Димитровград-8

• 18 719
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
Доколкото ми е известно класически хомеопат няма в Хасково, най близкия такъв е в Ст. Загора.

Възможно е още разучавам за какво става дума и чакам адрес.А за Ст.Загора имам един телефон ,но можело да ми откажат защото въпросната лекарка имала много пациенти.Ако имаш повече инфо и желание може да споделиш.

# 91
  • Димитровград
Искам да ви помоля за координати на добър хомеопат в Стара Загора.-питах аз преди време.

Ето телефона на една моя много добра колежка
Мария Стоянова – Стара Загора  - мобилен: 0897 882391-това получих-става въпрос за класически хомеопат.

# 92
Искам да ви помоля за координати на добър хомеопат в Стара Загора.-питах аз преди време.

Ето телефона на една моя много добра колежка
Мария Стоянова – Стара Загора  - мобилен: 0897 882391-това получих-става въпрос за класически хомеопат.

Да същия и аз имам, номера ми го даде Александър от хомеопатичния под форум, даже познавам няколко мами тук от Димитровград които ходят при нея и са доволни.

# 93
Благодаря ви за инфото и аз този номер имам.И моята позната която ми го даде ме предупреди ,че може да ми откаже ,защото имала много пациенти.
Сега ми казаха ,че има и в Хасково.Така както ми описват, ми прилича на класическа хомеопатия.Ще проуча и ще пиша.

# 94
Здравейте,много сте активни   bouquet
Деси ако не съм закъсняла леко и успешно раждане  newsm51
Аз също съм за хомеопатията, даже тези дни ходихме при една такава лекарка в Пловдив.А другата беше нещо подобно ама чрез проби-оптици да изчиства организма от токсини натрупани от всички лекарства дето ги е пиел Иво.
Личните лекари тук в България много бързо изписват антибиотици, а в Испания до последно ще ги избягват. Но повечето българки които отиват там са свикнали с антибиотиците и доста често съм чувала да им изпращат от тук ако детето се разболее  #Crazy
Лек ден на всички  love001

# 95
Деси, как си? Новини? Simple Smile

# 96
И аз щях да питам същото?

# 97
сигурно вече е родила щом не влиза във форума,тя е редовна по принцип,Наде ти вместо нея сега можеш да ни кажеш как е Десито,че отдавна не е писала Hug

# 98
Кате ти как видя ,че не влизам във форума?По редовна съм и от преди,просто тук няма никой.Мислиш ли ,че Надето няма да се похвали на ден ми звъни по 2 пъти да ме проверява Joy
Не съм родила още момичета и все по-често ми се налага да отговарям на този въпрос ,а ако някой от вас е преносвал сигурно знае как се чувствам Simple Smile

# 99
Вярно че Надето щеше веднага да се похвали,ама знам ли в суетнята от събитието може и да забрави и аз преносвах ама само 4 дена,всъщност на 4-ия родих,знам какво ти е нямаш търпение вече да си го гушнеш и всичко да е минало,стискам палци Деси и ни остава само да чакаме с теб Hug

# 100
Благодаря ти и на betz също!Аз съм преносена с 10дни ,а Вики я родих на 8-ия след термин без симптоми на преносване,явно за мен това е нормално.Е сега очаквах да е по-рано ,но да сме живи и здрави.Веднага ще ви се похвали лелята не се съмнявай Hug

# 101
Сега ми казаха ,че има и в Хасково.Така както ми описват, ми прилича на класическа хомеопатия.Ще проуча и ще пиша.
В Хасково има,но е Боаронски хомеопат.За д-р Боева става дума.
Леко и безпроблемно раждане и от мен! Praynig Peace

# 102
В Хасково има,но е Боаронски хомеопат.За д-р Боева става дума.
Леко и безпроблемно раждане и от мен! Praynig Peace

Ами обясняваха ми ,че става дума за капки ,които се правят от лекаря,от Надеждица знам,че и тях така ги лекуват.Може и да не е класически този в Хасково ,но ми се иска да проверя.Но още чакам да ми кажат къде е ,ще взема да попитам за името и ако е същото значи е ясна работата Simple Smile
Благодаря много!

# 103
Деси, извинявай, ако съм те засегнала с въпроса, не е била това целта ми Peace. Предполагам колко ти е тегаво в момента да отговаряш именно на този въпрос Confused. Аз едва се удържах предните дни да те питам  Blush Blush Blush....
Успех! Hug

# 104
Не си ме засегнала Вени,просто очакването ми идва в повечко и всички ме подканят , и ....
Ето да ви покажа нашите яйца за базара.Това с оранжевата панделка го направи Вики.Мисля ,че добре се справи и тъй като аз вече нямам търпение да правя каквото и да било може да и изпразня още няколко ,тя ги майстори с много желание Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт