Детски рожден ден във Варна -4

• 126 340
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
ами миналата година в тази пицария не приемаха заявки за детски р.д незнам  поради каква причина , при положение че вечер заведението беше пълно с деца(но предполагам че защото е ресторант все пак и затова)
тази година може да са променили нещата  и да приемат- нали е криза
иначе за мен е идеално и предпочитано място за игра на детето, още повече че тази година са махнали пясъчника който заради уличните животинки бълваше само зарази

# 271
  • Варна
ами миналата година в тази пицария не приемаха заявки за детски р.д незнам  поради каква причина , при положение че вечер заведението беше пълно с деца(но предполагам че защото е ресторант все пак и затова)
тази година може да са променили нещата  и да приемат- нали е криза
иначе за мен е идеално и предпочитано място за игра на детето, още повече че тази година са махнали пясъчника който заради уличните животинки бълваше само зарази
Много странно, ако става въпрос за бившата Енотека, сега Пастарела, там се правят РД. Наше другарче празнува там и миналата година, и тази година. Ходили сме и друг път и съм виждала рожден ден, та и с клоун.

# 272
то с този ресторант май не могат да се разберат, първо беше пицарела , после инотека със същото меню , сега пък пастарела ooooh!
радвам се че са почнали  да правят , защото на много мои познати отказваха вече не помня под кое име беше ресторанта .
иначе градината им е страхотна и за деца е идеално

# 273
Нещо не мога да се светна кое е това заведение newsm78 Може ли помощ? Благодаря!

# 274
olipoli малко над АГ се намира.

# 275
Мерси, май се сещам. Не съм ходила нататък от доста години, затова не го знам това заведение. Струва ми се, че в далечните ми "дискотечни "години  Blushтам имаше някакъв клуб. Както и да е, ще го посетим някой ден щом градината му е хубава.

# 276
  • Варна
А случайно някой да има телефони на Пуерто Рико на плажа, и долу-горе къде се намира?

# 277
  • гр.Варна
А да имате впечатления от кетъринг фирма-хапки,сандвичи и т.н.

За кетъринг се обърни към р-т Камелия - голямо разнообразие, доставят и на адрес, но за да си избереш конкретни хапки е по-добре да отидеш на място, че в интернет (ам-ам.бг) е представена само една нищожна част от менюто им.

Благодаря ти,но това забравих да уточня - само да не е кетъринга на р-т Камелия  Naughty

# 278
Някой да има впечатления от лятната градина в Портокал? Летни партита на открито H2O? И някакви ориентировъчно цени ако може да споделите  Praynig

# 279
  • ride my bike...
А някой може ли да ми каже с номер автобус мога да стигна до Екопарка и къде трябва да сляза  Embarassed
С 209?  Rolling Eyes

# 280
  • Deutschland/HE
А някой може ли да ми каже с номер автобус мога да стигна до Екопарка и къде трябва да сляза  Embarassed
С 209?  Rolling Eyes
На спирката след Марек трябва да слезеш, хотел Света Елена. Всички автобуси, които ходят до Златните+51 ти вършат работа.

Вчера бяхме на РД там и беше супер!

# 281
  • ride my bike...
colibri   bouquet
Благодаря ти много  Simple Smile

# 282
  • Варна
Записвам с и отивам да ви чета...   bouquet

А сега да попитам, някой да е виждал торта с гормити newsm78

# 283
  • Варна
Момичета, имам още едмо питане Embarassed....
Дано се включи някой baby_neutral

Трябват ми актуални телефони или информация за рожден ден в Максим.
Тези от първа страница са сменени, оттам ми дадоха нянакъв мобилен, но вече втори ден никой не отговаря на него, а нямам много време.

# 284
Мога да ти препоръчам Митко Драгостинов той пътува . Дойде в Каварна на РД на племенницата ми. Децата страшно се забавляваха, но за дете на 1 година е рано. Моята дъщеря е на 3 и се страхуваше от клоуна. И той каза че е нормално. По добре измисли нещо друго.

Малка поправка - не е Митко, а Живко Драгостинов Hug. радвам се, че сте останали доволни Simple Smile

А сега да прпепоръчам и аз едно заведение, в което доста ме канят напоследък. Казва се "Палермо", на ул. Кракра. няма начин да не го видите. Лошото е че в момента правят някакви сериозни ремонти на улицата и е малко шумно. Но за сметка на това има страхотно голяма зелена поляна с люлки и пързалки и стават много яки празници там. ето и телефон: 0896867927 - Чаушева

Общи условия

Активация на акаунт