Димитровград-8

• 18 720
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Никой не излъгах, а и мен никой не се пробва да ме излъже.

# 76
оп тук съм Laughing,аз иначе си ви чета вечерно време,просто малко ме е срам че като сме повечето време тук и в никакви мероприятия не мога да се включа,нито подаръче се сетих по рано да пратя за тези дечица,благотворителните пазари все ги пропускаме,ще ми се с нещичко да помогна. А иначе времето е страхотно,и обикаляме тука района по цял ден,пак добре че случихме на хубав район и двата големи парка са наблизо (заимов и герена),а иначе има райони дори без детски площадки,онзи ден и по новините го говореха,Деси кога се очаква бебче-априлче?.Наде,ти нали се лекуваш с хомеопатия кажи ми нещо за стодал,аз нещо леко настинах,купих си го,понеже 1 път и на малкия бях взела и си му помогна,обаче прочетох много лоши отзиви в нета,че дори вредял някой път,дали е вярно?Аз не толкова за себе си искам да знам колкото за в бъдеще заради малкия. А ние тази нощ сме си самички с малкия таткото е по работа в Панагюрище,и сега седя и се ослушвам,щото съм си страхливка  EmbarassedВени,и тука ни отказаха с кредитна карта да пазаруваме в Кауфланд,но ние и без това в повечето случаи с дебитни си боравим,лека вечер пожелявам на всички Hug

# 77
    Добро утро  bouquet

Кате, бързам да ти отговоря, защото е важен въпросът ти- истинско хомеопатично лечение се извършва само и единствено от класически хоеопат, който сам приготвя лекарството, което за всеки е индивидуално Peace Такива стодал-и, оксилококцинум-и са т.нар. боаронски лекарства и са комбинация от няколко хомеопатични, а истинския принцип е за единственото т.нар. конституционално лекарство, което за всеки е различно и помага за широк спектър неразположения. Боаронските лекарства са вредни тъй като са комбинирани и правят голям хаос в организма, което е вредно. В никакъв случай не си купувай такива, дори и под предписание. Ти поне в София имаш избор от класици!

Прави сте за Кауфланд, в стремежа си да предлагат евтино подбиват сериозно качеството!

И аз не успях да излъжа никой, но и не съм се опитвала, незнам защо така се получи Blush

Хубав ден ви желая Heart Eyes

Днес е термина на бебчо и аз съм под пара, от около 2 седмици Embarassed

# 78
Здравейте!Айде по кафенце от мен

Деси гледам по линийката ,че днес трябва да е събитието.Ако бебчо тръгне днес ти пожелавам леко раждане  Flowers Four Leaf Clover

# 79
Наде,благодаря ти,така си и мислех,попрочетох това онова и до същия извод стигнах ,а и отзивите не са хич добри,в смисъл че ако нямам време да се обърна към някой хомеопат на момента по добре да взема билковия сироп проспан а от имуноподдържащи вместо осцилококцинум изопринозин,това дори бяха го изписали когато малкия имаше температура.Деси кураж и късмет ако днеска е големият ден.

# 80
Благодаря ви момичета!Но няма признаци да е днес!Тя и Вики се роди по-късно та сега съм подготвена,само всичко да е наред пък когато ,тогава.
Лелята да изпусне парата и да чака Laughing

# 81
леко и безболезнено и от мен Дена

# 82
Деси,  newsm18 newsm18 newsm18! Simple Smile С теб сме! Леко раждане! Heart Eyes
yanakr, мерси за кафенцето!

# 83
Ей,как се развълнувах.Деси стискаме палци да е по-скоро че сигурно ти се изчака чакането вече и да бъде най-гладкото и безболезнено раждане. Hug Hug
И аз никой не излъгах вчера,ама не се и опитах.
Наде,мерси за полезното инфо за уж безвредните хомеопатични(боароновите имам предвид) и аз знам че истинската хомеопатия,най-малкото трябва хомеопат да ти изпише лекарството,а имам една дружка дето е толкова убедена че осцилокоцинума е безвреден че за най-малкто го дава на дъщеричката  си като бонбонки.

# 84
  • на правилното място, в точното време
Деси, леко раждане и от мен!  Peace

# 85
аз съм забелязала,че има доста такива мами чуят от тук от там нещо,или пък много се доверяват на лекаря,аз така не мога докато всичко не разровя и не претегля,лекаря като изпише лекарство 300 пъти проверявам за него в нета,чета,разпитвам,питам и други познати лекари,няма да си тъпча с каквото падне детето я Simple Smile. мен вчера мъжът ми успя да ме излъже,че така хубаво се вързах,а на мен нищо не ми дойде на ум да излъжа,да е по правдоподобно

# 86
Благодаря на всички за хубавите пожелания!
Кате аз съм от тези дето не четат Embarassed Може да не съм права ама нали затова ми е лекар ,аз ако знам повече от него няма да го търся.А ако нещо ме съмнява не ходя при него,а търся такъв на който да вярвам.
На мен също много ми се иска да намерим класически хомеопат и сега чакам тук да ми дадат инфо за такъв от Хасково.

# 87
Деси,аз не обвинявам такива майки,просто констатирам,всеки е прав по своему,и нашите лекарки са добри,едната беше Консулова,а сегашната ни е тука в София и тя за сега оправдава доверието,вдига телефона извън работно време,не бърза с антибиотици,а и да чукна на дърво до сега не ни се е налагало,тфу-тфу,да не го урочасам,донякъде й имам доверие,но просто се презастраховам

# 88
Ами моята беше добра,но нещо взе да ..... И сега я търся за рутинни прегледи,когато сме по-сериозно болни се обръщам към въпросния док който скоро коментирахме.А нашата вечер,събота и неделя не вдига телефона и да искам няма как да разчитам само на нея.

# 89
Доколкото ми е известно класически хомеопат няма в Хасково, най близкия такъв е в Ст. Загора.

Общи условия

Активация на акаунт