С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 640
  • 546
  •   1
Отговори
# 195
аз ям само печени свински крилца  Mr. Green

# 196
Много Ви благодаря !  Hug
Реших ,че са посни и стават !

# 197
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро момичета и момче!

Макар че, за момчето почвам да се притеснявам  Mr. Green. Туни, смях се със сълзи с твоите тампони!

Извинете ,не знам къде да питам ?! Свинските  варени краченца влизат ли в ударният режим ?!
Много благодаря !
Е с това изтрепа рибата просто!  ooooh! Кви свинкси крачета, кви пет лева?! НИКАКВО свинско не може, кво да говорим за крачета - сигурно най-мазната част от прасето!  #Cussing out

Игги, изглеждаш супер, ама страхотно направо! Искам и снимчица в цял ръст!  Flutter

Дором, няколко човека са ти казали, че таратора е режимен, ама не е! Има краставици, а ти си в ударна фаза. Мисля, че 5 дни са напълно достатъчни и вероятно има голям шанс за подобрение в кръвното и болките в ставите.  Hug

Филюдченцееееееееееее  Heart Eyes - ни съ притеснисваййй - ще го върна бебо като му дойде времето  Flutter Sunglasses

Тонко-бонбонко - а шамарки, аааааа?  Mr. Green Убичъм тъ многу!  Heart Eyes Ш'съ упариш! Ама първо малко наказана  Mr. Green

ДОРОМ ,важни са триците ,защото улавят излишните калории,но не бива да се прекалява ,защото са калорични явно.
Всъщност не е така! Не бива да се прекалява, защото функцията им да улавят мазнини, холестерол и прочие лоши неща от организма (а не калории, калориите не се улавят), има и вредна страна. Заедно с тях, триците повличат и полезни вещества като магнезий, витамини и т.н.. Поради тази причина, не се разрешава да се приемат повече от три лъжици трици.
А се приемат сутрин, защото са въглехидрат (единствения позволен) и е хубаво да се изядат сутрин, за да ги "изгори" организма през деня, когато сме по-активни, а не вечер, щото си лягаме после и няма как да ги горим!

И да се самоцитирам от преди няколко дни и само една тема (Събота, 21 Март 2009, 08:29)
Цитат
Момичета, триците   са три лъжици  на ден - това включва всички видове трици, както и ленено брашно. Ако искате яжте от всичките - но до три  лъжици на ден!
Три лъжици НА ДЕН, значи на ден. А не три с прясно мляко, три с кисело, три на кексче, три на палачинка. Кое е толкова сложно?!  ooooh!

МИ, Вещи, казах разни умности, са малко да поспамя!  Blush

Овчици мои, приятелкиииииии! Къде стеееееееее? Тревата ми от вчера почти повехна! Само една две колежки от стадото съ включиха!  Rolling Eyes Чакам въ на поляната да пасемиииииии!

Много, ама много, ама много ме е яд, че ще изпусна Блумхен  newsm45  Няма ли някакъв минимааааааален шанс, да се видим в неделя?  Blush Embarassed Искам да ви видяяяяяяя!

аз ям само печени свински крилца  Mr. Green
Joy hahaha  Joy hahaha  Joy hahaha  Joy hahaha
А аз пък трътки!
Разбира се - свински!

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:48 от Tatitt

# 198
Много бърз запис, че работа ме чака....

Хубавото Танче, честита ти дюканска годинка! newsm38 Адмирации за постигнатото, а то е страшно много! Дано си постигнеш скоро целта и най-вече винаги да виждаш на кантара, каквото ти е на сърце!   newsm51

Светлат Hug , миличка, не стана ли днес  Sad ,  нищо ще дърпаме,  докато стане  (няма ли някой дърпаща емотикона), ти за мястото не се притеснявай, място колкото щеш.  Peace Да не забравя да дръпна на пейката и още една любимка - Музичка. Дръп, дръп, дръп - и за трите...  Hug И чакам с нетърпение 4ти април...  Flutter

Вещи, ей че хубаво, днес си при нас...       bouquet  Hug

ДОРОМ, количеството от 3 с.л трици не трябва да се превишава и заради това, че при системно предозиране те могат да извлекат от тялото важни микроелементи. И още нещо - общото количество на всички трици овесени/пшеничени е 3 с.л дневно
Аз докато се намотам и Татитчето  Hug  Heart Eyes ме изпреварило...

На всички болни дюканки  и дечица - бързо оздравяване!  Hug

Гушки за всички!  Hug  Hug   Hug  Hug Heart Eyes

EDIT:
Момичета, за мен лично и неделята е ОК  Peace (даже май ми е по-добре), вие казвайте ...
Цоци,   Hug притеснихме се за теб...

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:00 от blumchen_fee

# 199
  • София
Татитnewsm78 ама свински, нали?!  Mr. Green

Хруп, хруп .....  Hug

Иги, давай снимка в цял ръст ... или направо на 4-ти на среща ...  Hug

# 200
  • В голямото море...Живот
Благодаря за подробните разяснения  Hug
Трябва да се впрегна и да прочета всичко внимателно,но с тая липса на време  ooooh!
Лек ден ви желая   bouquet

# 201
  • София
Добро утро или добър ден и от мен! Айде и аз отивам до попаса и да ви чета!
Танчето, честита ти година с чичко Дюкан!   bouquet

Аз май имам още - 500гр., но утре ще се меря пак за по-сигурно!

# 202
Здравейте БАНДААААААААА !!!!!!!!
забравихте ли мееееееее ....
нямаше ме известно време ..и вие ЧЕТИРИ ТЕМИ СТЕ изписали ..признавам си нямам никакъв шанс да наваксам с четене ...
и в момента минавам само да се обадя, че съм още жива ...мърдам ... режимна съм ...вече си карам трета фаза по уставно ...демек вкарах и въглехидратни храни (измислих го някак ...еееееее хляба го пренебрегвам тотално но вече свикнах да не го ям този артикул ) .... държа се в границите 65,5-67,5 ....зъбните ми одисеи продължават ( вече съвсем на сериозно си ходим със зъболекарката ) .... а за ядовете в работата ...въобще няма да споменавам (те край нямат) ....
пари все не стигат ...петролен кладенец насред апартамента да имах пак нямаше да ни покрие "нуждите...насъщни" .... имам вече ГОЛЯМ проблем с гардероба ... щерка ми най безсрамно ми краде пуловерите и блузите ...и го прави с усмивка и КОМПЛИМЕНТ - МАМО колко е хубаво че отслабна сега не само обувките ами и пуловерите мога да ти нося ..... едните гащи ми останаха само за индивидуална употреба ....
Момичета .... ЛИПСВАХТЕ МИ !!!!!!!!!!!!!!
сега пак бягам по пътищата ....ще скокна до Трън ...и довечера обещавам да се включа по активно

# 203
Здравейте на всички!
За новите и тези,които не ме помнят аз съм онази дето щяхте да убиете,понеже попита дали може да се яде сирене Култура във втора фаза.Вече се знае,че не може.

Включвам се само да дам отчет как върви диетата ми.След 57 дни,вече съм 6 кг по - лека.
мерки:
преди:
ръка - 24 см
талия - 68,5 см
корем - 84,5 см
дупе - 96 см
крак - 55 см
прасец - 33 см
глезен - 21,5 см
коляно - 36,5 см
сега:
ръка -  23 см (-1)
талия - 64 см (-4.5)
корем - 78  см (-6.5)
дупе - 92,5 см (-3.5)
крак - 51 см (-4)
прасец - 32,5 см (-0.5)
глезен - 21 см (-0.5)
коляно - 34 см (-2.5)

Цоци ако влизаш  пиши ми на лични,че се изгуби от форума

Shocked Появи се точно ,когато те търсех Grinning

# 204
Уфф срам, не срам, ще се престраша да попитам  Embarassed Embarassed Embarassed:
Дали има шанс на 4 април да си направим срещата в "Дивака" от 12ч., че да дойда и аз да ви видя поне за час и нещо, че следобед съм на лекции Sad
Знам, че е още рано, ама ме е яд, че все съм на училище през уикендите и ви изпускам  Cry Cry Cry

# 205
Здравейте!От днес започвам ударния етап 2 или 3 дена.На първа страница пише, че освен месо може и яйца и млечни.Така ли е наистина и млечните какво включват?

# 206
Добър ден и от мен!
Нищо не съм чела, искам и аз на поляната и много Hug на всички.

ПП. Абе хора, четете моля ви се ooooh!.
На първа страница пише всичко, кое може, кое не , какви млечни, какви меса...

ПП. За срещата да е в неделя заради Татит и Немското цвети, аз съм за.
Викито, ти как си за неделя?
Peace

# 207
  • София
Грета,добре дошла! Hug
Ето позволените млечни:
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Защо само 2-3 дни? Обикновено се прави 5 дни. Колко кг искаш да свалиш? Кажи няколко думи за себе си.
Цоци Hug
Дором Hug Не забравяй бисквитки, мъфинки, кексчета /все неща, които можеш да си направиш вкъщи, в една кутийка да си ги вземеш и с 1 чаша айрян в 10 и в 16 - да си решиш проблема с глада/ Сутринта закусваш вкъщи, на обяд си хапваш каквото си си взела, а междинните хапвания - те са на дребни неща и не изискват "да седнеш и да ядеш" - можеш в движение да хруснеш нещо и да отпиеш глътка. Това е моят съвет, мисля, че е напълно възможен.  Grinning Sunglasses

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 11:18 от Snow4eva

# 208
# 209
  • Варна
Привет от мен!

С вчерашна дата, честити месечинки на варненските дюканки, Feelgood, Адреналинка!!!   bouquet Фийлгуд, новото ти фото е супер! А от старите снимки, много харесах късата ти прическа на кичури.

Ох, отдъхнах си, че Цоци се появи, че от 6-ти март я беше хванала липсата  Heart Eyes

Сега да ви разправям за вчерашния ми експеримент. Установих, че туй дюканецът верно се научава да яде МНОГО и вече НЕ МОЖЕ ДА НОСИ НА ГЛАД!!! След закуска и обяд от мляко с трици, вечерта щях да гушна букета буквално! Към 19 часа вече беше почнал световъртеж, прималяване, немощ в крайниците, пълен ад. Днес разправях на Креми, как си помислих, че ще умра. Това нямаше нищо общо с прилошаването от удания период, вярвайте ми!!! Та така, не издаяних и един ден дори, какво да си говорим за три...
Не мога да ги мисля тези хора, които отслабвад с глад и никога повече не бих си го причинила.

Общи условия

Активация на акаунт