1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 44

• 25 965
  • 446
  •   1
Отговори
# 90
bz
 искам и аз те питам нещо... как сти въпроса с целуването на ръка? Thinking
 че колкото пътя, видя чуя и ме втриса Blush

Аз май писах за това  newsm78, но не съм много сигурна; простияT отговор е "да-целува се ръка по default на всеки по-възрacTен от теб", но ще пиша по-обстойно и за това утре, че и там има различна символика, значения и правила  Whistling Crazy. А бе да имаш желание и BPeMe да се учиш, има толкова интересни традиции, обичаи, обреди  Peace

# 91
bz
 искам и аз те питам нещо... как сти въпроса с целуването на ръка? Thinking
 че колкото пътя, видя чуя и ме втриса Blush

Аз май писах за това  newsm78, но не съм много сигурна; простияT отговор е "да-целува се ръка по default на всеки по-възрacTен от теб", но ще пиша по-обстойно и за това утре, че и там има различна символика, значения и правила  Whistling Crazy. А бе да имаш желание и BPeMe да се учиш, има толкова интересни традиции, обичаи, обреди  Peace

ами така е.... Blush аз само попитах, че ми е много странно...
 ко ще си отделяш много от времето -  недей, аз така от любопитство Blush

# 92

Ооо!!!  bowuu Flutter Hug
Сега, ако звездичка, фотошопне  Керем, как ми масажира крачката, цена нЕма да имате ...  Joy

bz направо си енциклопедия ...  Hug Hug Hug   bouquet

# 93

Пенда, в името на всеобщото благо, не ме дърпай към калавиатурата, молим ти се  baby_neutral...че Звездичка има неблагоразумието да го направи....и явно си прочела какъв въргал настана
А иначе поета е без име...с тоя цитат започва последната приказка от 1001 нощ :"Приказка за Мааруф обущаря"
ако беше в делничен ден по време на филма... меле щеше да има Whistling

Звездичка, много се извинявам, ама ако може само да Ви попитам, в маркирания текст се забелязва нещо нередно ли?   Sob Пак много се извинявам Banghead

# 94

Пенда, в името на всеобщото благо, не ме дърпай към калавиатурата, молим ти се  baby_neutral...че Звездичка има неблагоразумието да го направи....и явно си прочела какъв въргал настана
А иначе поета е без име...с тоя цитат започва последната приказка от 1001 нощ :"Приказка за Мааруф обущаря"

Звездичка, много се извинявам, ама ако може само да Ви попитам, в маркирания текст се забелязва нещо нередно ли?   Sob Пак много се извинявам Banghead

не е нередно, обяснявам какво коментирам Whistling

# 95

не е нередно, обяснявам какво коментирам Whistling

не можах  съвсем да разбера, но моля да ме извинете ако има нещо, ако няма нищо - пак моля да ме извините...от крехката ми възраст ще да е

# 96
и каква е крехката ти възраст? Thinking

# 97
перинатална , пак се извинявам

# 98
mlu6 все ми струва, че много се вживяваш, след изгледаните сапунки ...  Joy

Хайде, излезни от образ вече и да си полафим, кат` хората. Става ли?! Wink

# 99
mlu6   пак си тук ,доскуча ли ти?Май искаш пак да ни поравеселиш или подразниш ,а?А за възрстта ти или е перинатална или мнооого възрастно постнатална.Аре стига се гъбаркай с темата и уважавай другите!!!

# 100
Става, що да не става? Simple Smile
Като забъркам папото на куклите, издоя кравите, изгрицкам сиренцето...и междувременно някой  не ме е гръмнал...ако  ми остане време ... с  Grinning удоволствие

# 101
# 102
оо аз ви търся,а то имало нова тема Sunglasses

# 103
mlu6   пак си тук ,доскуча ли ти?Май искаш пак да ни поравеселиш или подразниш ,а?А за възрстта ти или е перинатална или мнооого възрастно постнатална.Аре стига се гъбаркай с темата и уважавай другите!!!

И най-добре скроените
мечти на мишките и хората
остават често
неосъществени

# 104
  • Sofia
В сряда свършват епизодите,а има ли в интернет преведени продължителните серии?Или ако не ,от къде мога да ги гледам,защото този филм наистина е уникален.В форума чета ,че съфорумките ги гледали с превод и стигнали чак до 80..... и някоя серия,но аз искам да продължа след сряда да си го гледам .Благодаря ви предварително

И мен това живо ме интересува, попитах но никой не отговори, ама то има ли насмогване тази тема, та нищо чудно знаещите отговора да са ни пропуснали Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт