Детски рожден ден във Варна -4

• 125 248
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,   bouquet
благодаря за полезната тема   bouquet

Предстои ми да организирам 1 Рожден Ден на дъщеричката ми  Mr. Green не разполагам с много време, в края на август е и мисля да направя семеен обяд. Семейството ни обаче е доста голямо и сме около 40 човека, от които 5 деца.

Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате подходящо заведение, иска ми се да има възможност и Детето ми да се потъркаля и да не е много скъпо, в тия дни сигурно всеки търси такова  Crazy
Приемам идеи  Hug нещо въображението ми отказва да работи последните месеци
  bouquet

# 286
Ами много зависи дали тези 40 човека (една мини сватба) само ще боцват ли или ще обядвате - според мен в Бизнес хотела е най-удачно, там го правят като коктейл, може в Бяла къща като всеки си поръчва или вие предварително изберете салата и менюто за гостите - там има достатъчно тревни площи да тичат децата, менюто е разнообразно и вкусно. Друг варинат е р-т Камелия, но там няма толкова пространство, някой по-горе беше недоволен от кетъринга им, но не знам защо - аз досега съм поръчвала няколко пъти и съм оставала доволна, иначе преди години там си правихме среща на випуска и също бях много доволна.

При тази внушителна бройка на гостите, определено трябва да е някой ресторант.

# 287
speranzza, благодаря за отговора   bouquet наистина си е мини сватба и с такова семейство или каниш всички или никой  Mr. Green ще проверя тази Бяла къща и Камелия  Peace

# 288
  • Варна
Ще празнуваме РД на големият ми син - 8 год. на корабче. Ще правим пиратско парти. Много е въодушивен. После ще разкажа как е минало Laughing

# 289
  • Варна
Здравейте! Бих искала да попитам дали някой от вас е ползвал услугите (кетъринг и обслужване) на "Големите бомби" и ако да- с какво впечатление сте останали. Очаквам отзиви   bouquet

# 290
Искам да благодаря Живко Драгостинов, за страхотното шоу, което направи за рождения ден на сина ми днес в детската градина. Йоан е много доволен и щастлив. А какво по хубаво от това детето да се чувства прекрасно на празника си  Heart Eyes Горещо го препоръчвам Живко, а догодина живот и здраве пак той ще ни забавлява  Hug

# 291
  • варненка от София
И аз да се включа, макар и със закъснение да похваля Живко, невероятен човек Heart Eyes. На 31-ви прави анимация на дъщеричката ни в градината. Гледах на запис и снимки това, което е направил и съм много доволна. Въпреки, че става дума за 3 годишни фърфалаци, децата са видимо във възторг. Определено това е нашият аниматор, за следващата година пак съм му намислила ангажимент smile3508!
Страхотен човек е, при обявена цена от 50 лв на час, е успял да ги забавлява само половин, защото рожденичката видяла тати и се разревала, съответно не е взем цялата сума, като го е направил по собствено предложение и желание. Това още повече ми затвърди впечатлението, че е адски отзивчив, мил човек и не на последно място професионалист.

Иначе самият рожден ден го правихме в едно заведение на плажа на Аспарухове, Бейби рок. Не беше лошо, но е на открито и става само за летни празници. Има място за игра, персонала е отзивчив, има една какичка, която гледа децата, като цяло стана весел празник.

Тортата беше от Галя, ето я и нея:

# 292
Ей, не се бях сещала за клоун в дг...все си мислех, че даскалките няма да са съгласни.
Кажете, иска ли се някакво специално разрешение? Да знам за следващите рд, защото това ми звучи много по-добре, отколкото 15 вида вредности да занеса за почерпка (като чувам какво се носи, по-добре торти да позволяваха #Cussing out).

# 293
  • гр.Варна
Ей, не се бях сещала за клоун в дг...все си мислех, че даскалките няма да са съгласни.
Кажете, иска ли се някакво специално разрешение? Да знам за следващите рд, защото това ми звучи много по-добре, отколкото 15 вида вредности да занеса за почерпка (като чувам какво се носи, по-добре торти да позволяваха #Cussing out).

ха,че коя даскалка няма да се съгласи-нали и за нея е облекчение. Те дори сами невинно подават визитки на клоуни... Само не искали да им се рисуват личицата...

# 294
  • Варна
Доня Туфиня , не бяхте ли "Ян Бибиян"? Там със сигурност е забранено, заедно с тортите.

# 295
  • варненка от София
В Морячето ни разрешиха, няма проблем.

# 296
В нашата градина позволиха да занесем торта, която я поднася клоуна  Peace

А ето я и нашата торта от Галя, много красива и вкусна  Hug

А рождения ден беше в Елитис. Много сме доволни, нямаме забележки  Peace

# 297
  • Варна
Днес мина нашето пиратско парти. Супер беше Hug. Така се забавляваха децата, че и ние покрай тях. Първо имаше бой с бомби и кофи с вода с още 2 корабчета, след това търсиха ключа за сандъка със съкровищата, в който намериха много бомбони. Накрая писаха писма, които сложиха в бутилка и рожденника хвърли в морето.   Съжалявам само, че не съм успяла да заснема почти нищо то боя, но се включих и аз активно в него. Ако намеря снимки от други майки, ще ги включа и тях
http://gargova.multiply.com/photos/album/12/Miso_8_years

# 298
Анет страхотно парти,много ми хареса

# 299
Radina Детенцето в Морско конче ли ходи?  Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт