Детски рожден ден във Варна -4

• 126 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Минимумът е 15 куверта по 16 лева-240 лева, информацията е от месец май.

# 211
  • Варна.
моля, ако някой има скорошни впечатления от Бонели, нека да напише няколко реда.
Благодаря за хубавите теми - голяма помощ са!

# 212
  • Варна
На Естрела мнението е от 19,06
А ето и снимки от 5 ия рожден ден на Вики в "Бонели": http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390266 Много съм доволна от това заведение. Единствения недостатък е, 4е не ни позволиха клоун. Но и без клоун децата се забавляваха много. И ние си изкараахме добре.[/color][/b]

# 213
  • Варна
Нали за "Аморе" говорите, при вълнолома, да не би да имате предвид другия край на плажа, защото Аморе е пицария и когато миналта година разпитвах, ми казаха че се поръчва по една пица на всяко дете (а бяха малки за пица) и кой знае какво друго не предлагаха като меню.
Мисля, че става дума за това заведение: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=407068.new;topicseen#new
 Simple Smile

# 214
  • Варна.
Естрела - благодаря за снимките!
Днес се резервирахме. Ще пиша след партито.
Тортата ще поръчам на Галя, добре че видях тук нейните неща.
Поздрави!

# 215
Записвам се да следя темата- на нас ни предстои рожден ден средата на септември и се чудя към кое заведение да се насоча ooooh!

# 216
На предната страница бях писала за заведение на плажа на Аспарухово. Заведението са казва Бейби Рок и е открито сега на 1-ви юни.
не се казва Аморе

# 217
Айде и аз да се похваля,в събота празнувахме рождения ден на малчо на Еко парка.Беше приказно,децата се налудуваха на воля,всички останаха много доволни и малки и големи.А торта поръчах от Вики,само те имаха доставка до  Еко парка.Точно в уре4ения ми я доставиха на входа на парка.Горещо препоръчвам това място за летен Р.Д.

# 218
И ние бяхме в събота в Екопарка. И ви видяхме  Laughing даже щерка ми искаше да дойде и да духа свещите с останалите деца. Запазих столове и маси за 25 юли понеже няма свободно барбекю. Ще си пренесем храната и ще заседнем на една голяма поляна.

# 219
Някой знае ли защо на Бонели не позволяват клоун  Thinking

# 220
  • Варна
На какъв телефон мога да направя резервация за Екопарка и колко по-рано трябва да се обадя (не за рожден ден, а ей така - за две семейства)?

# 221
chockolina 361941, 361940, 361942, 361946. Това са телефоните в брошурата която взех  Peace

# 222
Innocent няма да съжаляваш за Еко парка,ще изкарате страхотно,аз се 4удих от къде хората мъкнат тези маси и столове.От там ли си ги запазваш.А за барбекю за цялото лято за през уикенда нямаше свободно,всичко беше резервирано,ние изкарахме голям късмет но резервацията я направих два месеца преди самия празник.

# 223
Hristush ние резервирахме в Пикадили парк, кафе сладкарница Лучиано на последния етаж където има и детски кът който според мен е подходящ за дечица на 1г
единственото условие е тортата да е от тях !!!
ако сте след 10.07 ще ти пусна снимки да видиш

# 224
Innocent ти ли ме видя с тортата и ме попита какво празнуваме,разкрих те.

Общи условия

Активация на акаунт