Детски рожден ден във Варна -4

• 126 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Varna, Bulgaria
Да, резервациите в Екопарка е добре да се правят поне месец и половина преди събитието, ние я направихме 2 месеца преди рожденния ден на Валентина.
Благодаря за информацията за Вики-тортите, не знаех, че имат доставка до там и мисля да се възползваме   bouquet

# 226
Рожденият ден на моето дете е още далече, но като чета повечето постове ми прави впечатление, че в много случаи от рано се резервират места.Ние досега не сме  празнували детски рожден ден в заведение или клубче, затова да ви попитам- колко време/ месеци, седмици/ предварително правите резервации?Предполагам, че за всяко заведение е различно, но все пак от отговорите ще се ориентирам кога да предприема организацията. А колко време преди това резервирате забавленията, в смисъл клоуни, аниматори?

# 227
Aкo РД е в почивните дни е добре поне месец предварително да се направи някаква уговорка със заведението дори и още да не е уточнен броя на гостите, менюто и т.н., ако е през седмицата - достатъчно е 10 дни по-рано. Повечето сладкарници предлагат торти от днес за утре, но за по-гоялма сигурност поръчай поне 3 дни по-рано. За аниматорите, не знам, все още не сме ползвали такива услуги.

# 228
Kally за доставката на тортата до Еко парка ми взеха 5лв.,но пък това е идеалния варянт ина4е няма как да се съхрани ако е топло,и е много удобно в 4аса който сте се разбрали мом4ето от разноса ти позвънява и някои излиза на входа да вземе тортата.Супер удобно.

# 229
  • Варна
Някой празнувал ли е РД в заведението с/у зоологическата градина, до голямата поляна с понитата? Струва ми се подходящо - много място за бягане и игри, люлки, понита...но не знам условията и обслужването как са там. Имате ли отзиви и впечатления?

# 230
  • Варна
chockolina 361941, 361940, 361942, 361946. Това са телефоните в брошурата която взех  Peace

Мерси много!  bouquet

Ама, ако наистина трябва 1 месец по-рано да се резервира хич не ми харесва ... Confused

# 231
  • Varna, Bulgaria
Някой празнувал ли е РД в заведението с/у зоологическата градина, до голямата поляна с понитата? Струва ми се подходящо - много място за бягане и игри, люлки, понита...но не знам условията и обслужването как са там. Имате ли отзиви и впечатления?
В това заведение сме сядали 2 пъти, не ни хареса обслужването. А и някой по -горе или в предната тема беше писал , че обслужването било под всякаква критика. Аз не бих празнувала рожденния ден на Валентина там, не сме и ходили на рожден ден там..

# 232
  • Варна
Имаме покана за РД във Фиоре. Явно и там вече правят детски партита.....

# 233
Нали за пицарията става въпрос???? - ние бяхме там на РД още преди 3 г. Навсякъде правят парти стига да плащаш - не е задължително да е детско заведения. Вече друг е въпросът какво предлагат като асортимент, меню и атрибути за РД.

# 234
Speranzza, мерси!Аз като чета тук се бях притеснила, че трябва от месеци напред да резервирам.А колкото и хубави места да има, на мен все нещо не ми допада./Само в Голдън Тюлип не съм била на детско парти и там не зная как е/ Рожденият ден на детето ми е през есента, пада се през седмицата, вероятно няма да имам проблеми с резервациите.Но видях един плакат с клоунеса, която била много популярна/ забравих и името/ и като попитах, казаха, че за нея се чакало около два месеца.

# 235
И на мен все нещо не ми достигаше при организацията на РД на детето ми. Приятелките ми се смееха, че много се вманиачавам и важното е децата да се забавляват, а за тях мястото не е толкова важно. Да, обаче...имам едно дете и то веднъж става на 3. Така разсъждавам аз. И исках хем на децата да им е интересно, хем обстановката да е мааалко по-прилична, за да се получи хубаво парти и за възрастните. Т.е да не правим втори празник вкъщи и да си спестя хамалогията. Единственото място, което на мен ми допадна, беше точно Голдън тюлип и момчето, което се занимава с организацията баше много любезно, обаче детето ми е родено на празник, а и беше около абитуриентските и всичко беше заето. Както и да е, не стана точно, както исках, но детето ми беше доволно, значи и аз съм доволна. Весело изкарване на всички!

# 236
  • Варна
Един ден в МОЛ Варна на входа бяха курдисани две аниматорки, правеха за секунди всякакви неща от балони. По-възрастната (е, може и да е била под 40 год. жената  Laughing) ми се стори доста отворена, предразполагаща децата. Даде ми една листовка с телефони, ако не съм я изхвърлила - ще ги пусна тук. Стори ми се като добра идея за РД.

На моето дете направи пеперуда за секунди буквално, на едно момченце след нас щеше да прави Спайдърмен  Shocked (съжалявам, че не останах да видя как ще изглежда  Mr. Green)

Нали за пицарията става въпрос???? - ние бяхме там на РД още преди 3 г.

Да. Като мине, ще споделя мнение.  Wink

# 237
  • Варна
Някой да знае нещо за ПОРТО РИКО? Намира се на плажната алея, до Хепи, пише че правят детски рождени дни...
 Thinking

# 238
  • Балчи-Варна
Здравейте,аз също имам въпрос-дилема?За първа година искам да организирам рожденния ден на моят малък звяр с клоун-аниматор...На първа страница видях доста инфо за агнециите,но незнам-тъй като съм от Балчик ми е интересно да знам дали може някой клоун да го поръчаме до тук??и ако някой ми препоръча наистина професионален клоун.ще съм много благодарна

# 239
Мога да ти препоръчам Митко Драгостинов той пътува . Дойде в Каварна на РД на племенницата ми. Децата страшно се забавляваха, но за дете на 1 година е рано. Моята дъщеря е на 3 и се страхуваше от клоуна. И той каза че е нормално. По добре измисли нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт