С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 714
  • 546
  •   1
Отговори
# 375
Добро утроооо!
Брей напоследък само по срещи ходя и то с цяла тумба жени и пак супер си изкарвам Simple Smile
Нямам търпение за пети, че да видя наживо Кали и Мастерчето, и всички, които вече съм виждала  Hug Hug
Иначе аз преборих още 200гр.
БРАВО Танчееее   bouquet   bouquet  bouquet ! Ти си за пример на всички! Уникална промяна!!!

# 376
tonito27 ... мила аз за 9 месеца свалих 32кг .... как да не се възхищавам на твоите резултати ... невероятна си ...а за работата не се кахъри , тъкмо ще смениш ...и ще си с нова визия на нова работа ...

# 377
  • София
Танче, направо ме зашеметиха твоите снимки!  newsm81 newsm20 smile3501Страхотна промяна изглеждаш наистина умопомрачително!

Цоци, не изчезвай друг път за дълго, липсват постовете ти!   bouquet

На всички с малки и големи минуси, честито! Hug Hug Hug

За 5-ти април ще се пробвам и аз да дойда, дано не ми мине котка път! Simple Smile

# 378
Добрутру!Вчера ме нямаше и няма изчитане ,ужаст! Ама пък беше интересно .Разбрах,че може да се пие алкохол,да се хапват свински крачета ,опашки и крилца ,пушени свински гърдички Joy Joy.Абе хора ,защо не четете?Как започвате режим ,без да сте прочели основните положения newsm78.Ама кво се учудвам -вчера срещам един познат -похвали ми се,че бил на нашия режим .Отслабнал 6 килограма за 14 дни и супер доволен.Купил си книгата ,ама още не бил я прочел Shocked.През деня когато огладнеел си хапвал трицки -ей така от пакета направо -един пакет от 250 гр си го изяждал за 2 дни.Аз го гледам ей така  Shocked,обяснявам защо не може такива количества трици ,ама той толкоз и ме чу.Че започна и да спори  с мен.Вечерта и имаше наглостта да ми се обади  и да спори отново .Бил питал тоз-оня и му казали ,че ако пиел витамини ,нямало проблем .Те триците не били въглехидрат. Shocked.Та се отказах да го спасявам ,кат не му увира канчето ,няма акъл насила да му наливам...
Сега да поздравя Танчето за пълната промяна.Шапка ти свалям мила за волята .Постигнала си чудесна фигура ,пожелавам ти с лекота да я подържаш!  bouquet
mimensita ,iv_minkova ,мастърче честити минусчета .Ако ще някой е с минус да се чувства поздравен!
Добре завърнала се на Цоци Hug.Веднага оживи темата!
Сега да ви се оплача и от мен.Вече 2 седмици влача една хрема и ме боли гърло.От днес вече имам и признаци на грип,започвам  и да кашлям силно.Пропускам поредна варненска среща Tired.

# 379
Добро утро и от мен!  Hug
Лелееееееееееее Танче, взе ми се акъла като ти видях снимките. Откога и аз си мечатя за такива панталонки, ама не знам дали някога ще мога да обуя нещо подобно. Адмирации!  smile3501 smile3525

Да се отчета. Тази сутрин сутрин бях стопила 600 гр. от онзи гаден + дето ми се лепна, сега да се маха и другата част  Twisted Evil. Утре ми е последен ден ПЗ и дано имам вече минусчета.

Времето навън е ужасно, но на всички пожелавам хубав и усмихнат ден!

П.П. Да напомня ДОВЕЧЕРА В 18:30 ЧАСА ВАРНЕНСКА СРЕЩА ДА СЕ ВИДИМ СЪС ЗОРИТА, още не сме избрали място за срещата, но и това ще стане  Hug

# 380
  • Sofia, BG
Добро утро, сладки  Flowers Bouquet

Добре сте го започнали като гледам - толкова минусчета отчетени, а няма още 10 сутринта. Браво, дано така продължи до края на деня! Аз още не съм се мерила, че търкам служебния кантар - след малко ще видим какво ще каже..  Mr. Green
Страхотна групичка се заформя за 5ти нямам търпение да се запозная с всички, с които не съм имала още удоволствието  Hug

Тони Ужасно е, че са те съкратили  Sad Sad - тогава е разбираемо защо изчезна и не ти се пишеше.. Сега обаче ми звучиш оптимистично като предишната Тони - ей тъй те искам, пиши и ще паднат не само оставащите +1.5, но и още много по толкова  Hug

Вещи  Joy денят ти вече придоби смисъл, а?

за аватара ти - много харесвам КАЧЕСТВЕНИ татуировки, а на тая мацка всички до една са произведение на изкуството - безкрайно е талантлива, а това е рядка дарба...  Laughing
Абсолютно съм съгласна! Аз скоро ще си правя първото тату и много се вълнувам, направо като малко дете съм станала, защото това ми е мечта от крехка тийнейджърска възраст и най-накрая ще я осъществя. Много ми се иска, да имам тату, направено от Кат, нооо това си е само в сферата на мечтите  Grinning

# 381
Здравейте Дюканки!
Мъчи ме един въпрос...И аз бях част от вас ,свалих 10 килограма и бях много доволна от диетата,но забременях и се наложи да прекратя. За съжаление бременността ми завърши неуспешно  Cry ,но аз си възвърнах 6-7 кг. Сега понеже трябва да изчкаме 3 месеца с опитите и се чудя дали Дюкан е подходящ въобще за мен,при положение ,че искам този път всичко да е наред  с бебето Praynig,а и не се знае колко ще продължи все 2 етап.
Чудя се и не знам....Дайте съвет  Thinking

# 382
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Вж само как те наблюдавам
Хруп, хруп, хруп ...........  smile3502 Ммммм!!!

Тонитооо, и още едно обещание имаш, либимке! Да дойдеш на срещааааа!!!!!!  smile3513 smile3521 Айди да не идвам с "мамали" (както казва една моя любимка малка)  Mr. Green

Танчето, душе, знам 'сички снимки, знам и на живо как изглеждаш и пак забих брада в бюрото като тъ видях! Честита годинка и дано винаги така устремено и успешно да гониш целите си!  Hug Heart Eyes

Добро утро!  Hug  Още щом влязох във форума видях зададен един от любимите ми въпроси, значи денят ще ми е чудесен  Mr. Green
smile3514 smile3516 И моя тъй - прикрасен.  ooooh!

.......Е лоша работа:)))Обещах да се напия и да пея китайски песни:))
Ммм, ша пеиш бе, ама от кеф колко си слаба. Тогаз пиене нема да ти требе!  Mr. Green. Аз изкарах 4 сватби миналата година в началото на режима  Stop

п.п. Може ли да дойда на срещата?
newsm44 newsm68 newsm47 Можи, можи, можиииии  Sunglasses. Какааа, май си ми наборчеее  smile3534

Татитчо==Нямам думи та тук става дума за различна жена. Какво е за една година да претърпи човек такава метаморфоза. Браво  ти ме сложи пак на черешата.
Ни съм аз, ни съм  Mr. Green. Танчето  е!!! Аз ще стана на годинка след 15-ина дни

Стадотооооооооо,бееееее е е е е,бе! Whistling
БЕеееееееееееееееееееЕеее бееееее Тааази сутрин, аз съм хубавааа, искам да танцувам със теб, саааамо с теееб!

Очертава се прекрасна среща, макар двете най-видни УфСи да хукват по планините и полените!  Rolling Eyes.
Мастерчеееее, и ти ша додиииш  Party

_bebka_, съжалявам, за това, което ти се е случило. Мисля, че не пречи да си караш втора фаза, докато е възможно. Т.е. докато забременееш пак! Когато това се случи, може да си минеш на нещо като трета олекотена+, или както те влече, защото знаем, че тогава организма......  Rolling Eyes.

# 383
  • София
Здравейте и от мен!
След 5 дни П съм - 1 кг, от днес съм на ПЗ, дано поне + да няма:)
На всички с минуси - Честито и браво  bouquet
СкОр - за приятелките - вчера на мен една приятелка, понеже и казах, че и да идем на дискотека няма да пия, ми каза, че много мрази хора дето се вманиачават в диетите си. Аз я помолих, ако може да ме подкрепи, но да не коментира, защото след близо 2 месеца усилия съм килограмите, които тя поддържа без усилия и даже мисли за много. А тя ми каза, че откакто съм отслабнала съм станала заядлива.... Tired ooooh! В началото ми беше мъчно, че не ме хвалят за резултатите, сега се моля просто да спрат да коментират Confused
Точица и всички нуждаещи се - ритници hug
Хубав ден:)

# 384
  Здрасти,банда!Изпуших от всякъде.Мноогго работа.Заради здравословните ми проблеми трябва да приключвам и по-рано годината,а имаме и празник на училището в понеделнек та...... Whistling Whistling Whistling
   ТАНЧЕЕЕ,какво да ти кажа newsm78.Думи наистина не ми се намират,аз съм една щастливка, защото имах възможността да те видя преди няколко дни на ЖИВО.Разликата от преди и сегашната ти визия. #Crazy....просто....поклон доземе!  bouquet  bouquet
   МУЗИЧКА,ДАРИ,СлаБе,НАРЦИСА и аз ви гушкам от цялото си сърце!Знам,че сте с мен!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 385
Мастерчеееее, и ти ша додиииш  Party

Ша дода,ако не съм на работа,че още не се знае....Оф,дано да мога да дода,че да си похрупаме заедно

Танче,  newsm20 Страхотна си!!!

# 386
  • София
Добро ви утро!

Днес е Благовещение. Пожелавам ви усмихнат и приятен ден и все благи вести да получавате!

Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 387
Здравейте Дюканки!
Мъчи ме един въпрос...И аз бях част от вас ,свалих 10 килограма и бях много доволна от диетата,но забременях и се наложи да прекратя. За съжаление бременността ми завърши неуспешно  Cry ,но аз си възвърнах 6-7 кг. Сега понеже трябва да изчкаме 3 месеца с опитите и се чудя дали Дюкан е подходящ въобще за мен,при положение ,че искам този път всичко да е наред  с бебето Praynig,а и не се знае колко ще продължи все 2 етап.
Чудя се и не знам....Дайте съвет  Thinking
Бебка, добре дошла отново! Дано не те бъркам с друга, но мисля, че ти и приятелят ти заедно бяхте на режима. Желая ти бързо се пребориш с качените килограми, но повече ти желая едно сладко бебче, което много да ви радва  Hug Hug  Praynig Praynig

# 388
Добро ви утро красавици и красавци  Hug
*tan4eto* - страхотни резултати мила. И честита ти годишнинка   bouquet
Аз да ви се оплача - мноого съм болна. Направо си е орвратително. А на всичкото отгоре преди няклоко дена имах +900гр. и още не се е махнал. А таман си мислех, че ще се наредя на пейката на осмичките  Cry
На вас ви пожелавам приятен ден и големи минуси на всички които го искат, а на тези в трета и четвърта да не мърдат   smile3503

# 389
Gardenia, mausbeni, YuNI, happysmile, iglikapan, TheNMaster, Tatitt, veneras, merito, maia_at, tzuky, ME4TA_22, Клер, стаси72, krasi_kjustendil, roska28, gulbenur, tuningmania, vesito5, ВИКИТО, niko, ROSIBO, popo, Snow4eva, lamarinka, etomira, pepa_ilkova, DanyGod, sneji_bs, Атена, Didka_23 (+ 8 Скрит/и) и 12 Гости преглежда(т) тази тема.
Ако и гостите имаха имена, щяхме да сме на 5 реда  Sunglasses

Хайде, както казваше Зеленото човече, бързо пийте нещо режимно

happysmile, винаги ще има дразнители, но и завистници. Ще разбереш повече за приятелите си, но бъди горда със себе си и това, което си постигнала  Hug

Честито на празнуващите 'благата вест'!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт