С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 723
  • 546
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Мирка и аз така се чувствам. Като че ли ще ходя на любовна среща...  Joy

Пък и след този кошмар, който преживявам сега  #Crazy

И ще си видя и детенцето...

# 361
  • при моите деца .....
Привет!
Тук съм си - режимна Дюканка, но нищо ново при мен!
Танчето, браво! Шапка свалям на хората, които са свалили 20 и повече килограма!   newsm20 newsm20
При нас пак вали!
Искам пролет! Разходки!
Хубав ден!

# 362
: Някой да ме ритне! Няколко пъти  hahaha

И ще те бутна

И с вълшебната пръчица ще помахам... babydust7 babydust7 babydust7

И ще те наритам,пък дано помогне  ritnik ritnik ritnik ritnik ritnik

# 363
Танче, бях забравила жълтата блузка, страхотна си! От цялото си сърце ти пожелавам винаги така да изглеждаш Поздрави! newsm51
Пожелавам лек и отслабващ ден на всички!  Hug Hug Hug

# 364
Добро утро  Hug

Гледам зорлии за тупаник има.За всички в нужда: newsm66  fight fight fight fight Утре поне -500гр.Иначе с мен ще се разправяте! smile3527
Аз понеже те прочетох днес, ще гледам минуса да го отчета утре (днес съм с плюс 200гр. спрямо вчера)
Утре пак съм на отчет  Simple Smile

Някой днес ще пусне ли тревица, вече мога да похапна  Laughing

Мименсита, хайде утре още един голям минус и да се мяташ на долната пейка  Hug

Аз се изхитрих и сега допълвам наготово списъка на Люси: Татит, Светлат, Нелсън, Люси, Мирка, Блюмхен, Венерас, Викито, Сноучева, Хеписмайл, Таняманя, Инсендио, Крикри, Роисин, Ванесса, Дари68, Тан4ето, Даниа, Мименсита, Тунинг, Скор, Мастърчето, Кали 08

ПП
Мастърче - започвам да рупам  Hug  Hug  Hug

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:14 от svetlat

# 365
Вж само как те наблюдавам

Светли,няма да тЪ остравим гладна я..... Joy Joy Joy

# 366
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug И тази сутрин, тежа, колкото снощи - 87.3 Thinking

# 367
  bouquetДобро утро момичета и tuningmania
mimensita--Браво момиче, цяло кг. Както винаги перфектно кафе. Желая ти лек ден.
Вещи нe мога да не ти кажа наздраве  ,аз черпя по едно голямо за да успокоиш малка нервите Joy Joy Joy Joy Joy
TheNMaster --много гушки за теб Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Днес съм -400г е може да е малко ,но е минус. Виждате ли минус грам после минус грам и след 1 месец ще сваля 1 кг Joy Joy Joy
От днес започвам 5/П ДНИ ще видим как ще ми се отрази на страйната фигура.
Желая ви лек и хубав ден. Аз трябва да ходя да се трудя.

TheNMaster--Ти си--- пожелавам ти лек  ден и да трябва да отговаряш на по- малко тъпи въпроси  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
На всички сладури с минуси браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Мирка--------- да ти кажа още имам от сиренето Joy Joy Joy JoyЛек ден и много гуш

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:15 от mihi69

# 368
Добро утро на всички от мен аз пак се разписвам -1. Явно има смисъл от писането в темата.  Grinning

# 369
чернокоска, разтворимите витамини садържат захар  Naughty

Суправит са разтворими витамини и са без захар! По добре да се пита в аптеката и да се чете етикета, все ще се намери нещо!

Днеска ми 6 ден на 1 фаза и съм -2.5кг, смятам да изкарам още 5 дни защото имам да свалям повече от 10 кг.
Нещо ми стана, откакто почнах диета не мога да спя:)))Нито денем , нито нощем. Вечерта заспивам към 10:30-11:00 и ставам 5 сутринта, а след обед когато щерката спи , лягам и аз обае само лежа със затворени очи и не мога да заспа:(((

За продължителността на ударната фаза момичетата са ти отговорили. Аз само ще те успокоя за съня, при мен беше така вследствие на режима, явно организма ми се нагаждаше и настройваше и направо бях пощръкляла Simple Smile, това да не можеш да спиш е страшно уморително Rolling Eyes, ама с времето организма ми се успокои и сега си спя като бебе. Опитай с някакви чайчета-дилянка, кантарион, някаква билка за успокоение на нервната система, аз понеже не обичам чай така и не се възползвах от това, но би могло да има ефект. Така или иначе с времето организма сам ще си намери и наложи своя ритъм и всичко ще е наред!

Исках да попитам а алкохол въобще забранен във всички фази? След 2 месеца съм на сватба...

Класически въпрос Wink и съвсем тривиален отговор Grinning - Да, алкохола е изцяло забранен в първа и втора фаза и позволен в умерени количества на гала вечерите в трета фаза!

Ха сега, Добро Утро банда! Пожелавам много настроение  Hug Hug Hugи много минусчета на кантара! Успех на всички Peace!

*Боби* Heart Eyes Hug, Шуши Heart Eyes Hug!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 09:30 от Tumba_lumba

# 370
Добро утро на цялата банда !!!
тази нощ взех, че се наспах като човек ..и сега още не съм пила кафе и още не ми се е събудил централния мозък ...карам на гръбначен ....
и аз като Тунинга да се отчета 66,5 кг ....
Видях ама не запомних, че някоя от новите момичета е споделила че се чувства отпаднала и има виене на свят .... мила пии витамини в началото на режима от по ускореното сваляне на килограми има временно такъв ефект особено когато почваш режима в началото на пролетта когато организма ти по принцип след зимата изпитва липса на витамини и има така наречената пролетна отпадналост ... Центрум са хубави витамини ..."ЗОБАЙ БЕЗ СТРАХ" ...а тази отпадналост вярвай ми временно явление е ....( нали и аз почнах миналата година в края на февруари та знам как ходех известно време като муха без глава )

отивам да си налея една кофа кафе че пак съм като НУРС( неуправляем ракетен снаряд) ....

ПП. Тонито 27 ...леле мале ..бе жена ти направо свали сланики колкото за един цял човек бе душо ...е твоето е упоритост инат и ПЪЛНА ПРОМЯНА

# 371
  • София
Добро утро! Аз наистина имам - 500гр. Grinning! За събота планирам първата гала!
Вчера вечерта пекох пиле и на детето изпържих картофки, а мъж ми нали и той диетува му е слаб ангела. Та детето застана до баща си и му вика Тате искаш ли картофче!  hahaha  smile3521 smile3532Направо го побърка, а аз умрях от смях!  Joy

Сега се връщам да ви чета и после пак ще се включа!   bouquet

# 372
   Здравейте , любими ! Само минавам да се обадя , затънала съм в работа и вече незнам къде се намирам.... при мен има леко раздвижване надолу , н не са твърди 60 кг и затова не се хваля ! Дано скоро станат ....не съм ви чела , много ви липсвате ...

Целувки на всички и честити минуси , месечинки и рожденни и именни дни !  Heart Eyes Hug  bouquet

# 373
TheNMaster, много тА обичам, ша знайш   love001 Утре кат' сваля кило, ща споменувам с добро  hug (даже стана рима  tooth)

# 374
Цоци  Heart Eyes Благодаря ти мила! Без вас нямаше и до тук да стигна.Но освен,че искам да си стигна целта имам и едно обещание към вас,което ще изпълня-да сваля над 70кг  Wink Просто малко се поотпуснах предишния месец,малко проблемчета а пък и ме съкратиха от работа и режима остана на заден план.Но поне виждам колко по лесно е когато пиша тук с вас и ви чета.Благодаря на всички ви от сърце за страхотната подкрепа!  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт