Детски рожден ден във Варна -4

• 125 203
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Киса, последната ми информация е, че ще се дава под наем за 3 часа. Двете зали /за възрастните и децата/, за трите часа общо ще струват 140 лв. В тази цена влизат и покани, аксесоари за децата, украса по избор, свещички за тортата, детегледачка за три часа или аниматор за 1 час, безплатна минерална вода /от машина/. Няма да поемат повече от 1 РД по едно и също време. Разбира се и подреждането и почистването после си е ангажимент на собствениците, не на родителите   hahaha За сега май ще е готово към 15 септември ама .... кой знае Simple Smile

# 361
Flower и аз се интересувам, моля те,  дай ако имаш координати .

Момичета, а някой да има скорошни впечатления от BEETLE ?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 16:07 от Светкавица

# 362
Ами утре ще ви дам телефон, че още не го знам  Embarassed Само да кажа, че информацията ми  може да не е на 100% вярна, та за това питайте за всичко, което ви интересува подробно като се обадите.  Blush

# 363
  • Варна

Момичета, а някой да има скорошни впечатления от BEETLE ?

Скоро минавах от там и видях че вече не съществува тази сладкарница BEETLE  Rolling Eyes На нейно място като че ли имаше билярд клуб

flower и аз ще чакам инфо за новите зали Wink, че през ноември ми предстои РД за 10г ми син, а в тази възраст е малко трудна организацията...

# 364
И аз днес минах оттам, билярд е.Но май за по-големи деца би могло да се получи .

# 365
И нашия рожден ден мина в петък Peace......беше в "Сити кидс" в Младост.....много съм доволна....и от атмосверата,обслужване,цени.....всичко беше перфектно Peace....слава богу не заваля/че ми беше голям проблем/.Децата много яко се налудуваха Crazy.....та така....препоръчвам го..... Peace
Ето и снимчици.......http://erayiberk.multiply.com/photos/album/13/13#photo=1

# 366
Искам да попитам нещо, дано не се приеме зле или че е в разрез с правилата питането ми, но наистина не мога да си обясня и просто питам, според вас защо Детски рожден ден във Варна е в този подфорум, а Детски рожден ден в Пловдив- в"Нашите деца".Както и детски клубови в София или детски рожден ден у дома, пак е в "Нашите деца".Питам, тъй като там чета по-често, в "Отчетния|"започнах да влизам единствено заради споделеното за  рожденните дни.

# 367
Здравейте, ето номера, който обещах ... 0887337011
Дано да ви свърши работа Simple Smile

# 368
Flower ,Благодаря!

# 369
# 370
Да направиш рожден ден на детето си е все едно сватба да организираш  smile3511

Разгледах почти всички заведения, за които сте писали и пак не мога да срещна "нашето".Искам нещо простичко, семпло.Дъщеря ми навършва една годинка и не са ни нужни разни съоръжения или аниматори.Просто заведение с достатъчно място за прохождащите или вече проходилите, маси за родителите и някаква почерпка.
В Портокал започвали след 18 ч през седмицата, а и ако тортата нямало да е от тях им трябвал сертификат  Thinking
В Неваляшка все още е доста неуредено празнуването на РД.
Мислех си за Мушмороци, но трябва да се види на място.......
Направо кошмар.
Ако някой може да сподели нещо като за толкова малки деца( ще са около 10 плюс още толкова възрастни)

# 371
Tsvetkova_elica ,аз бих казала че сватба е по-лесно да органзираш от детски рожден ден.
При сватбата поне няма ограничения по часове

има хубави заведения , където да се движат и малки деца, но за съжаление, във всички, които зная се пуши, така че не е решение.
за сметка на това открих много добро заведение за тинейджъри и поне по думите на сервитьорката нямат изисквания към никой и нищо.

# 372
Светкавица, права си  Peace
Май се насочвам към Неваляшка.В Мушмороци детския кът е в отделна стая, което нас не ни устройва.До колкото си спомням и в Тримата мускетари беше така.
Благороднио завиждам на хората, дето си живечт в къща и имат достатъчно място.

# 373
tsvetkova_elica ние първите 2 р.д . си празнувахме в сладкарница ''гес'' на брегалница
страхотно беше носихме им от вкъщи колички за каране , играчки
моите приятелки също там си направиха първите р.д всички сме доволни

# 374
tsvetkova_elica ние първите 2 р.д . си празнувахме в сладкарница ''гес'' на брегалница
страхотно беше носихме им от вкъщи колички за каране , играчки
моите приятелки също там си направиха първите р.д всички сме доволни

Днес посетих сладкарница"Гес".Едно голямо благодаря на Ясмина.Малка, уютна сладкарничка, с много прилични цени, невероятни оферти за РД.Тези дни ще я резервирам и ще уточня менюто.

След самия РД ще имам и по-подробна информация и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт