С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 727
  • 546
  •   1
Отговори
# 345
  • до Бургас
Добро утро:)))
Мими благодаря за кафенце Hug
Днеска ми 6 ден на 1 фаза и съм -2.5кг, смятам да изкарам още 5 дни защото имам да свалям повече от 10 кг.
Нещо ми стана, откакто почнах диета не мога да спя:)))Нито денем , нито нощем. Вечерта заспивам към 10:30-11:00 и ставам 5 сутринта, а след обед когато щерката спи , лягам и аз обае само лежа със затворени очи и не мога да заспа:(((

# 346
Добро утро    bouquet

Танчетоо  Heart Eyes Невероятна си слънце,просто нямам думи.Страхотна визия  Heart Eyes

Аз тази сутрин съм -1,5кг от 3те вчерашни.Половината останаха  newsm78 Защо ли  Tired

Хубав ден...тук пак вали сняг  Crossing Arms

# 347
  • до Бургас
Тони- Страхотен резултат:))Браво на теб!!!
Исках да попитам а алкохол въобще забранен във всички фази? След 2 месеца съм на сватба...

# 348
Добро утро:)))
Мими благодаря за кафенце Hug
Днеска ми 6 ден на 1 фаза и съм -2.5кг, смятам да изкарам още 5 дни защото имам да свалям повече от 10 кг.
Нещо ми стана, откакто почнах диета не мога да спя:)))Нито денем , нито нощем. Вечерта заспивам към 10:30-11:00 и ставам 5 сутринта, а след обед когато щерката спи , лягам и аз обае само лежа със затворени очи и не мога да заспа:(((
НЕ ТАКА, МОМИЧЕ, НЕ ТАКА!  Naughty
Във всяка тема обясняваме едо и също. Айде да видим дали разбираш за какво говоря.

# 349
  • София
Здравейте! Въпреки, че още не съм ви изчела, реших да се отчета - поради най-различни причини не успяхме да започнем диетата в петък, а чак в понеделник  Confused На гаджето се отразява добре, обаче аз нещо залитам и кръвното ми май е ниско. Уж пия вода и айряни. На какво може да се дължи, не знам. Ако може някой да ме посъветва какво да правя. Също така, видях тук коментар за витамините, аз също мислех да си купувам Центрум, обсъждали ли сте някъде кой какви витамини пие, че да отида да прочета?
 Желая ви хубав и отслабващ ден   bouquet

# 350
Исках да попитам а алкохол въобще забранен във всички фази? След 2 месеца съм на сватба...

Ами моите 3кг отгоре са от алкохол,така,че за да ти е мирна главата по добре не консумирай за да не качваш или да не задържаш.Алкохолът не е позволен!

# 351
  • до Бургас

Ами моите 3кг отгоре са от алкохол,така,че за да ти е мирна главата по добре не консумирай за да не качваш или да не задържаш.Алкохолът не е позволен!

Е лоша работа:)))Обещах да се напия и да пея китайски песни:))

# 352
  • София
Добро утро, момичета и момчета! Hug
Танчето smile3501 smile3501 smile3501 Нямам думи! Наистина много стимулиращо! Браво!
YuNI  Hug и аз ще се присъединя към Gardenia - лошо си ги намислила тези дни... прочети защо  bouquet
Мименсита, мерси за кафенцето! И браво за минусчето! Hug
Пепеляш(н)ка Hug да не би да не се храниш достатъчно? Повече течности биха повишили малко кръвното.
tonito27  Hug не съм се и съмнявала, че бързо - бързо ще им видиш сметката!  bouquet
Аз след вчерашния голям минус - тази сутрин задържам, но и това е добре!
А за датата на срещата - така става съвсем добре, защото на 5-ти става 1 месец, откакто се хванах отново на хорото / и ще ми е много празнично/! Само че този път ще го доизиграя докрай! Sunglasses
Пожелавам на всички хубав, лек ден. А колкото до снега навън - май наистина ще е последният за тази година!
 Hug

# 353
  • София
Snow4eva, благодаря  bouquet. Аз по принцип не съм от малко-ядящите (каква дума), обаче напоследък ... хем има много работа, хем не се знае ще ни съкращават ли ... и нещо нямам време да ям. Опитвам се обаче, защото знам, че с този режим трябва да се яде. Отслабващ и слънчев (в душите ви, че като гледам тази зима навън) ден ви желая  newsm51

# 354

Светлат Heart Eyes в моя неофициален списък вече са 18 хихихихи Joy

Татит, Светлат, Нелсън, Люси, Мирка, Блюмхен, Венерас, Викито, Сноучева, Хеписмайл, Таняманя, Инсендио, Крикри, Роисин, Ванесса, Дари68, Тан4ето, Даниа ... чакаме Мименсита, Ривелка, СлаБе и още .... обадете се бре!
И аз ще се опитам да дойда....Много искам да ви видя.... ако не съм на работа ще Фръкна до Дивака и ще ви нагушкам всичките  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ха ДобрЮтро!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Добре дошли на новичките! Гледам,че и един нов мъж си имаме (Ветеран  Hug )  Grinning

Аз свалих още 300 гр.  Crazy Flutter Flutter Flutter Мноооого съм доволна....За първи път не качвам в ПЗ дните,а свалям.Явно ,че организма ми наистина капитулира и влезе в час най-накрая  hahaha hahaha hahaha hahaha

Днес сутринта си хапнах триците с кисело мляко,на обяд си нося една зелена салатка с пилешка пържола,а за вечеря - пиле със зеле(класика  Mr. Green )

Михи69 ,Тони бг -

Цоцееее,липсваше на всички ни...Ей,да пишеш,че иначе ореваваме орталъка  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

На всички -

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 08:37 от TheNMaster

# 355
  • Варна
Последно кои записва за срещата на 5 април? Люската или Светлат? Записваите ме и мен. Отивам да си правиа резервациа за самолета. Идвам.

Искам да се запознаи с толкова много хора, които... Абе, нямам думи просто...  love001

А за варненската срещичка довечера?

Лек ден!!!

# 356
  • до Бургас
Да момичета, прави сте. От днеска почвам 2-ра фаза. Благодаря Ви Hug

# 357
Цитат
Последно кои записва за срещата на 5 април? Люската или Светлат? Записваите ме и мен. Отивам да си правиа резервациа за самолета. Идвам
Кали08Hug  Hug  Hug цяла сутрин те гледам на балкончето и като видях какво написа - не се сдържах ... Яхуууу... дано,дано,дано се видим ... всяка дата след 31.03 е подходяща  Wink е,днес денят ми ще е по-лек и приятен  Heart Eyes
Добро утро и на всички останали!
Мименсита-мерси за кафенцето  Hug
И друго имаше да пиша,ама от добрите новини и .... забравих  Blush
ааа Цоци - добре завърнала се-липсваше много,да знаеш  Hug
Айде лек,усмихнат и отслабващ ден от мен  Hug

# 358
  • Пловдив
Добро утро!  Hug  Още щом влязох във форума видях зададен един от любимите ми въпроси, значи денят ще ми е чудесен  Mr. Green

# 359
Добро утро на всички  Hug
И днес нямам с какво да се пУфалЯ  Crossing Arms От днес съм на 5П и да видим дали ще мръдне пустия му кантар  Rolling Eyes Някой да ме ритне! Няколко пъти  hahaha

feelgood, благодаря   bouquet Дано тези дни да има промяна  Praynig

Танчето, ти направо ми скри шапката  Shocked Shocked Поздравления за неверотния резултат, та ти направо си друг човек  newsm10 Много се мотивирам, като виждам такива резултати  newsm51 Браво!

YuNI, минавай си спокойно във втора фаза. Ще имаш достатъчно редувания на П/ПЗ  Peace

Ветеран и всички нови дюканстващи, добре дошли  Hug

Общи условия

Активация на акаунт