Детски рожден ден във Варна -4

• 125 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • ride my bike...
соленки, сок и плодове Wink

# 316
  • варненка от София
Има едни квадратни кексове - лимонови, ванилови и шоколадови, на които пише торта, та ние носихме такъв кекс, на който може да се бодне свещичка и да се духне. Все пак това е идеята на тържеството и радостта на рожденика. Има ги и в Кауфланд и в Пикадили. В Кауфланд са срещу щанда със сиренето, при кексовете. Жълти опаковки.

# 317
Когато не ви разрешават да носите торта в ДГ, с какво черпите децата ?  Госпожата каза да е опаковано и с дата на годност, но освен за кексчета и сухи пасти за друго не се сещам. Идеи ?
За съжаление точно с боклуци Sick Аман от желания да се направиш на по-голям светеци от папата. Или е по-скоро мързел да се реже торта и да се мият съдове  ooooh!
Аз нося бисквити разни.... Но като знам как някои родители носят от онези свърхоцветените изкуствени сокове ми прилошава.... ooooh!

Да попитам и тук. Търся сайта на Капела Плей на български. Някой да го знае? Мерси предварително!

# 318
  • Варна
Мерси, за идеите. Така като гледам носите различни неща, по ваш избор.  Имам нещо впредвид, за едни малки кръгли кексчета, пакетирани самостоятелно в найлончета. Приличат на малки тортички и имат вкус на десертите Йотис. Но ще се почудя още малко, може да харесам нещо друго.

Доня Туфиня, и в нашата градина забраната е от ХЕИ - да не се внасят торти лятото. Не е въпрос на желание или не на персонала.

# 319

Доня Туфиня, и в нашата градина забраната е от ХЕИ - да не се внасят торти лятото. Не е въпрос на желание или не на персонала.
Заповедите и забраните на РИОКОЗ не важат ли за всички дг? Или те дават заповеди за всяка поотделно? newsm78

# 320
 Незнам за кои градини важат правилата, но аз в две градини с еднакви правила не съм бил Laughing в една ми искаха чехли!(никой не ми беше казал), в друга ме питаха дали имам ваксини(само питаха), в трета се интересуваха гримовете с които съм гримиран безопасни ли са за децата... това са едни от най-фрапиращите случаи! така че мили мами, когато си поръчвате клоун за детската, поинтересувайте се за подробности и ги кажете на човека(клоуна) за да е подготвен Laughing

сега да ви кажа за още едно заведение във Варна. Чисто ново - сладкарница "Краев Експрес" ет.2(спирката на автобус N:14, ул.   Бенковска). Накосоро ме поканиха на откриването. Залата е голяма, пушенете ЗАБРАНЕНО!!!, има и детска стая за приложни изкуства, в която децата могат да си рисуват, лепят и майсторят вскякакви картички и картинки. Плюс - две тоалетни с баня  bowuu
 Хубаво, чисто и подредено. Не е като типичните детски кътове, но мисля че точно това ще ви хареса.
  Надявам се да съм бил полезен Simple Smile

# 321
  • Варна
  сега да ви кажа за още едно заведение във Варна. Чисто ново - сладкарница "Краев Експрес" ет.2(спирката на автобус N:14, ул.   Бенковска). Накосоро ме поканиха на откриването. Залата е голяма, пушенете ЗАБРАНЕНО!!!, има и детска стая за приложни изкуства, в която децата могат да си рисуват, лепят и майсторят вскякакви картички и картинки. Плюс - две тоалетни с баня  bowuu
 Хубаво, чисто и подредено. Не е като типичните детски кътове, но мисля че точно това ще ви хареса.
  Надявам се да съм бил полезен Simple Smile

Да, и ние бяхме на откриването, доста нестандартно детско заведение в сравнение с останалите, където сме ходили. С много оправни и кадърни стопанки (не го казвам само защото едната ми е дружка).

# 322
  • Варна
Разкажете повече за това ново заведение, плийз!  Flutter

# 323
в друга ме питаха дали имам ваксини(само питаха),
Е тия ме убиха просто! Joy Joy Joy Joy Joy А дали питат и родителите на децата? ooooh! Малеееее...човешката простотия край няма Joy Joy Joy

# 324
  • варненка от София
Не зная какви са били изискванията в нашата градина, но аз отново казвам, че съм безкрайно доволна от услугите на Живко Драгостинов.

mr.smile Heart Eyes
Ето и снимки от веселбата в градината. За другата година да сме живи и здрави пак ще се радваме да повесели детенце. Между другото, балоните още седят вкъщи, близо месец се съхраниха.

http://picasaweb.google.fr/maruli065/3#5364565704093062098

# 325
марулка как приеха децата в градината Живко.. не се ли плащат от клоуни деца на тази възраст.. умувам и аз за такъв вариант за РД на сина ми..

# 326
  • варненка от София
марулка как приеха децата в градината Живко.. не се ли плащат от клоуни деца на тази възраст.. умувам и аз за такъв вариант за РД на сина ми..

От заснетото с камерата виждях, че мъничетата се веселят много, освен това той не е нарисуван, обикновено това ги плаши децата. Както казах рожденичката е плакала, но там е бил баща й и тя се разбъзикала от това.

# 327
Благодаря! Но като размислих, колкото и да ми се иска май ще се спра на варианта с театъра.. май е по подходящ за такива мъници.. все пак е ясла и има деца и на по 1г и 6м.

# 328
ето ви и поредния абсурд!!!
днес една майкам ми звъни и ме поръчва за детска градина.... след 10 минути ми се обади пак и ми каза: "учителката пита от коя фирма сте, защото си водели списък и било важно"... цитирам по памет. какво я интересува учителката това? защо се води списък? и защо по дяволите това важно...

малеееееееееееее, малееееееееееее, скоро ще ме питат и колко ми харчи колата и дали косата ми е изрусена с конкретна боя... незнам.  Shocked Shocked Shocked

# 329
Благодаря! Но като размислих, колкото и да ми се иска май ще се спра на варианта с театъра.. май е по подходящ за такива мъници.. все пак е ясла и има деца и на по 1г и 6м.

както винаги съм твърдял - палячовци и прочее шарении - от 4 нататък. в противен случай опасността децата да се уплашат и стресират е голяма. затова и когато ме канят на по-малки деца не слагам никакъв грим!!! старая се да говоря спокойно, а не да кряскам за да привлека внимение и само да излгежда, че правя нещо.
 както марулка каза, децата се забавляваха и беше готино, но малката се разплака и катовидя татко си, стана една... Grinning  но понякога така е по-добре. все пак за догодина ще знае, ще е готова и ще се радва повече.
 а и в детска градина на 3 годишни е като стадо (да не звучи грубо, но и вие го знаете), едно дете като ревне и всички останали надават вой. незнаят защо, но почват. трудно за овладяване положение. хем е много смешно(аз лично много съм се смял на такива рождени дни, щото и родителите се хилят и госпожата и аз, а децата пищят незнайно защо), хем е малко кофти, щото палячото изтървал малко контрола.

и моля ви мили мами - не вярвайте на всички агенции, които ви казват че палячовците се справят със всичко и всеки и че винаги празника е страхотен независимо от възрастта! не е така!!! обстоятелствата са много, които могат да накарат един празник да е супер или не.
  когато се обаждате за подобна услуга поискайте честно мнение, посделете притесненнията си. ако почнат да ви убеждават, че няма от какво да се притеснявате и че всичко ще е супер, без да ви предупредят за евентуалните малки неприятности - значи искатсамо паричките ви и не им пука за децата.

Общи условия

Активация на акаунт