С мерак за отслабване - и стари, и млади Дюкан ни запали - 167

• 29 673
  • 546
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Имам едно въпросче? По колко Кола Лайт може да пием на ден? питам,защото снощи пих малко,днес пак пих  500 мл. и искам да знам.
Здравей, не знам да има конкретно ограничение като количество, но аз лично я избягвам, защото е газирана и т.н., позволявам си я само, когато ми се прииска нещо наистина сладко, преди фитнес, ако се чувствам много отпаднала и на официална вечеря, ако я предлагат в заведението. Общо взето не повече от 2-ти седмично, не повече от 500 ml на ден. Аз в началото нямах забавяне и бавно сваляне, но после имах задържане повече от 3 седмици, така че бъди търпелива и ще успееш. Ако искаш, кажи какво ядеш като меню, на кой вариант П/ПЗ си, колко искаш да свалиш, пазила ли си преди диети - просто сподели Hug

# 436
Ами висока съм 1.58 см тежах 60 кг. ,сега май съм 59 или 58 кг. За моята височина  съм закръглена.Особено в областа на корема ,дупето и краката Sad Исках да сваля 10 или 11 кг.Ям предимно пилешко месо,от вчера започнах да ям и риба.Правя си доста често Дюкански сладкиши...дали заради подсладителя да не мога да сваля? Иначе пия колата и ролцата от раци които ядох днес.Но това е само днес.Пък и те нали са режимни? Пия по 2 литра вода на ден.Меря по дънките си,май малко в областта на корема съм по смъкнала,но иначе съм си все така дебела.И исках да питам,с режима на Дюкан маха ли се целулита?

# 437
Бях 7 дни на П ,сега днес ми е 5 -ти ден на ПЗ,но пичти зеленчук не хапвам.Само вечер по една краставица с малко диетична сол.Утре пак минавам на П дните.Избрах схемата 5/5.
На 24 -ти април имам пътуване в Испания, и ми се искаше да изглеждам по- добре,макар и не фрапиращо.Снощи като се гледах пред огледалото с топлкова целулит  ми стана зле  Cry Аз съм само на 21 години а изглеждам така.Срам ме  е от самата мен си .Не съм правила никога досега диети.Дюкан ми е първия режим.Пред време се опитах да го почна,но след 7 -ми ден се отказах,сега пак на ново с силна воля и нахъсана.Аз мислех да не пия кола,защото знам че от газираното се пълнее,но изтрещях за слатко и затова прибягнах до това.Пък и доста често ми пада кръвното и направо имам чувстото че ще умра,толкова лошо ми става.
Вие сте единствените които биха могли да ме разберат.Споделям го,защото можете да ми дадете съвети.Не искам да ви досаждам,но пред някой трябва да си излея мъката на душата.

# 438
Ами какво да ви кажа??? Колегите си мълчат, никой нищо не казва вече.  Аз се чувствам прекрасно- как иначе!!!! Незнам дали повечето от вас биха изпитали удоволствие, когато отидат в магазина и кажат 50-52 номер- съмнявам се. Но за мен е удоволсдтвие, защото съм чувала и отговори от рода на "ИЗВИНЕТЕ ГОСПОЖО, ВАШИЯТ НОМЕР ПРИНЦИПНО НЕ СЕ ПРОИЗВЕЖДА".

Смених си два пъти гардероба- кеф, по улиците не ме заглеждат с ченета до земята- просто съм "нормална".

80кг не са малко, но когато си бил почти двойно повече  Embarassed, ......................... ох чувствам се като балерина   Joy

Иначе, не съм имала никакви здравословни проблеми. Изчетох в интернет какви ли не гадорий за режима  #2gunfire  но за мое щастие и за щастие на всички режимни дами АЗ СЪМ НАПЪЛНО ЗДРАВА. Дори кръвното ми се нормализира.

ТА С ДВЕ ДУМИ - СМЕЛО НАПРЕД

# 439
  • София
Sola,следя от началото на режима ти какво пишеш-и сега препрочетох постовете ти.За времето,което се зарече да си много стриктна допускаш много грешки.Първо не ядеше трици,после наблягаше на млечните,а не на месото,четох,че ядеш бутчето с кожата,сега пишеш,че и зеленчуци почти не ядеш.Един вид си правиш свободни съчинения,а искаш резултати.Не става така,всяко едно прегрешение води до задържане на килограмите.Прочети си още веднъж хронологията и виж къде бъркаш!Желая ти успех!

# 440
Здравейте, аз съм нова тук, регистрирах се преди 2-3 дни, а съм на Дюкан от 10. Харесва ми атмосферата във форума и реших да се присъединя с надеждата да си помагаме взаимно  Simple Smile Имам много килограми за сваляне, дори не мога да кажа точно от колко започнах, защото се оказа, че кантарът (с пружина) не ме е хващал. Пък аз се чудех защо не смъквам при последните няколко опита за диети. Затова ориентировъчно и според това как се чувствам, приемам за начално тегло 134 кг. Цел не съм поставяла, целта е максимумът, нека времето покаже. Не знам към кого трябва да се обърна, за да бъда включена в таблицата, но ако този пост е достатъчен, да съобщя, че началната ми дата е 16.03.2009 г. Дай Боже след известно време да има какво да сложа и в галерията със снимките.
Искам да ви кажа, че сте ми голямо вдъхновение. Нещо повече, съпругът ми вече малко трудно вярва, че мога да постигна успех, но откак видя вашите успехи, вече е твърдо "за".  Laughing
Та ... благодаря ви, че ми помагахте още преди да знаете, че съществувам. И се надявам занапред да ни е добре заедно  Grinning
Ау,че сладък пост  Hug Hug Hug

Добре си дошла!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И да пишеш често,'щото така се отслабва повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сола,като те чета оставам с впечатлението,че правиш някакъв нагоден Дюкан или Дюкан с вариации(какъвто вариант НЯМА)....А не този Дюкан,който си пише на първа страница от всяка тема....
Виж какво пише там...
Уж си на ПЗ,а зеленчуци не ядеш! Е,как ми отговори няма да ти се вие сват и да ти прилошава,след като не поемаш витамини и минерали от зеленчуците?????
Организма ти не сваля,защото го стресираш и не го храниш правилно.
Много е проста схемата:
5 дена ядеш пилешко,телешко,риба
5 дена ядеш горното+ пресни салати и задушени на пара зеленчуци,манджички...Има тооолкова много рецепти...

Не може да караш само на месо....

Много от момичетата си пишат дневното меню всеки ден ТОЧНО за новичките...Да се ориентирате какво ядем и по колко....

Ако искаш да отслабнеш бързо,просто спазвай какво е написано на ПЪРВА СТРАНИЦА!!!

# 441
  • София
Абсолютно съм съгласна с Ройсин и Мастерчето! Peace
Сола, наистина май не спазваш точно режима! Организма си иска необходимите неща, а ти не му ги даваш!

# 442
Триците ги ям,всяка сутрин по 3 лъжици.Единствено май с зеленчуците не съм както трябва,но понеже чух че се задържало вода ,и затова не ги ядях пред ПЗ дните кой знае колко много.Иначе намалих млечните,наблягам повече на месото и рибата.
Все си мисля,дали не направих грешка като пих тая Кока Кола.Спрях да ям вече пилешки бутчета,нито с кожата ,нито без кожата.
Мисля да наблегна на рибата,защото от пилешко ми прилошава.
От първия ден на режима,до днес определено не првя онези фатални грешки които правех,и точно заради това се запитах....само при мене ли не действа??

# 443
Сола, исках това на ЛС да ти го напиша, ама ти е пълна кутията, трий си съобщенията, че иначе не получаваш нови.
 Спазвай всичко стриктно, както са ти писали момичетата в темата и рано или късно ще има напредък. Аз до момента съм -13,5кг. Всички имаме трудности, кой в началото, кой във 2 фаза , не се предавай, поне да не качваш още. Пък и като лишиш организма от сладко, ориз, хляб и картофи, не може да не свалиш.  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 14:46 от ВИКИТО

# 444
....само при мене ли не действа??

Такъв филм няма  Laughing Laughing Laughing Laughing
Режимът действа безотказно,само АКО СЕ СПАЗВА СТРИКТНО.
Тоест не си обременена от други диети....Организма ти трябва да свали бързо килограми.Да,обаче ти губиш все повече време в лутане и бавене....
А орагнизма не се лъже лесно,особено като разбере,че искаш да му вземеш запасите и натрупванията  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Че то си е чиста кражба направо,той толкова се е трудил да трупа "авоари"  hahaha hahaha hahaha
До тук с майтапа...

В П дните клетките се изсушават от течностите,а през ПЗ се понапълват,но свалянето продължава!!!.Това не означава,че задържаш вода и айде сега да не ядем зеленчуци.
Ядеш! Защото след като отново минеш на П водата се маха от организма ти и изведнъж виждаш,че си олекнала още...Така става....

Ще имаш голям успех,ако престанеш да си правиш погршни изводи и вариации на темата...

Преди да направиш каквото и да е поне ПИТАЙ дали е удачно  и тогава го прави!

П.П. И ,да,целулита се маха или поне драстично намалява.

# 445
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте прекрасни мой
Днес имам гала и си хапвам още от сега май това ще ми остане
Много силно съм притеснена ,закъснява ми с 3 дена,това никога не е било дали влизането ми в 3-та е виновно или не6то друго.Правих си 2 теста,нищо.ПО късно ще отида на лекар да видим дали ще ми каже нещо  Cry
случвало ли се е на някой да му закъснее при 3-та
Лек ден момичета,не знам дали ще дойда днес на срещата просто съм малко под напрежение
Честито на всички с повод и без
Отивам  да чета и аз

# 446
  • София
Сола,не,не си карък и не си човека на който диетата не действа,просто много грешки си допуснала до тук и затова нямаш резултат.Всяка една неточност ти обърква хода на диетата,а ти си допуснала много до сега-крема сирене лайт,готови пуешки шунки и ред други неща,които прочетох в постовете ти.И защо ти си решила,че ще ядеш малко зеленчуци???Нали спазваш Дюкан,а не лични интерпретации?Ние можем много неща да си фантазираме,но правилното го е написал Дюкан!Знам,че искаш да свалиш 10 кг за един месец,но това не е чудотворна диета,а режим,който трябва да спазваш дълго,упорито,стриктно,за да дойде мечтания резултат и после придържайки се към него да продължиш да се храниш разумно за цял живот

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 14:48 от Roisin

# 447
Благодаря за разясненията и куража който ми давате.Може би защото нямам опит в тези неща,и правя грешки,но вече преди всяка крачка ще питам.Стига да не ви досади от моето питане  Laughing
За П и ПЗ дните вече ми е ясно.Значи тая вечер ще си хапна хубаво една салата,че от утре пак съм само на П.Надявам се, да не съм ви ядосала с моята некомпетентност, относно режима.ако е така извинявам се още веднъж.  bouquet

# 448
  • София
Сола,салатата ти тази вечер трябва да е допълнение към протеините,които за задължителни!

# 449
  • София
Сола

1. Най-важното е да се успокоиш - не мисли постоянно затова колко бързо ще отслабнеш
Стресът по никакъв начин не ти помага
Имам чувството, че постоянно се обвиняваш и излишно драматизираш
2. Никой не може да ти гарантира за колко време ще свалиш излишните според теб килограми
3. В ПЗ дните си хапвай зеленчуци - организмът ти има нужда от тях, за да може да се чувства добре през следващите дни само на П
4. Не мисля, че задържаш от колата лайт - но все пак ако можеш без нея не я консумирай
5. Какво занчи свалила съм май 1, 2 кг. Ако не вярваш на кантрчето, което използваш просто не се тегли
и все пак ако за 12 дни си свалила 2 кг. - значи за 1 месец има вероятност да свалиш 4 кг , което е супер резултат
6. Целулитът ти ще се повлияе добре ако пиеш достатъъчно вода - 1,5 - 2,0 литра на ден

Четеш, четеш но нещо ми се струва, че същественото ти убягва

Успех

Общи условия

Активация на акаунт