма да закъснеят!!!
   ВАРНЕНКИИИИИ,завижд,завижд,спомнете си и за нас-бургазлийките!
гледайте,да не ви нападне ламята СПАСКА!
Весела среща ви желая!!!
     ЛУСИИИ,сладурка,по І-ви въпр.-Рукола намирам в Билла -около 4 лв.за 100гр,а в Кауфланд-за около 3 лв.
     по ІІ-ри въпр.- "Cottage cheese",да,маслеността наистина е 0,2,тя и РИЕН беше казала,че го ползва!
     по ІІІ-ти въпр.-аз не съм правила,но САНИ 3,го прави много често и казваше рецептата,ставал невероятен.Пиши и на лични.Лошото е,че влиза рядко,ама и е време да се появи.Късмет!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 14:04 от vesito5

# 433
Здравейте, Имам едно въпросче? По колко Кола Лайт може да пием на ден? питам,защото снощи пих малко,днес пак пих  500 мл. и искам да знам.Сутринта закусих ролца от раци,но те си бяха чиста соя  Sick Повече няма да хапна от тях. Днес ми е 12 -ти ден на Дюки,но няма промяна.Май има само няккави 1 или 2 кила свалени и до там  Cry Стриктна съм а не се получава.Да нямам период на задържане? Моля ви кажете,на някоя случвало ли и се е ,в началото на диетата да се закучват нещата? Какво да направя за да потръгнат нещата? Ами ако при мен тази диета не подейства въобще? Възможно ли е?

# 434
Solaпо инфото дето си го дала немога нищо да ти кажа.Кажи какво ядеш ,пиеш колко тежиш и ръст ,че не си спомням .Тези неща имат значение -ако напр. имаш да свалиш 5-6 кг за 12 дни 1-2 кг си ОК ,но ако са повече сигурно някъде бъркаш newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт