Детски рожден ден във Варна -4

• 125 245
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Не в Логопедичната градина е Wink

# 301
Не в Логопедичната градина е Wink
Мерси  Peace За да не се чудиш на въпроса ми, едно момченце в групата на сина ми е имало рожден ден миналата седмица и той иска същата анимация. Помислих, че може да е твоето и да почерпя инфо.
Може ли контакти за Живко Драгостинов? Hug

# 302
http://www.praznuvaismen.com/  Hug

Няма да съжалявате Wink Йоан още го говори Simple Smile

# 303
Здравейте, тъй като преди две седмици изчетох всичко за да направя рожден ден, реших да Ви споделя за нашия рожден ден в Неваляшка. С две думи супер, управителката изключително разбрана, аниматорката много приятна, децата от 3-8години се забавляваха страхотно и без външен аниматор, възрастните се чувстваха много добре. Интериорът е много приятен, всичко е ново, удобно и направен със желание. Тортата е от Краев - много лека и приятна с картинка по желание /не бих обиколила града за торта/ Аз лично смятам че децата винаги си изкарват добре, майките малко се престараваме. Изключително изненадана останах, когато ни опаковаха всичко което остана от масите - получи се малко като реклама, но мисля че хубавите неща не трябва да се спестяват.Надявам се да съм била полезна на майки като мен, които в последния момент организират рожден ден. Между другото исках да отидем в Портокал, но на телефона от сайта така и никой не ми вдигна цяла събота и това ме отказа. Поздрави!

# 304
  • гр.Варна
Здравейте, тъй като преди две седмици изчетох всичко за да направя рожден ден, реших да Ви споделя за нашия рожден ден в Неваляшка. С две думи супер, управителката изключително разбрана, аниматорката много приятна, децата от 3-8години се забавляваха страхотно и без външен аниматор, възрастните се чувстваха много добре. Интериорът е много приятен, всичко е ново, удобно и направен със желание. Тортата е от Краев - много лека и приятна с картинка по желание /не бих обиколила града за торта/ Аз лично смятам че децата винаги си изкарват добре, майките малко се престараваме. Изключително изненадана останах, когато ни опаковаха всичко което остана от масите - получи се малко като реклама, но мисля че хубавите неща не трябва да се спестяват.Надявам се да съм била полезна на майки като мен, които в последния момент организират рожден ден. Между другото исках да отидем в Портокал, но на телефона от сайта така и никой не ми вдигна цяла събота и това ме отказа. Поздрави!

А не беше ли много задушно вътре?  Rolling Eyes

# 305
е реклама си е това Hugно както и да е
и на мен ми харесва заведението - най вероятно там ще правим нашият р.д. есента
вътре е климатизирано , така че не е задушно

# 306
  • гр.Варна
е реклама си е това Hugно както и да е
и на мен ми харесва заведението - най вероятно там ще правим нашият р.д. есента
вътре е климатизирано , така че не е задушно

о.к. за есен става,но за лято- то си е наказание да вкараш дечицата вътре,да бягат по лабиринта ,запотени-а не  Naughty
И на мен прочетенето ми звучи като реклама ... Wink

# 307
Вчера направихме и ние резервация за РД на синът ни, избра си да е в Капела Плей,
след дълго търсене на заведение избра там, преди това ходих ме и до Невеляшка ,заведението
не е никак лошо, но за съжаление на синът ми не му допадна,като че ли е за по малки дечица.
За сега това е от нас,живот и здраве след праника ще се отчета.  Hug

# 308
  • Варна
Миналата седмица празнувахме РД на сина ми в Невеляшка, страшно съм доволна,
нямам никакви забележки, децата си изкараха страхотно!
Напълно съм сагласна с поста на incheto-r , вътре има климатик, навън също има детски кът,
така че не е задължително децата да са вътре!

# 309
Доня Туфиня , не бяхте ли "Ян Бибиян"? Там със сигурност е забранено, заедно с тортите.
Да, там сме. Хм, не съм говорила с даскалките и директорката, ще видим за следващите рд как ще е. За тортите-долу-горе може да имат обяснение, клонящо към логичното, но клоун да забраняват  ooooh!

Radina, страхотна торта от Галя! newsm10 Абе гледам, може кола да прави, а ми отказа роботчето Уоли...все ми се струва, че логиката е една и съща на този вид торти.... newsm78

# 310
  • Варна
А къде се намира това Неваляшка? Няма адрес в началото на темата, а си признавам че прочетох само първото и последната страница. Embarassed И може ли малко подробности за цените и става ли за 7 годишни? Благодаря предварително.

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 20:14 от Despina

# 311
  • Варна
Despina има тема за клубчето, заповядай:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410315.0

# 312
  • Варна
Когато не ви разрешават да носите торта в ДГ, с какво черпите децата ?  Госпожата каза да е опаковано и с дата на годност, но освен за кексчета и сухи пасти за друго не се сещам. Идеи ?

# 313
В бъдещата ни детска градина, казаха че ХЕИ забранява внасянето на торти не по принцип, а летния сезон - не помня откога, но до 15.09.
Иначе за почерпка избор има най-различен - всякави дребни сладки и соленки, вафли и т.н. "боклуци", в който и магазин да влезеш.

# 314
  • Варна
Когато не ви разрешават да носите торта в ДГ, с какво черпите децата ?  Госпожата каза да е опаковано и с дата на годност, но освен за кексчета и сухи пасти за друго не се сещам. Идеи ?
Аз носих бонбони и детски шоколдчета на Киндер или Милка, соленки, Макси-микс.

Общи условия

Активация на акаунт